Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

asdf aneb. TP hráč a Helper v jednom

1 2 3



neznamy#6016

Smazaný účet

20
21.3.2022 20:07, naposledy upraveno 21.3.2022 20:08 uživatelem neznamy#6016

Zdar, ahoj, čus.

Dnes nastal ten den, který bych nikdy nečekal že nastane, a to že si budu veřejně podávat stížnost na hráče, ale ne jen ta takového hráče, ten hráč má označení TP a je člen Helper teamu, jedná se o hráče asdf pod ICly jmenami Charlotte_Addison a jeho PSA altka - Carl James Aston.

Nastal s námi menší beef, začlo to tak že se z Toustikem (Eliana_Butler) potkali u ZZS a něco se zvrtlo, asdf (Charlotte_Addison) si na něj podal žalobu u Benetta a jelo to, my, jakožto mafianští přátele si na Charlotte podali krásnou CK podmínku, podmínku nám trvalo udělit 7 dní, páč asdf něco tušil a pokaždé se zdržoval v safe-zoně u PSA, kde jsme si ho jednou odchytili, a hlídali kudy jede, no.. dopadlo to tak že asi vyšel a odpojil to. beru to tak že asi ještě nevěděl že se na něj něco chystá, ale taky mohl něco tušit a odpojit to naschvál, ale to už je jen domněnka, kterou nikdo nerozluští, tudíž nebudeme toto řešit.

Ten hlavní zvrat našel, když jsme IC hledali jak ho vylákat ven a jelikož už mám něco nahrané, zjištoval jsem u lidí jejich kontakty, a u Toyeska jsem zjistil že na něj má kontakt, tudíž jsme jej využili a nalákali na satelit v LV,

Takže plán vypadal takto: Předem jsme dojeli na místo, uschovali si auta pekně stranou a dohodli se co budeme dělat z Natalii (v záznamu lze vidět že Natalii odvádíme do S500), mezitím Toyesk (Natalie_Longbauer) zavolá Charlotte jestli by nemohla dojít na satelit, ona řekla že ano, a čekali jsme rozmíštění jak bylo IC plánováno, takže přijela, a akce začala,

( Zde příloha video: https://youtu.be/KqgLyNyNS3w )

Z prvu to vypadalo, že to naprosto funguje oba si lehli na zem a Natalii jsme odvedli bokem, a hráč asdf RPí fear, jako pravý TP hráč, a ono ne.. vzali jsme mu vysílačku, a auto že lze otevřít jen přes vysílačku, no, jelikož prostě proč ne, jsme mu tu vysílačku k tomu prstu dali, a řekl do ní nakýsi kod, v tu dobu mi bylo jasný, co se děje a zabalili jsme to i s ní, říkal jsem si "Okej, dobře, třeba si myslela že jí to zachrání prdel" takže.. bežel jsem si pro auto, že jí naložíme do kufru (kde stálo moje auto a S500 je taky lze vidět na videu) přijel jsem chtěli jsme jí nabrat do kufru, po pár pokusech vydařený, jeli jsme tudíž hned přes vodu a tam jsme jí kompletně chtěli ck podmínku udělit, takže, vyndali jsme jí z auta a kufr nechal nahoře, aby neviděla RZ, od této doby vše vypadalo, že už jí konečně řekneme podmínku, a každý si jde po svém, ALE ONO ZAS A OPĚT NE, při udělení CK podmínky si hráč podal report, a domníval se že jsme zmetovali  obžalobu, nakonec byl dočasný VOID, říkali jsme si, "No to snad ne, my se tu týden snažíme něco udělit a on si podá report a je to v hajzlu!", ale co, Anxii měl slovo, tudíž jsme museli přestat RPit a jít si po svém. Následně jsme se na IC Discordu dohodli z Pudi, že se akce doerpí s jinou CK podmínkou, (Video z doeRPení nemám, Pudi tam byla při udělování, a taky lze viděla, že jsem kufr otevíral a nechával nahoře) doeRPení dopadlo v pořádku až na to že mi jeden ze členu řekl ICly jménem "Marco" to nebylo dobré, avšak podle jména se toho stejně moc nezjistí, však?, vyřezali jsme jí "R" na zádech, uvedly do bezvědomí, až po bezvědomí jsem zavřel kufr a jeli jsme pryč.

To by byla RP akce, ted se ale přesunem do stádia, co bylo potom,

Co by jste dělali osobně vy, kdyby vás někdo takto zatáhl, vyhrožoval, a dal vám jednoduchou výhružku "Stáhni obvinění z daného člověka". 

Posrali by jste se a byli ticho? Stáhli obžalobu a držely hubu, a víte že se vám nic nestane?

Nebo by jste šli hned na PSA, všechno jim vyklopily? Ano, přesně tohle si vybral asdf

V tomto případě mi to přišlo jako Non RP Fear, ale kvůli tomu tady nejsme, mohl to tak udělat, jasně že mohl, jiná věc je, že mě poznal v autě , o které vlastně IC ani neví RZ, a mě poznal večer hned z auta když jsem projížděl, a v IC jsem slyšel jen " To je on." , když jsem se ho do PM zeptal, jak mě poznal řekl že podle oblečení, ( Toto už je vyřešené z lexíkem)

Dobrá, takže jsem hledaný oukej, ví jméno a to je asi vše...

kdepak, příběh nekončí, OOC jsem viděl celý výslech asdf (Charlotte_Addison) říkala tam dosti pravdivé věci, ale jedna věc mě dosti zarazila, prý viděla mojí Audi A8 a její RZ jak stála u satelitu s RZ: TOP AUDI ( na videu je krásně a zřetelně vidět, že kdyby viděl A8, 100% uvidí i MB S500, Moje A8 byla shovaná o to lépe,) už toto mi přišlo velice.. jak to říct... moc META? asi.. a i po tolika úderech do hlavy měla schopnost popisovat osoby do detailů, (Nejsem doktor, ani admin, ale dle mě by toho nebyla schopná imo)

Následně jsem si pro vás připravil i druhou RP akci která se týká našeho člena, jehož jmeno ICly ani OOC dle jeho vyžádání zdělovat nebudu, kterého altka asdf ( Carl James Aston ) zastavila asi jako traffic stop, (asi, nevím) a nějakým způsobem zjistil že patří k nám, zatkl ho, vzali mu vysílačku, a zneužily toho aby nás dopadli v Montgomerry v baráku.

Tímto bych toto téma uzavřel z mé strany, kdyby jste se chtěli zeptat, nebo někdo, kdo v tom taky  hrál roli, a zapoměl jsem něco dopsat či uplně napsat, budu rád za doplnění pod příspěvek.

Díky a čus ahoj

        -Dragon

21.3.2022 20:21
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
21.3.2022 20:33
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Yuutsu

Hráč

27
21.3.2022 20:56

Zdravíčko

 

Souhlasím bohužel ve všem s @neznamy#6016, a za mě by se neměl takhle chovat TP a už vůbec ne Helper, který by měl reprezentovat server, bohužel jak víme tak vetšina těchto lidí se pouze schovavá pod sukní vetšině lidí z A-Teamu a maximalně to ničí požitek s celého RP. 

Bohužel jak všichni dobře víme, tak se tohle jakkoliv ututlá nebo to zítra bude už v archivu protože sis dovolil napsat něco proti tomuhle Člověku. 

Mrzí mě to... co se stavá poslední dobou ze SkimoRP... 

Toustiik out... 

21.3.2022 21:06
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
21.3.2022 21:42, odstraněno 21.3.2022 22:06 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné, nevhodné vyjadřování
21.3.2022 22:14
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Stratus

Hráč

14
21.3.2022 22:31

S tímto hráčem jsem měl v minulosti taky nějaké problémy...

No vypadá to že jsem přeci jenom nebyl sám. 

Dám vám sem hezký příklad proč by asdf neměl mít TP a být helperem.

Tak třeba to že bezdůvodně někoho zastřelí bez jakéhokoliv důvodu. Video máš tady: https://www.youtube.com/watch?v=Vk5mvKd7lT4 

(Je to natočené kamarádem celé video se pokusím sehnat je tam i vidět že metoval jména) 

Dále bych mohl pokračovat třeba banem co jsem obdržel asi tak před 2 měsíci když mi asdf odtáhl auto následně poničil... stříleli jsme po ní plus zmetoval že jsem to já když auto mělo tint a drandili jsme si to tam vcelku větší rychlostí ale i tak nás poznal že... protože prý měl akční kameru na rameni či co :D a kameru v odtahovce co natáčí i dozadu hustý co? (samozřejmě mi tenkrát vyhověno nebylo a asdf si v klídku pokračoval dál čím to asi bylo? No opravdu netuším...)

https://leosight.cz/forum/topic/8923/1

 

F3nixar

Hráč

22
21.3.2022 23:00

Rád bych se k tomu vyjádřil.

"Pokud tě unese, tak budeš v “šoku” a jediný na co se soustředíš bude on, jeho postava, obličej atd. Tudíž meta to není. Věřím tomu, že ti v hlavě zůstane jeho přesná podoba, na tohle nezapomene, jako na člověka, který jen kolem tebe projde a nic neřekne"

Z psychologického hlediska si rozhodně budeš pamatovat únosce, alespoň jejich základní rysy. Pokud má odhalený obličej, tak skutečně si jeho obličej zapamatuješ. Právě traumatický šok je ten šok, kdy mozková aktivita si při daných situacích může aktivovat na vyšší úroveň a začne být aktivní. (až moc aktivní) Což také znamená, že se aktivuje smyslový části v mozku a voala.... Máš tu příčinu toho, proč si to tak přesně pamatuješ a proč se vždycky při vzpomenutí na tohle rozklepeš a jsi z toho v háji. 

Rád bych to začlenil jako fakt, který ti pomůže nastínit, proč si jistě toto může pamatovat. 

S pozdravem,
F3nixar

21.3.2022 23:06, odstraněno 21.3.2022 23:12 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~87