Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-346] Oznámení o nařízení kontrolní inspekce Zdravotnické záchranné služby San Andreas


14.3.2022 20:06

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS


Oznámení

o nařízení kontrolní inspekce Zdravotnické záchranné služby San Andreas, prostor výjezdového stanoviště v Montgomery a Nemocnice Montgomery


Dne 14.3.2022 vydal Vrchní soud San Andreas oznámení o soudním příkazu v následujícím znění:

I. Vrchní soud San Andreas dnem 14.3.2022 nařizuje soudním příkazem provedení kontrolní inspekce Zdravotnické záchranné služby (dále jen "ZZS"),  prostoru výjezdového stanoviště v Montgomery (dále jako ,,stanoviště") a Nemocnice Montgomery (dále jen "nemocnice").

II. Z důvodu zaneprázdněnosti soudních inspektorů bude inspekce řízena Vrchním soudem samotným. Kontrolní inspekce bude řízena soudcem JUDr. Alexanderem Levinem, Ph.D.

III. Zaměstnanci Vrchního soudu jsou povinni mít viditelně připnutou legitimaci Vrchního soudu a na požádání kterýmkoliv zaměstnancem ZZS se legitimací prokázat. 

IV. Zaměstnancům Vrchního soudu je povoleno v čase inspekce pohybovat se po celém prostoru stanoviště i nemocnice, nedojde-li k ohrožení pacientů.

V. Vedení ZZS musí zaměstnancům Vrchního soudu v čase inspekce předložit veškeré dokumenty, záznamy a materiály, a to včetně interních záznamů pokud si to Vrchní soud vyžádá.

VI. Kontrolní inspekce proběhne dne 15.3.2022 v hodinách 19:00-21:00. 

(( Oznámení bylo zasláno na korespondenční adresu vedení ZZS @sandlerino @SedliX ))


JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~20