Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

QoL megathread

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24



VajkoChlpko

Hráč

57
24.5.2022 13:09

Po nahratí chybného obrázku do tapety, možnosť upraviť a zmeniť. Nutnosť kupovať novú, je to babračka.

Sensei

Hráč

27
11.6.2022 22:56, naposledy upraveno 13.6.2022 20:20 uživatelem Sensei

Možnosť odstrániť suroviny z výrobnej stanice výhradne pre majiteľa výrobnej stanice.

EDIT:

1. oprava bugu kedy po zahájaní skušobnej jazde sa nie vždy objaví tachometer.
2. prosím konečne o predanie zakladača, zmluvy sa hromadia a je to neprehladné.

Holub

Hráč

45
12.6.2022 14:36, naposledy upraveno 12.6.2022 20:02 uživatelem Holub

Ukládání nastavení autorádia v rámci daného účtu (tj. aby si to zapamatovalo, že si to hráč nechal na carradio 2 místo té přerostlé potvory, co tam je defaultně).

Možnost nastavování kosmetických věcí a flagů (šířka kol, spoilery a podobné) i na autech s unique handlingem (ta funkce tu byla během vývoje, navíc komu to uškodí? Nikomu ).

Vypnout načítací obrazovku se Suprou pro lidi, kteří stahují obsah serveru. Pak z toho vzniká to, že sice můžou (technicky vzato se můžou hýbat), ale taky nemůžou hrát (protože vidí přes tenhle výplod geniality úplné ho...).

Přijatelnější možnost odtahu motorek - nastavit pozice na plošinu, kam by je šlo skrze skript dát (stejně tam s nimi na tu plošinu nevyjedete, bez práv je člověk mírně řečeno v háji). Pak se není čemu divit, že se všude válí x motorek a kol.

Znovu zprovoznit poštovní schránky - přímo ve Valhalla skriptech jsou i funkční schránky vázané na vstup k nemovitosti. Nevím proč to není tady, mohlo by to přinést další RP.

Pozice blinkrů u některých(!) vozidel- u plošiny jsou třeba v zemi, takže víceméně neexistují. Hodně štěstí s řešení "blinkrů" u něčeho takového IC. Nemusí být u všeho, jen u těch, kde nejdou skutečně vidět.

Možnost odlišení telefonů (další skiny telefonů) - stačí jen udělat barevné varianty či další textury. Není potřeba vůbec upravovat skript, ta funkce na ně tady už dávno je.

18.6.2022 23:25

Zdravím, dneska 18.6 sme s kamarátmi chceli akciu napadlo nás  vykradnutie banky na ktorú sme sa pripravovali boli sme už na miestach ale to nám prekazilo počet policajtov týmto by som chcel požiadať Rataja či by nemohol upraviť počet policajtov na to aby sme mohli vykrádať banky napr. od 3Psa poprípade 4Psa.

To isté by som chcel aj s obchodmi, obchody dávajú cca 150k čo je dosť nelogické aby musel byť na obchod taký istý počet policajtov ako na banku s ktorej máme cca okolo 1 milióna to by som upravil na 3Psa ktoré sa mne zdajú tak akurát.

Budem veľmi rád ak @Rataj zmení počet Psa na vykradnutie banky alebo aspoň na obchody aby sme mohli aspoň raz za deň poprípade 2krát vykradnúť obchod.

 

18.6.2022 23:58, odstraněno 19.6.2022 00:00 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

fikstvUwU

Hráč

16
19.6.2022 10:19

Zdravím @Rataj, teď si nejsem jistý zda to bude uplně patit do QQL pokud to píšu dobře ale za mě by se hodilo přidat do hry ikona pro nastoupení vozidla. Když na vozidlo klikneme pravým tlačítkem myši tak by se mohla přidat ta ikona aby postava do ní nastoupila. Furt se mi stává že s tím mám nervy že nastupuji do jiného vozu než jsem chtěl :D.

Předem děkuji i za vyjádření.

19.6.2022 18:49

@jonys7 - doplnění peněz oilrigu - Ta platforma byla nějak nastavena, ty podmínky jsou známé a už je na lidech jak s tím pracují. Nemůžeme tomu nekonečně umělě vytvářet peníze a nechat na tom lidi generovat peníze za nic, to by bylo až moc snadné. Jelikož kurz existuje a má nějaký algoritmus spjatý se skriptem pro práci ve hře, při kterém chceme určitý způsob kolísání, nejde to udělat úplně realisticky, aby se to přizpůsobovalo těm investicím (to byste taky nikdo nevybrali nic, ale kvůli pádu ceny a ne nedostatku peněz). Ve finále to ale vyjde podobně. Existuje však teď možnost ty barely předávat jiným a tím pádem je prodávat pod cenou, takže nejste zcela zaseklí.

@Smaylo - upozornění na označení na Irisu - bude přidáno

@FLYER - schování radaru pod více příkazů + ponechání HP a jiných barů - bude přidáno, doporučuji používat nový příkaz /togmap, který se dá lépe pamatovat

@SheFisKo - úprava odtahu motorek - když už na návrh existuje vlastní téma, nemá to co dělat v tomhle topicu

@neznamy#5070 - bílý šátek - není QoL

@jonys7 - několik návrhů - Většina co navrhuješ už na serveru je. Ukládání /seefar přidávat nebudu, už jen proto, že úplný a spolehlivý reset do defaultu nejde nahodit stejným příkazem a docílí se jej až reconnectem. U letadel, helikoptér a lodí by měl fungovat /sell i hráčům a to kdekoliv. Přepis frakcí ve hře adminem lze (ale z dobrých důvodů je to jen pro TM+). Mechanik může některé úpravy z auta vytahovat, pokud od něj má klíče.

@Sensei - přebarvení a přepis frakčních vozidel, úpravy na webu - Přebarvení frakčních vozidel je možné s oprávněním "Správa klíčů vozidel." Přepis frakčních vozidel samovolně hráčem zatím přidávat nebudeme. Návrhy pro web patří do jiné sekce.

@Smaylo - pískací hračky jako přepínatelné předměty na psa - Bohužel, to je poměrně zbytečné plýtvání custom modelem, tohle lze velice snadno zaRPit passive.

@VajkoChlpko - uvolnění tapety při nahrání chybného obrázku - Zní to jako skvělé QoL, co by mnoho lidí uvítalo. Každý, kdo někdy tapetoval, se s tímhle problémem určitě setkal. Bohužel to jak tapety fungují (že se item lockne na danou URL) je záměr a má svůj důvod, ten vysvětlím. Každý obrázek, který chceme dát do tapety se prvně stáhne na server a pak se posílá hráčům. Server má tak neustále se zvětšující složku obsahující všechny (i nepovedené) tapety. Kdyby tam toto uzamčení tapety nebylo a šlo donekonečna přenahrávat obsah tapety, mohl by velice snadno kdejaký humorníček zahltit tento systém milionem obrázků. Ta limitace skrze itemy tuto možnost značně brzdí. Můžeš ale (třeba v samostatném topicu) navrhnout řešení na tento potenciální problém, který by tímto QoL vznikl.

@Sensei - odebrání surovin z výrobní stanice, bug, složka smluv - Odebírání surovin z výrobních stanic se zatím přidávat nebude, mohlo by to způsobovat řadu problémů, které bychom prvně museli vyřešit (např. možné duplikační bugy). Taktéž je to záměr, aby je nešlo vykrádat. Nemluvě o tom, že výrobní stanice obvykle slouží jako obrovský sklad surovin (samotné číslo samozřejmě šetří spoustu věcí narozdíl od itemu, na který je vázáno spoustu vlastností), vlastně nekonečný prostor. Kdyby z ní šlo vybírat, zneužívalo by se to jako jakási Hermionina kabelka na suroviny. Dokud nebudou skříně, tak určitě nepočítejte s touto možností. Co se týče té chyby, napiš nám ji do ticketu, sem hlášení bugů nepatří. Složka smluv má pak vlastní topic a taktéž to sem nepatří.

@Holub - několik návrhů - Ukládání nastavení autorádia v rámci daného účtu bude přidáno. Možnost nastavování kosmetických věcí a flagů nebude zatím přidáno. Možná později jako rozšíření tuning editoru (který to podporuje, ale má to své mouchy, které bude potřeba vychytat). Načítací obrazovka při stahování obsahu i po přihlášení zní jako vzácný bug, který se může povést pouze pokud se někdo dostane za login panel, aniž by vůbec měl stažený obsah serveru (což by se nemělo dít), ale podívám se na to. Na odtah motorek už je samostatný topic. Poštovní schránky nebudou a nejsou malé QoL (btw není to součást Valhally). Pozice blinkrů nejsou malé QoL, sám víš, že je to složitější problém. Možnost odlišení telefonů rozhodně není malý QoL, ale spíše featura, která by mohla být v nějakém kompletním reworku systému telefonů, ten sice mám v plánu, ale zatím vám ho slíbit opravdu nemůžu.

@delixko - snížení počtu potřebných online PSA na vykrádání - Neplánuji to měnit, je to nastavené dobře, zkrátka vykrádejte v časy, kdy je víc PSA online. Je to fér, nemůžete mít vše zadarmo a čekat na období, kdy bude co nejméně policistů online.

@fikstvUwU - nastoupení kliknutím - Je to zajímavé QoL, ale myslím, že to nepůjde rozumně udělat, leda by to hráče do vozidla portlo. Funkce nastupování do vozidel je přímo hardcoded v GTA a nedá se s tím moc dobře manipulovat v MTA skriptech.

 

Tak.. konečně jsem se tím prokousal..

A jelikož chci, aby tento topic skutečně plnil účel, ke kterému byl stvořen - k navrhování malých QoL úprav; nebudu již tolerovat návrhy, které sem nepatří!

Tento topic má být místem, do kterého já kouknu, přidám pár užitečných drobností, které nám všem zpříjemní hraní a zase jej zavřu. Nemá to být místem, na kterém strávím hodinu vysvětlováním toho, proč věci na Skimu fungují tak, jak fungují, nebo proč se nepřidá nějaký velký návrh.

Díky za pochopení.

21.6.2022 06:45
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
22.6.2022 08:37, naposledy upraveno 17.9.2022 15:32 uživatelem Killer14

Ukládání pozicovaných doplňků v různých VIP skinech, které má hráč dostupné.

Když mám napozicované a uložené brýle na /vipskin 2, na /vipskin (1) jsou úplně jinde. A když je upravím, tak na /vipskin 2 jsou zase jinde.

24.6.2022 16:05

Nový příkaz /presednout ?

Syntax: /presednout 0-3 (0 řidič, 1 spolujezdec v předu vpravo, 2 spolujezdec vzadu vlevo, 3 spolujezdec vzadu vpravo)

Umožní přesednout z místa spolujezdce na místo řidiče atd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


Powered by LeoSight IFS
LT~142