Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Respawn vozidiel

1 2



SilveR

Hráč

33
17.3.2022 04:57

Zdravím, chcel by som sa spytať popripade nahlasiť či je správne že RESPAWN frakčních vozidiel ktoré budu poškodene budu stať peniaze, pretože keď kliknem na frakční kamion tak mi to vyhodí tabulku že respawn tohto vozidla vyjde - 91,310,719kč.

Yoshi

Hráč

42
17.3.2022 09:12

Za mě je to celé špatně tak jako update kdy vlastník tahače bez modulu TRUCKER vydělává o 50% víc než zaměstnanec frakce kde modul musel být dokoupen. Zpoplatnění respawnu je celkem velký zásah do firemního konta. Chápu že frakce kde respawnuji tahač 1x za dva dny to nebolí ale jsou frakce kde je tahačů mnohem více a denně se bez několika respawnu neobejdou. Je to cesta k tomu aby se každý vyhl RP "podnikání" a jel si svoji sólo dráhu. Protože proč si budu zakládat frakci kde musím VŠE platit když si můžu koupit tahač, vydělávat víc a mít nulové náklady. Za mě sabotáž frakcí a celkově narušení struktury ekonomiky na Skimu.

Je to čistě můj názor a můj osobní pohled na posledních pár přidaných novinek.

Budu ráda za Vaše názory a pohledy na věc.

17.3.2022 11:22

Zdravíčko všem hráčům, kteří čtou moje vyjádření.

Vážení.. já vás všechny chápu a vaše názory respektuji, avšak si dovolím nesouhlasit. Pokud nechcete utrácet miliony za respawny, tak začnete řešit zaměstnance, kteří neumí opravit a natankovat tahače. Nebo si udělejte nějaké opatření, díky kterému zamezíte zbytečné ničení tahačů a tak krásně ušetříte. Já bych pár nápadů měl.Například k tahačům pouštějte jenom vámi ověřené zaměstnance. Na skimu existuje modul product, nebo moduly security, delivery, mechanic, oil. Tyto joby vaší firmě mohou téže vydělat. Sice méně než kamion, ale vydělají (neplatí pro oil, ten vydělá firmě až 70 000 Kč, jak psal rataj ve svém příspěvku na oil update). Pro hráče to bude stejná částka i lepší částka než by jezdil kamionem. Respawn se doposud bral z OOC hlediska.. nejednalo se o ICly věc, nyní se to předělalo do ICčka, protože toho mnoho hráčů zneužívalo. Myslím, že tento update je dobrá věc. Začněte si řešit vaše zaměstnance, kteří jednoduše neumí řídit a do všeho bourájí.

Toto berte čisté jako můj osobní názor na tuto věc. Krásný zbytek dne přeji.. - Váš Kolpanek 

17.3.2022 11:26, naposledy upraveno 17.3.2022 12:01 uživatelem Dzardys

Omlouvám se, nečtu tento topic celý, každopádně cena za respawny je opravdu přestřelená a spíše v tom vidím chybu než záměr. Určitě jsme to nevymýšleli tak, aby vás to vyšlo na stovky milionů, to je nesmysl a pokud teď půjdu jakkoli proti Ratajovým záměrům, o nichž nevím, tak se omlouvám, ale dokud se s tím něco neudělá, tak máte na základě podaného reportu frakční respawny od adminů ještě dnes zdarma. Přinejmenším dokud se k tomu nevyjádří Rataj. Já tedy doufám, že skrze command ty respawny zdarma budou, jdu to otestovat.

EDIT: Nebudu dělat dál zmatky, zjistil jsem, že v případě posledních cifer se může jednat o haléře, kde je spíš chyba na straně zaokrouhlování, pro ukázku:

https://i.imgur.com/yUzBXq4.png

odpovídá skutečné ceně 160126 Kč (sto šedesát tisíc sto dvacet šest Korun českých), tudíž se není čeho bát.

Shadey

Hráč

9
17.3.2022 13:26

Jak už psal výše Yoshi, tak i za mě je toto poslední hřebíček do rakve v podnikání, obzvlášť pak v kamionové dopravě. Bohužel, tady jsme ve videohře a měly by se na to brát ohledy, že tady to prostě nejde tak dobře hlídat, a případné peníze se budou ještě hůř vymáhat z dané osoby. Ačkoliv chápu záměr této změny, tak to dle mého bude mít minimální efekt u cílové skupiny.

17.3.2022 13:58, naposledy upraveno 17.3.2022 14:28 uživatelem Rataj

Vážně se omlouvám za tohle nedorozumění. Opravdu to není tak drahé a kamionových firem se to příliš nedotkne, zasáhne to především frakce, které provozují drahé vozy. Je tam chyba v zaokrouhlování, zde přikládám své vyjádření z Discordu:

V noci jsem vydal aktualizaci, která přidala zpoplatnění respawnů frakčních vozidel. Pro tuto změnu bylo mnoho důvodů, zejména neustálé zneužívání této funkce mnoha hráči na vyhýbání se opravám supersportů, které se za každou cenu snaží do frakcí nacpat a zatěžují tím adminy. Tato aktualizace obsahovala ale také chybu v zaokrouhlování částky, která způsobila pochopitelnou paniku. Chci tedy uvést na správnou míru, že skutečně respawny nestojí 91 milionů! Pokud vám to něco podobného ukazuje, zřejmě se jedná o 91 tisíc a poslední tečka je desetinnou čárkou. Pokud přecijen máte strach, můžete vozidla respawnovat jednotlivě. Po dalším nočním restartu serveru už bude situace napravena a vše bude fungovat tak, jak bylo zamýšleno. V návaznosti na tuto aktualizaci proběhne i pár dalších změn, které nás snad dovedou do bodu, kdy nebudou frakce zneužívány ani na obcházení povinného ručení. Pak až to bude vše vyřešené snad budeme moci zvážit i možnost, kdy by si hráči svá auta mohli na frakci přepsat sami, což by hodně pomohlo třeba autobazarům a ulehčilo práci adminům. Prvně však musíme eliminovat zneužívání frakcí k obcházení různých systémů. Děkuju za pochopení a snad jsem vás moc nevyděsil.

 

EDIT: Ještě vyjádření k tomu, co píše @Yoshi:

Není pravdou, že by sólo řidiči byli zvýhodněni. Píšeš, že vydělávají o 50 % víc a ještě mají nulové náklady. Není tomu tak. Prvně musí do tahače zainvestovat, což od sólo kamionování odradí valnou většinu. Následně si sami musí platit paliva a opravy (t.j. stejné náklady jako ve frakci, kde ale frakce dostává těch tvých 50 % navíc a z toho může hradit právě tvé opravy skrze respawn nebo ti proplácet palivo). Jako sólo řidič respawny nemáš vůbec a tak v případě rozbitého tahače ti nezbývá nic jiného, než jej nechat odtáhnout a opravit, to tě vyjde nejen na více peněz, ale ještě ti to sežere spoustu času. Skutečně je stále mnohem výhodnější jezdit kamionem pro frakci. To nám může dokázat i statistika. Na serveru je právě pouze 1 jediný tahač, který je v soukromém vlastnictví. Mezitím, co ve všech frakcích s modulem TRUCKER je zaměstnáno dohromady 929 postav, které se dělí o 133 tahačů. Co se týče zpoplatnění respawnů, to tu mělo být už od začátku. Je to silně zneužívaná funkce, která navíc v IC světě neměla vysvětlení, teď už má (jako asistenční služba).

 

EDIT2: Raději se pojďme pobavit o tom, jak pro vás můžeme správu kamionových frakcí zpříjemnit. Uvítali byste třeba tachograf (popř. el. knihu jízd), který by vám zaznamenával, kdo s daným kamionem jel naposledy zakázku? Pak můžete snadno zjistit, kdo nechává kamiony poničené.

Sensei

Hráč

27
17.3.2022 13:59, naposledy upraveno 17.3.2022 14:00 uživatelem Sensei

V Monopole sme chceli docieliť kvalitu RP aj pri obyčajnej kamiónovej doprave, hold drtivá väčšina šla proti tomu štýlom zoberiem povozim zničim nechám tak. Za mňa je to určite správny krok aby hráči začali riešiť hráčov.

Edit:

Za mňa je to hrubé porušenie common sense keď hráč nechá kamión len tak, viete si to predstaviť v realite? Česť výnimkám ktorým padla hra a kamion by si poctivo odviezli a dotankovali

 

17.3.2022 15:19

Zdravím, rád bych uvítal el.knihu, či GPS pro frakční vozy. Zatím jsem nezjistil, zda to na ně funguje. Vím že to funguje na vozy v osobním vlastnictví. Myslím že by to tomu taky dosti pomohlo.

17.3.2022 15:24

@karlito Elektronická kniha jízd by určitě nebyla na škodu, otázkou je, co všechno musí umět a kam daná data ukládat. Jinak co se týče GPS pro frakční vozy, tak na serveru existují sledovací zařízení, která lze do vozů nainstalovat. Vyrábí je jedna nejmenovaná frakce v rámci produktu (více už si zjisti IC cestou).

romus123

Hráč

11
17.3.2022 15:33

Elektronickou knihu bych udělal nějak ve stylu, že by se sama zapsala nějakým příkazem. Dejme tomu, hráč přijde do kaminu a napíše /Tachograf_on /tachograf_off - a aby se to muselo používat, tak by například bez toho nešel nastartovat kamion.

Příkaz by zadal od doby kdy má kamion hráč zapujceny, jaký hráč, kolik tankoval, klidně najeto km a ukončení doby. Příkazem /tachograf off by vlastně ukončil práci nebo 1 hodinu po neuvyužívaném kamionu by se tachograf vypnul sám. 

Tím pádem, by majitel například v F3 měl nějakou variantu u vozidel (otevřít tachograf u vybraného vozu a zkontrolovat.) - Případně do stolního pc ve frakci .

 

Hezký den všem ^_^.

 

 

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~148

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024