Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

QoL megathread

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24



fikstvUwU

Hráč

16
27.7.2022 12:38

Stats na autech při tuningu

co tím myslím? Napadlo mě že každý co si vylepší/vytuní nějak auto tak neví třeba jak pojede nebo jakou bude mít maximálku atd atd. Ocenil bych funkci při tuningu auta kde by byla tabulka toho jak moc by byla například akcelerace kdybych do auta dal ECU výkon. Vesměs dát to stejné jako máte při test jízdách když si za 100kč zkusíte nějaké auto. Také se vám ukážou "parametry" výkonu atd atd. Ocenil bych kdyby toto bylo i při tuningu a aby jsme nemuseli házet pres 300K do twin turba a potom zjistili že se to nedá vůbec ovládat :3 

31.7.2022 19:29
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
3.8.2022 20:09, naposledy upraveno 7.8.2022 20:01 uživatelem Killer14

Animace polibků obou postav přes příkaz

Přidat příkaz k animování polibku jedné s druhou postavou, na stejném principu jako /hug, /podatruku, ...
Např. /polibek [3 "skupiny" animací, tedy dle volby jednu z těch třech skupin, 1, 2, 3, viz. níže] [ID či jméno] (v příkazu /kiss nebo-li /polibit, jsou jen 3 jednotlivé animace, akorát ženské verze Grlfrd_Kiss_01 až 03)


Příklady:

/polibek 1 [ID či jméno hráče]
Animace první líbající postavy - KISSING -> Playa_Kiss_01
Animace druhé líbající postavy - KISSING -> Grlfrd_Kiss_01

Tady u tohoto prvního příkladu si dovolím upozornit, že k bezvadnému animování je potřeba mít průchozí kolize obou animujících postav. Asi bych tuto animaci vyřadil.

/polibek 2 [ID či jméno hráče]
Animace první líbající postavy - KISSING -> Playa_Kiss_02
Animace druhé líbající postavy - KISSING -> Grlfrd_Kiss_02

Tato animace byla odzkoušena, asi toto je nejlepší volba.

/polibek 3 [ID či jméno hráče]
Animace první líbající postavy - KISSING -> Playa_Kiss_03
Animace druhé líbající postavy - KISSING -> Grlfrd_Kiss_03

Tato animace je dost podobná té druhé, ale před polibkem jsou animována nějaká neverbální gesta, něco jako ve stylu "pojď, polib mě."

6.8.2022 02:33, naposledy upraveno 6.8.2022 04:33 uživatelem Zdendas

Zdravím,
chtěl bych se podělit o hnedle 3 návrhy, které by ocenil každý pracující hráč či majitelé frakcí.

Prvním návrhem by byla spíše bych to nazval jako oprava scriptu a jde hlavně o to, když jste členem frakce, jenž se stará o finance, nebo jako pracující, jenž chce mít přehled o výdělcích, tak se týdenní zisky neresetují správně a na další týden tam zůstanou zbytky z minulého týdne. Navrhoval bych tedy změnu tak, že týdenní reset bude probíhat v každé pondělí a to v 4:36-40, což je čas, který je po restartu serveru. Restart začíná v 4:32, takže by bylo nejspíše ideálka to dát na 4:40 každé pondělí. Ale v prvé řadě to opravit tak, aby nevznikaly zbytky z minulých týdnů. Pak se špatně vyplácí prémie, jelikož se musí odečítat ty přebytky a aby to bylo správně tak to dá zabrat dost času a hlavně si člověk musí vyscreenovat před týdnem a po něm a z toho odečíst přebytky. A ještě firemní vyúčtování vzniká v 3:30 což může tak dělat problém a měl by být po restartu serveru. Je to za mě zbytečně komplikované a byl bych rád za co nejdřívější opravu, děkuji.

Druhým návrhem by bylo úprava peace time, jak už si někteří všimnuli, peace time na serveru vzniká, když není žádná PSA na serveru a já bych navrhoval úpravu, že peace time by byl ještě do doby, dokud by nebyli 3 PSA na serveru. Má to hned několik opodstatnění. Jedním z toho bude, že ti 2 třeba nemusí ani být v duty a také od 3 PSA se dá vozit už zbraně, takže peace time ve 3 by byla hloupost a navíc 3 PSA už se dá. Další ještě možnou úpravou by bylo, že by se do peace timu počítali i PSA, která by nebyla v duty. Museli by být 3 v duty, aby se přerušil peace time, ale to mi příjde už jako moc, jelikož aktivita v PSA není úplně ideální. Takže bych asi zůstal u prvního zmiňovaného způsobu. Může se totiž stát, že je pak 1 PSA, který blokuje peace time a je offduty. Hlavním důvodem sepsání tohoto byl způsob, v 1 člověku, který ruší peace time tak nedovede ubránit Vesničky, kamionisty, okolní státy, výjezdy a pod. Navrhoval bych tedy zkráceně, že peace time by se rušil až když by na serveru byl počet 3 PSA.


Třetím návrhem je věc, která se mi stává dost často, tím je téma o crashování hry, vím, že Rataj silně pracuje vždy na optimalizaci serveru a dává do toho dost času. MTA si hold neumí poradit s RAM.. je to hodně omezený a některým hráčům pak padá hra. Hlavně je dosti nepříjemný když vám to spadne těžce blízko před odevzdáním zakázky s kamionem (Stává se mi to v celku často a bolí to dost). U dodávek je to pojištěné, že když se něco naloží a spadne hra, tak to v ní stále bude (Alespoň tomu tak bylo co si pamatuji). A můžete v klidu nastoupit a pokračovat, jenže u tahačů vzniká problém. Po crashy hry a následném napojení návěs zminí a proto bych navrhoval, že po pádu hry tam bude alespoň 5 minut (Což je doba po kterou se stihne v pohodě průměrný hráč napojit) a může tak dále pokračovat ve své zakázce a nepřichází tak o svůj zisk.

Děkuji všem moc za čas, který věnovali přečtením těchto návrhů.

VajkoChlpko

Hráč

57
9.8.2022 16:22

Ja by som bol rád, keby sa dala odstrániť animácia odfotenia radarom, pri prekročení maximálnej povolenej rýchlosti s IZS vozidlom. Zdá sa mi, že aj keď nemám zapnuté sirény, tak keď prejdem cez radar s IZS vozidlom, pokutu mi to nezapočíta. To je fajn, ale bol by som rád, keby sa dala nejako aj odstrániť tá biela obrazovka, zbytočne mi to potom ťahá oči, a nedáva to ani žiadny zmysel, keďže mi tá pokuta potom reálne aj tak (údajne) nepríde. Prípadne by sa to (asi) dalo spraviť aj tak, že by sa pokuta započítala iba pri prekročení maximálnej povolenej rýchlosti vtedy, keď nemám zapnuté sirény. Teraz sa mi zdá že to je nastavené tak, že sa nezapočíta vôbec. Len neviem, či by script dokázal zaznamenať tie sirény nejako (absolútne sa do toho nevyznám). Každopádne som započul takú vec, že pokiaľ je niekto zamestnaný u RCN, a spraví fotografiu kde sú zapnuté majáky, tak dostane po príchode na sídlo RCN nejakú odmenu. Preto si myslím, že by sa s tými sirénami dalo niečo spraviť, a nejako to lepšie nastaviť.

Holub

Hráč

45
22.8.2022 14:23

Možnost si znovu nechat zaslat SMS s objednávkou z LemonGate. Proč? Protože ta jebka ten telefon má chuť mazat zprávy a vy pak nevíte co a jak dál. Pak to dopadá tak, že mají lidi v holdu NCček jak nasráno, ale nemůžou s nimi nic dělat, stejně tak nemůžou vyřešit svou objednávku. Tady je názorná ukázka toho jak to s telefonem vypadá u mě. Mňamina, viďte.

Přesunout tenhle debilní vysílač jinam. Proč? Protože tady je jebka zase MTA, které má tendenci nenačítat cokoliv jiného než LOD. Alternativní řešení je tam hodit mapping helipadu (protože ten se aspoň načte) a call it a day. Pak se není čemu divit, že ten vrtulník je co chvíli na odpis. xd

Samik udělil za tento příspěvek varování: Zásada číslo 1
3.9.2022 21:23, odstraněno 15.1.2024 14:40 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

VajkoChlpko

Hráč

57
4.9.2022 15:13

Keď si idem dočapovať čutoru (polní láhev), tak musí byť úplne prázdna. Je to síce totálna banalitka, ale ušetrí to pár sekúnd času a dávalo by to aj viac zmysel. Teraz keď mám napríklad 70% plnú čutoru vody, musím ju celú vypiť a potom pravdepodobne script zaregistruje že, aha, je to prázdny item, ktorý smiem doplniť. Dávalo by to aj viac zmysel z takého toho IRL pohľadu, že si môžem dočapovať poloprázdnu (pre optimistov poloplnú) čutorku.

7.9.2022 17:45

Přidat v telefonu u zmeškaných hovorů červenou ikonku s počtem zmeškaných hovorů, která na to upozorní a ideálně začernit zmeškaný hovory v protokolu. 

8.9.2022 04:42
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


Powered by LeoSight IFS
LT~93

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

50Kč včera v 21:36

ShadowzWT

70Kč včera v 15:24

MrKys

300Kč včera v 01:26

Nejnovější uživatelé
Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024

Tomaskosos

Registrován 24.4.2024