Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Odvolání ředitele zdravotnické záchranné služby


asdf

Hráč

15
7.3.2022 00:02

Ctění zastupitelé kongresu,
tímto Vás žádám o odvolání MUDr. Nicol Karman z funkce ředitele zdravotnické záchranné služby z důvodu porušování interních směrnic, neschopnosti vést zdravotnickou záchrannou službu, podezření ze spáchání trestního činu právnickou osobou ,,Zdravotnická záchranná služba" s vědomím fyzické osoby Nicol Karman (zákon č. 29/2021 Sb., článek devět, odstavec §9.2 - Pro zařazení ve výjezdových posádkách ZZS SA musí zaměstnanec absolvovat alespoň kurz ILS, výjimkou jsou zaměstnanci ve zkušební době, kterým stačí absolvovat kurz BLS.), proti kterému aktuálně s advokátem JUDr. Frederik Benett sepisujeme žalobu a podněty pro zahájení trestního řízení. V příloze zasílám důkazní materiály porušení interních směrnic a vědomím, že se může dopustit porušení zákona č. 29/2021 Sb., článku devátého, §9.2. Dále v příloze zasílám interní směrnice zdravotnické záchranné služby.

Děkuji,
MUDr. Charlotte Addison

Příloha: smernice.png
screenshot.png

((https://imgur.com/a/IWxaRt5))

 

13.4.2022 21:04

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))


Podatel: MUDr. Charlotte Addison ((@asdf))
Věc: Odvolání ředitele zdravotnické záchranné služby


Vážená paní Addison,
Omlouváme se za pozdní odpověď na Váš podnět. Paní MUDr. Nicol Karman, Ph.D. byla shledána vinná Vrchním Soudem San Andreas v trestním řízení pod dokumentovou značkou - S-348, v druhém bodě - "(2) Vrchní soud San Andreas shledává obžalovanou stranu a zodpovědnou osobu vinnou v druhém bodě obžaloby a uděluje MUDr. Nicol Karman, Ph.D., pokutu ve výši 2.000.000 Kč, jíž je osoba povinna splatit na účet Vlády San Andreas do 14 pracovních dnů."
Na nejbližším zasedání Kongresu budeme s kolegy rozhodovat, zda bude paní Karman odvolaná z funkce ředitelky zdravotnické záchranné služby. Při vznesení verdiktu Kongresem Vás budeme informovat prostřednictvím tohoto podnětu. 


S pozdravem Mgr. Elizabeth Hawkins
Kongresman San Andreas


22.4.2022 11:18, naposledy upraveno 22.4.2022 11:18 uživatelem Kolpanek

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))



Podatel: MUDr. Charlotte Addison (( @asdf ))
Věc: Odvolání ředitele zdravotnické záchranné služby


Vážená paní Addison, 
Kongres se vaším podnětem pečlivě zaobíral. Prověřili jsme veškeré transakce na bankovní účet Vlády San Andreas. Zjistili jsme, že paní MUDr. Nicol Karman, Ph.D. nezaplatila udělenou pokutu, proto Kongres dne 21.04. na zasedání rozhodl paní Karman odvolat z funkce ředitelky zdravotnické záchranné služby ve veřejném dokumentu s označením - [22/2022].


S pozdravem Mgr. Elizabeth Hawkins
Kongresman San Andreas





(( Tuto odpověď na podnět vidí jenom podatel podnětu a členové Kongresu! ))


Powered by LeoSight IFS
LT~36