Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - SEATTLE

1 2



27.3.2022 13:30

Tak, máme tu neděli, asi to nebudu dál natahovat. Hlasování se účastnila opravdu obrovská část komunity, tudíž díky za váš názor. Abych byl upřímný, tenhle poměr hlasů nevzbuzuje nejlepší dojem, avšak bude fér přihlédnout na to, že jsi stále vyhrál o jeden hlas, proto si šanci tedy zasloužíš. Každopádně s příštím banem budeš už opravdu následovat tady Brega do stok tohoto portálu.

Evidentně si rýpalové jako tady Brego neuvědomují, že tu práci tady nikdo z AT neodvádí sám pro sebe, ale ty idioty ze sebe děláme především pro váš herní požitek. Tudíž jakékoli připitomělé kecy že "no tomu jsi řekl tohle, ale jemu šanci dáš?" si schovejte někam, kde na to je někdo zvědavý, tady si maximálně vyhoníte ego nad hráči s permabany, a to se nebojte, že jich brzo zase nepřibyde, už mě opravdu přestává ta věčná provokace bavit.

Ale to jsem odběhl. Své podmínky znáš, já ti jedině mohu doporučit, abys skončil s ilegálem, protože ti to vůbec nejde. Na freeroam? Asi super? Na RP? Žádné jsem pořádně nikdy neviděl. Skoč si třeba k HZS, to je pro nováčky v RP a rychlý výdělek úplně ideální frakce. Postupně se i nějakému RP přiučíš a následně budeš mít možnost očistit svoje jméno. Ale je mi jasné, že tento komentář jako každý další skončí na YouTube v nějaké RDM kompilaci, no, je ti jistě jasné, kde pak skončíš ty.

Velký bratr tě sleduje.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~23