Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - SEATTLE

1 2



20.3.2022 22:19

Zdravíčko, už to bude nějaký pátek, tím přesněji něco přes 2 a půl měsíce co mi byl udělen permanentní ban. Byl mi přesně udělen dne 1.1.2022. Ban mi udělil administrátor @Dzardys s konkrétním důvodem: 'Nedodržení pravidel S2K systému + nepoučitelnost v rámci pravidel'. S žádosti jsem měl sice ještě něco málo počkat, ale bude to už něco přes měsíc a půl od mojí poslední, takže si stojím za tím riskem si o unban zažádat o 12 dní předem.

Začnu tím nejdůležitějším, o co se přesněji jedná. Nastala přestřelka mezi známýma, mnou a PSA, a ta taky vedla k mému permabanu. (https://leosight.cz/forum/topic/8720 - plné vysvětlení do detailu)

Nebudu se žádným způsobem obhajovat, jsem si vědom toho co jsem udělal, toho co vedlo k banu. Prvně je zde porušení pravidel S2K systému, což spočívalo v tom, že vpočas přestřelky jsem dostal pár hitů. Jak říká pravidlo o S2K, injuries se musí RPit nejdéle po 2 minutách od ukončení akce, což jsem nedodržel a vědom si toho jsem, byla to čistě má hloupost, že jsem to nevnímal. Na skimu působím už něco přes rok a za poslední půl rok jsem se stal velice problémovým hráčem v hodně směrech, udělal jsem spoustu chyb, kterých jsem si vědom a bohužel jich je hodně, viz. např moje historie. Když se podívu zpětně, bez těchto chyb bych se dost možná držel na serveru doteď. Ovšem, ze svých chyb jsem se začal ponaučovat už tak nějak po mým prvním permanentním banu, ale i po něm se zase něco našlo, co mi jednoduše v tu chvíli nedocvaklo, a prostě se to stalo. Psal jsem tohle sice v každé jiné žádosti, ale teď to myslím víc vážně než kdykoliv jindy. Po mém druhém permabanu se začínám ponaučovat čím dál víc a víc mě to mrzí, jelikož jsem za mojich necelých 2000 nahraných hodin na skimu zažil hodně věcí, nejen pouhé kropení, ikdyž by to ne každý řekl. Ale určitě jsem nikdy nehrál tak tvrdě, abych bral skimo jako freeroam.

Ještě bych se chtěl vyjádřit k druhému důvodu mého banu, což je celková nepoučitelnost pravidel. Bylo mi to nejspíše vysvětleno v Dzardysovi odpovědi, ve které se naráží na moje youtube videa. V těchle videích se skutečně nachází hodněkrát porušení různých pravidel. Tyhle videa začali vznikat čistě jen z toho, že jsme si dokázali zařídit ICly zbrojní průkaz, ze kterého jsme měli neskutečnou zásobu zásobníků. A tím to začalo. Vytvářet klipy pro tyhle videa jsem začal někdy od konce července 2021 a z těch se vyklubalo následně první video. To video bylo v tu chvíli oblíbené nejen mnou, takže jsem se rozhodl pokračovat ve vydávání dál. Těchto videí jsem stihl vydat přesně 7 a neskutečně jsem si nima pošpinil jméno. Taktéž mezitím co tyhle videa vycházeli tak jsem stihl dostat 2 permabany, z toho se pouze jeden týká hry, první byl z naší blbosti spamování na fórum, což vedlo k globálnímu banu celého účtu, který jsem měl něco přes 2 měsíce. Jak si jistě jde všimnout, poslední video na mém kanálu vyšlo 8.11.2021, což bylo 2 dny před mým úplně prvním ingame permabanem. Od té doby mě přešla veškerá chuť tyhle videa dělat, neměl jsem je ani nijak v plánu dělat, jelikož po unbanu jsem absolutně přestal jentak kohokoliv střílet bez důvodu a taktéž přestal kompletně okrádat (zní to vtipně, ale je tomu tak), takže jsem nějak moc nepochopil, proč se tyhle videa použili v tomhle permabanu proti mě, když už jsem za ně potrestaný teoreticky byl a s mým momentálním trestem nemají žádnou spojitost, protože snahy o to abych nedostal žádný trest bylo hodně. A ne, nepůjde mi a ani nešlo jenom o kropení random lidí 24/7.

Uvědomuji si že nejsem zrovna v oblibě u velké většiny komunity, takže bych se chtěl na závěr omluvit celé skimo komunitě, komu jsem kdy zkazil hru, koho jsem kdy vyDMkoval, kdo se kdy dostal do klipu, ikdyž počítám s tím, že mi jen tak odpuštěno nebude, ale minimálně o tu druhou šanci bych velice rád poprosil. Omluva ovšem patří i celému Admin Teamu, ať už se jedná o jakéhokoliv člena AT. Ať už toho, co řešil reporty na mě, ale i těch ostatních, co na mě nemuseli mít nikdy nervy a jen dělají svou práci. Díky za přečtení této žádosti a za jakoukoliv reakci, peace.

21.3.2022 15:59

S žádostí sis dal záležet, souhlasů tam máš celkem dost. Já osobně jsem stále proti, nadělal jsi tu dost bordelu, ale nebude to viset jen na mě. Ať je v tom rozhodnutí i komunity. Hoďte mi souhlas nebo nesouhlas na tento komentář, podle toho se přikloním na jednu nebo na druhou stranu. :)

22.3.2022 14:01, naposledy upraveno 22.3.2022 14:15 uživatelem VajkoChlpko

Toto si napísal Mekimu pod žiadosť a zrazu po 2 dňoch sa berie ohľad na názor komunity ? 😂 Veď ty sám nevieš čo rozprávaš. (žiadny hate ani nadbytočné vyjadrovanie, je to k téme ;) )

22.3.2022 22:35, odstraněno 22.3.2022 22:35 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
22.3.2022 22:52, odstraněno 22.3.2022 22:52 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
23.3.2022 08:28

Jsou lidi, u nichž usoudím, že si šanci zaslouží a přihlédnu na názor komunity. Pak jsou tu lidi jako například ty, které sem nepustím, ani kdyby si to přála celá komunita. It is what it is.

23.3.2022 11:53

Za to že máš TY zo mňa mindráky, tak hneď nemám právo tu hrať 🤣. Uži si warn.

23.3.2022 14:52
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
24.3.2022 16:20, odstraněno 24.3.2022 16:21 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
25.3.2022 16:34, naposledy upraveno 25.3.2022 16:47 uživatelem VajkoChlpko

You remember this guy ?

This is him now, feel old yet ?

 

*6 dní

SOUND

Ale ja sa pýtam, kde sú skutky ?

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování (skoro pod každou žádostí, ač nejsi člen AT, pozornost si dokážeš jistě získat i jinak)

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~256