Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-341] ZSP - Kristina Lopez


9.3.2022 16:23, naposledy upraveno 9.3.2022 16:29 uživatelem Dzardys

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS


Rozsudek ke zrychlenému soudnímu procesu

ve věci:


Žalobce:
Policie San Andreas, strana zastoupena státním zástupcem, JUDr. Henrym Garciou

Obžalovaná:
Kristina Lopez

Obvinění:
1) Ublížení na zdraví (zákon č. 14/2020, čl. 2 §9),
2) Zabití (zákon č. 14/2020, čl. 1 §3)


Dne 9.3.2022 byl vydán následující rozsudek ke zrychlenému soudnímu procesu:

I. Vrchní soud San Andreas hodnotil veškeré zaslané důkazní prostředky, morálnost činů obžalované a její recidivitu.

II. Vrchní soud San Andreas zprošťuje obžalovanou Krisitnu Lopez viny v druhém bodě obžaloby.

III. Vrchní soud San Andreas shledává obžalovanou Kristinu Lopez vinnou ve prvním bodě obžaloby a uděluje jí trest odnětí svobody v trvání 60 dnů v nápravném zařízení v Las Payasadas.

IV. Obžalovaná Kristina Lopez má nárok na návštěvu psychologa spadajícího pod Zdravotnickou záchrannou službu San Andreas, a to v prostorách nápravného zařízení. Na základě úsudku pověřeného zaměstnance Zdravotnické záchranné služby může dojít k přeřazení obžalované do psychiatrické nemocnice, kde mohou být provedeny další kroky během řešení tohoto sporu. Zaměstnanci nápravného zařízení v Las Payasadas jsou povinni umožnit obžalované odeslání dopisu adresovaného Zdravotnické záchranné službě, kde o zmíněné přezkoumání může zažádat.


Ratio Decidendi
Obžalovaná nejedenkrát fyzicky napadla některého z občanů San Andreas. Ke všem svým pochybením se doznala, zároveň došlo k připuštění, že není v nejlepší psychické kondici. V takovém případě může dojít k přeřazení do psychiatrické nemocnice.

Nedošlo-li k satisfakci záměru podnětu, má Policie San Andreas právo na odvolání, které by následovalo vznikem sporného řízení. Taktéž odsouzení mají právo na odvolání, které by následovalo vznikem sporného řízení. Obě strany se mohou odvolat v soudem stanovené lhůtě 7 dnů. Odsouzeným musí být poskytnuta možnost k odvolání.

(( Rozsudek byl zaslán příslušným orgánům a obžalované do cely/na korespondenční adresu. @Lexikonn @Vysocak @Kolpanek ))


JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~27

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo