Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

asdf aneb. TP hráč a Helper v jednom

1 2 3



Artistiques

Hráč

32
21.3.2022 23:46, naposledy upraveno 21.3.2022 23:53 uživatelem Artistiques

Ahoj, jelikož tam zaznělo moje jméno, asi bych se k tomu měl taky vyjádřit...

V tomhle sporu se nebudu stavět na žádnou stranu, rozeberu tuhle stížnost do menších kousků a ke každému něco napíšu...

Po shlédnutí částí videa mě zaráží hned několik věcí, některé z nich by se dalo nazvat jako TrashRP, udělám tu menší výčet...
1.) Odemykání přes systém ve vysílačce, ještě vysílačka s otiskem prstu? Co dodat, prostě WTF? (12:25)
2.) Fear RP při přikládání prstu na "čtečku", v těhlech situacích máš problém vůbec mluvit, něco o tom vím. (13:46)
3.) Na můj vkus obě, strany až moc ooc
4.) Tvoje bunnyhopy tomu RP taky moc nepřidaly (21:50)
5.) Učíme to každého nováčka, za každým /do F by měl následovat důvod proč ne, mě třeba žádný rozumný nenapadá (/do mohla poznat hlas Eliany Butler?) - (37:00)
6.) Ukázkový případ metagamingu, "že nesmí žalovat Butler nebo dopadne špatně. (37:52)
7.) Odemě se o žalobě nikdo nedozvěděl, jestli ano, poprosím logy, děkuji (jsem si jistej že ne.) (39:45)
8.) Eliana o žalobě nemohla vědět dokud si ji soud nepředvolal, takhle žaloby fungují. (40:53)
9.) Strašně obdivuju @ice že vám kývl na to, že to potvrdim, sice bych nic nepotvrdil, ale už jen to, že vám vyšel vstříc že jste nemuseli hledat logy, v podstatě tam řešil uplnou blbost, nemáš logy, pass.

Ohledně toho textu který jsi tu sepsal, taky udělám menší výčet...
1.) Audi poprvé přijela se zavřeným kufrem, spz tedy mohla vidět.
2.) Padlo jméno Marco, když se řekne Marco, vybaví se mi Morcetti, hotovo.
3.) To že nestáhla obvinění a šla to naprášit na PSA, udělal by to každý, když ti někdo unese dítě a řekne ať do toho netaháš policajty, taky je do toho zatáhneš. Únoscům se prostě nedá věřit a v tomhle je Policie dobrá, neříkám že spolehlivá, ale minimálně placebo efekt ti zafunguje, za mě toto RP v pořádku.
4.) To že se potom zakrysila na bezpečný místo vím, byl jsem dokonce u IC komunikace (která probíhala na schváleném discordu v IC chatu, byli u toho dva admini.)
5.) Traffic stop který byl "zmetovaný" je možný, nejsou tu k tomu ale žádné důkazy, tudíž mi přijde absolutně irelevantní ho zmiňovat, když ho zmíníš, chceš aby se řešil, když chceš aby se řešil, musíš k tomu dát podklady.

To je z mojí strany vše, nebudeme zabíhat do toho co se IC děje mezi mnou a vámi, v téhle vaší skupince jsou někteří hráči které mám dost rád, musím říct že tohle illegal RP bylo dost nadprůměrný oproti tomu co můžeš na skimu normálně vidět, nicméně jak jsem zmínil ve výše uvedených bodech, má to svoje mouchy, a je jich dost.

Nepřikláním se k žádné straně, můj názor by nebyl nestranný, mezi vámi jsou někteří moji oblíbení spoluhráči, Asdf je helper, já jsem taky helper, prostě nebudu rozhodovat, stejně by to nic nezměnilo. Co jsem chtěl říct jsem řekl.
Dobrou noc.

Yuutsu

Hráč

27
22.3.2022 05:27, naposledy upraveno 22.3.2022 06:06 uživatelem Yuutsu

Zdravíčko,


Hele Meta to nebyla, prvně jsem to zjistil od Lopez tedy Kolpanka, a pak když se voidla akce, tak jsme stále počítali s tím co řekl kolpan a jelikož se týden neukazal náš milovaný TP vyšlo dokonce odvolaní to jsme pak spíchly do několika minut. Společne s Adminem Pudi.

Ohledně Traffic Stopu se nemluví jelikož to zde nechce řešit jeden člen A-Teamu. Ale myslim si že to řeší už v PMkách

Emmm nechápu argument na 37:00 🤔 alee asi si myslela že tam jsem jenže jsem u celé akce nebyl, takzvaně jsem jí zorganizoval a Mafie jí dokončila

 

9. Logy byly jenže Toust spal, logy jsem doložil hned ráno a Meta se vyvrátila neřešil bych tu znovu tu metu která neproběhla.

 

tady máš menší osvětu na to co jsi napsal.

@Artistiques

EDIT: plus ohledně všeho proč to trvá jednu a půl hodiny, je to jednoduchý asdf brečel, a vybrečel si VOID, který jsme následně taky překopali, když se zjistila že to nebyla meta, spíš jen abych dodal, ohledně odpojovaní když se to někomu hodí neboli aby se vyhl IC trestu. Viz. asdf.... přeci říkal @neznamy#6016 že to mohla být náhoda, jenže já na discordu byl a v pmkách jsem to taky viděl, celý dny se zdržoval na altce a když už byl na Addison tak jen u psa stanice nebo u green zone, následně když už ho měli dostihnout a dopadnout vždy se odpojil, bohužel to nebylo jednou ale několikrát... několikrát jsem slyšel v PMkách nadávat Pabla a další.... a nemyslím si že toto by Mělo být chovaní TP a Helpera, který by se měl smířit s CKčkem. ale co čekat bohužel od SKIMA poslední dobou, stačí se kouknout na můj komentář na první stránce kde souhlasí s tím ututlaním a neřešením víc lidí než máme v mafii. a sami si uvědomují že stejně tohle bude k ničemu. 

 

jinak Dobré Ranko 🤔😄
Toustiik znova out <3

22.3.2022 05:58
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

KukisTV

Hráč

38
22.3.2022 09:16

Nehodlám to číst, už jenom kvůli tomu prvnímu bodu: I když stáhneš žalobu, tak policie je povinná se na ten případ podívat a prověřit to. Funguje to tak, že i když někdo stáhne žalobu, tak si pro tebe přijede hlídka, půjdeš na oddělení podat vysvětlení. Stažení neznamená nic jako smazání všeho.

22.3.2022 15:25
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Hudecek

Hráč

9
22.3.2022 16:49, naposledy upraveno 5.4.2022 19:38 uživatelem Hudecek

Ahoj, takže rád bych se k tomuto taktéž přidal jelikož se mě to též týká.

naprosto souhlasím s @neznamy#6016 

jde vidět že asdf pardon že to nazvu takto ale tento hráč hraje velmi na WIN přes OOC věci nejdříve tvrdil že má podezření  na metu řekli jsme si dobře tak to vyřešíme 

mám dojem že cca dvě hodinky jsme to řešily s administrátorem @ice po dvou hodinkách se Anxii rozhodl že celou akci voidne takže nebudu lhát všichni jsme šli spát naštvaný  

myslím že další den dal  asdf za altku Traffic stop @neznamy#6016 před sídlem, v tu chvíli jsem si myslel že něco zmetoval přes MDC a tak si našel sídlo tak proběhla další RP akce v tu chvíli to OPĚT řešil admin @Holysek už si přesněji nepamatuji z jakého důvodu ale opět to bylo kvůli tomu že asdf měl na něco podezření.

na pár dní jsme mu dali Ck podmínku a pak nastaly problémy IC (policie KS atd) na pár dní nás všechny chytli ale bylo to jenom tím že někdo z PSA VZAL asi i neprávem bez důvodu vzal @Samik vysílačku a tím nás na večer dopadly a já bohužel dostal CK 

za mě je asdf hráč který by neměl být Helper, nic proti tobě asdf ale možná někdy vem k srdci RP a neerpi na Win 

Díky za přečtení a přeji hezký zbytek dne.

asdf

Hráč

15
22.3.2022 18:44, naposledy upraveno 22.3.2022 18:46 uživatelem asdf

Vyjádřím se ve stručnosti k věcem, které nebyly zmíněny, měl jsem to vše vypsané na mobilu, bohužel se mi to neuložilo a text se smazal. 

 

Meta registrační značky

- Ve videu, jež si sám poslal, bylo krásně hned na začátku vidět vozidlo, se kterým jsi ke mně přijel. 

Report na metu

- Vzhledem ke skutečnosti, že ani já, ani Trnass jsme informace o žalobě nikomu nesdělovali, nenapadal mě žádný důvod, jak byste se mohli k zalobě dostat. S příhledem na fakt, že by dopad akce mohl být arbitrární pro moji postavu, jsem se rozhodl podat report. Stojím si za názorem, že report byl na místě pro prověření a vy, jakožto útočníci, byste to měli respektovat.

Výslech

- Některé věci podané mnou u výslechu nebyly pravdivé, což je čistě IC záležitost. Zde k žádné metě nedošlo, vaše vozidlo jsem neviděl, dokonce ani ten mercedes. Až poté, co jste přijeli ke mně.

Vyhýbání se CK, green zóny

- Co si tak pamatuji, za Charlotte jsem dostal podmínku žalobu stáhnout do 24 hodin. Zda žalobu stáhnu se nemůžete dozvědět jinak, než díky soudu, který předvolá Butler. Ihned po předvolání Butler soudem jsem se stáhl na bezpečné místo, které ovšem není green zóna.

Meta "Traffic stop" za postavu Carl James Aston

- Zde to kvůli IC důvodům nemohu rozebírat, každopádně Vám mohu říct, že já plnil pouze rozkazy nadřízených a neměl jsem sebemenší slovo v tomto ohledu. Hledal jsem to nyní v logu, nemám sebemenší problém s posláním adminovi.

K @Stratus

- Nechápu proč rozebíráš již uzavřené téma, každopádně IC důvod jsem měl, který byl uznán FLYERem. V odtahovce kamera nebyla, měl jsem připnutou akční kameru. Několikrát jste se ocitli před mým vozidlem, rovněž jste byli před Bellevilem, vaše vozidlo také. Skutečností ovšem je, že vaše totožnost mi byla potvrzena kolegou z firmy. Aby ses necítil ošizen, tady máš důvod PKčka. 

K @Hudecek

- Jak bylo zmíněno výše, vaše zadržení mělo semnou dočinění pouze to, že si mě přivolal nadřízený k asistenci. Chtít Vyhrávat je přirozené, každopádně pokud já hraji na win, co je pak toto

---

Zbytek věcí bych řekl, že byly dobře popsány ostatními.

( @neznamy#6016 @Yuutsu )

 

Yuutsu

Hráč

27
22.3.2022 18:54, naposledy upraveno 22.3.2022 18:57 uživatelem Yuutsu

Vyhýbání se CK, green zóny

- Co si tak pamatuji, za Charlotte jsem dostal podmínku žalobu stáhnout do 24 hodin. Zda žalobu stáhnu se nemůžete dozvědět jinak, než díky soudu, který předvolá Butler. Ihned po předvolání Butler soudem jsem se stáhl na bezpečné místo, které ovšem není green zóna. 

 

Tady se vyjadřím zase já, nebylo to schovavaní se v GZ proti CK, ale myšleno na to když jsme na tebe nalítávali ještě před voidem a vždy jsi byl v GZ a nebo když jsi se vzdálil od GZ a naši už tě párkrát měli vždy došlo k tvému odpojení ze hry. 

 

Meta "Traffic stop" za postavu Carl James Aston,

ohledně tohohle, tak si myslím že to není braný na Morcettiho, ale právě na George Masona, tedy Samíka, kterému jste sebrali jen tak vysílačku, když jste ho zabásly, nechci tu mlet hovadiny protože o tomhle nic nevím. to už je mířeno právě na něj, a na další. 

asdf

Hráč

15
22.3.2022 19:03, naposledy upraveno 22.3.2022 19:07 uživatelem asdf

Co se týče odpojení během toho, co jste mě měli, zde si dovolím silně nesouhlasit. Pokud jsem se odpojil v průběhu nějaké RP akce, určitě to budeš mít v logu.

Vidím, že o zadržení Samíka IC víš. Zde ti tedy přiložím screen z logů, kdy jsem mu zabavil vysílačku. 

Já totiž původně až do doby, kdy mi to bylo sděleno nadřízeným ani nevěděl, že jste se Samikem nějak spojeni.

E.: Co se týče Fearu ohledně nahlášení policii... Moje postava tam pracovala, pracuje také u vězeňské ostrahy, vystřídala všechny složky IZS a nevidím jediný důvod, proč by policii neměla věřit.

Yuutsu

Hráč

27
22.3.2022 19:07, naposledy upraveno 22.3.2022 19:45 uživatelem Yuutsu

Ohledně odpojení tak jsem u toho nebyl v lozích mám maximalně to jak nadavají ostatní. ty se snad vyjádří a uvidíme dál.

Zajímá mě spíš jak mohl  jistý Andrew Rock vedět o samíkovy, ale tak to už nejspíše zasahuju do IC. ode mě vše, a snad se tedy vyjadří @neznamy#6016 a spol. 

E: ohledně Fearu jsme to řešily že ho samozřejmě berem, tady je mnoho proměných, spíš mě nyní zaráží ten log s Andrew Rock, a pokud by jsi byl tak hodnej tak mi ho můžeš poslat celej na discord. 

 

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~79

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024