Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Vlada


Vlada

Hráč

2
26.4.2020 22:40, naposledy upraveno 27.4.2020 07:53 uživatelem Vlada

Přezdívka: Vlada

Věk: 14

Zkušenosti: Žádné doposud nemám

Komunikační dovednosti: Dokážu zachovat klid, vždy chci vyjít z kompromisem, jsem ochoten pomáhat druhým, rád navazuji nové kontakty, jsem na všechny příjemný (pokud jsou oni na mě).

Mám čas: Když teď není škola tak od 9:00 do cca 21:00 každý den

Další informace o mně:

Dobrý den, jmenuji se Vladimír Vorlíček a je mi 14 let. Narodil jsem se v jednom menším městě kousíček od Českých Budějovic. Jako každý jsem nastoupil do mateřské školy. Pak jsem následně šel na základní školu, kde jsem do teď. Jsem 8.ročník a s kamarády z mojí třídy jsem už nějakou dobu hráli MTA. Prví nějaké wannabe PUBG a pak jsem do vyhledávače napsali "CZ" a vyjel nám RoyalZone. Chtěli jsme se dozvědět o těchto RP serverech víc a našli jsme videa na YouTube Skimo RolePlay, který v té době neběžel. Dali jsme si od MTA pauzu a hráli CS:GO. Potom jsme se v období karantény začli extrémně nudit a tak jsem zas MTA zapnuli a napsali "CZ" v tu chvíli nám vyjel Artheon RolePlay a po pátrání na internetu jsme zjistili, že je to server od tvůrců Skima a tak jsme ho stáhli. Pak jsme zjistli, že se musíme přihlásit přes webové stránky leosight.cz a udělat si tam účet. Webové stránky se nám na tolik zalíbili, že jsem se rozhodl být kousek právě této skupiny a podat přihlášku na Helpera.

26.4.2020 22:49, naposledy upraveno 26.4.2020 22:49 uživatelem Paradoxx

Ahoj, len ťa informujem že si podávaš žiadosť do LeoSight admin tímu na pozíciu Helper a nie do Artheon admin tímu (Nábor do Artheon AT neprebieha). Na základe toho by si si mohol prepísať informácie o sebe a nezamerať to len na MTA.

Som ale nesmierne rád že si narazil na náš server a považuješ ho za to čo si napísal. Akýkoľvek takýto feedback nás nesmierne poteší. :)

Vlada

Hráč

2
27.4.2020 07:54

Děkuji, jsem vám vděčný, že vůbec nějaký takovýto server existuje a je ještě k tomu československý.

11.5.2020 01:11

Zamítnuto, zkus to příště.


Powered by LeoSight IFS
LT~32

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo