Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - FluterShy


FluterShy

Hráč

11
27.4.2020 07:29, naposledy upraveno 27.4.2020 11:58 uživatelem FluterShy

Přezdívka: FluterShy

Věk: 24

Zkušenosti: S podobnou pozici nemám žádné zkušenosti, ale velmi ráda bych se stala členem Admin Teamu.

Komunikační dovednosti: Komunikovat umím dobře, na to mě profesionálně vyškolil McDonald's. Moje komunikace je rychlá jednoduchá a stručná. Moje komunikační dovednosti mi v ničem nebrání.

Čeština : Rodilý mluvčí

Slovenština : V práci máme hodně slováků, takže se dorozumím trochu i slovensky

Angličtina : Nedělá mi problém, jen anglický jazyk moc nevyužívám, jen v práci občas

Mám čas: Hlavně večer. Někdy celý den, ale to se stává velmi zřídka. Na mobilu jsem skoro nepřetržitě, tak mohu být nápomocná i přes den

Další informace o mně:

Moje jméno je Týna. Už nějakou dobu na MTA serveru Artheon hraji. Jako nový člen v LeoSight jsem v tomhle naprostý nováček. Ráda se učím nové věci, a ráda bych se stala součásti AT. Mám dlouholeté zkušenosti s RP ale také s psaním různých článků, textů apod. Mezi mé koníčky patří hraní her, na Skyrimu mám nahráno podle mého kolem 2000 hodin, a možná i víc, protože jsem hodně používala Non Steam verzi. Hrávala jsem i psané RPG které mě moc nezaujalo a začala jsem útěchu hledat opět v RP. Na RP scéně hraji přibližně 6 let, sama to už nevím, protože mi tohle říkal jeden kamarád. Mám velké zkušenosti s psaním článků. V pubertě jsem měla vlastní blog, kde jsem dělala různé recenze na hry, bohužel stránku jsem smazala, protože jsem neměla na ni čas. Když se mi chce tak hraji i jiné hry než GTA. Hrávám hodně survival games, a to například The Forest, střílečku která se jmenuje Primal Carnage, kde hrajete buď za dinosaury, nebo za lidi, dál si to už můžete domyslet co se tam děje " smích "Převážně hraji hry na xboxu, protože můj počítač toho moc nezvládá. Na Xboxu hraji GTA V, Jurrasic World Evolution, a hru s nosícím názvem Prey. Ráda bych vám řekla kolik hodin jsem nad tím strávila, ale některé hry hraje i můj bratr a tak se ti hodiny sčítají. Jediný co bratr nehraje je Jurrasic World Evolution, kde zas nemohu najít počet odehraných hodin, jestli vám to pomůže tak mám splněných 350/1790 achievementů .Vím že tohle je přihláška na portál LeoSight a ne na MTA server, ale prvně chci zkusit tohle a pak se někdy časem dostat i do AT Artheonu. Tímhle se loučím se svým textem, který je doufám dostačující. Mějte se a ráda se stanu součásti tak skvělého portálu jako je LeoSight :)

Lofanek

Hráč

32
27.4.2020 09:06

Ano ano ano, už len za ten McDonald's.

(dúfam, že mi potom dohodíš nejaké zľavové kupóny :Dd)

bit

Hráč

49
29.4.2020 00:40

Souhlasím. Hraje Skyrim a má dobrej hlas lol

11.5.2020 01:17

@FluterShy Po vyhodnocení přihlášky bylo rozhodnuto, že postupuješ na pohovor.


Powered by LeoSight IFS
LT~51