Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-351] Vyhlášení voleb do Kongresu - duben 2022


21.3.2022 20:20

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS :: KONGRES SAN ANDREAS :: VLÁDA SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas Kongres San Andreas


Rozhodnutí vrchního soudu San Andreas

o vyhlášení voleb do Kongresu San Andreas


Vyhlašujeme volby do Kongresu San Andreas na volební období duben 2022 ve volebních obvodech Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson. Volby probíhají od 1. 4. 2022 do 3. 4. 2022.

Vrchní soud San Andreas vyhlašuje volby do Kongresu San Andreas a volby na starostu obce Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson.

Každý občan starší 21 let s právem volit má právo kandidovat právě do jednoho volebního obvodu.

Kandidaturu oznamte nejpozději do 31. 3. 2022 dopisem na adresu:

Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154
(( odpovědí do tohoto příspěvku ))

Dopis musí obsahovat vaše celé jméno, datum narození a volební obvod, ve kterém kandidujete. Dále musí mít formu otevřeného dopisu a bude uveřejněn všem občanům k nahlédnutí, můžete jej tedy použít jako součást své kampaně.

Volby budou probíhat od 1. 4. 2022 do 3. 4. 2022. Kandidát s nejvyšším počtem hlasů v daném volebním obvodu se stává vítězem voleb, novým starostou příšlušné obce a členem Kongresu s mandátem platným od 4. 4. 2022 do 4. 5. 2022.

Každý občan starší 18 let smí volit právě jednou v každé obci (pět hlasů dohromady).

Své hlasy odevzdávejte na příslušných místech:

volební obvod Blueberry - obecní úřad Blueberry
volební obvod Montgomery - obvodní oddělení Policie San Andreas v Montgomery
volební obvod Palomino Creek - pobočka národní banky San Andreas v Palomino Creek
volební obvod Dillimore - čerpací stanice Dillimore
volební obvod Fort Carson - pobočka národní banky San Andreas ve Fort Carson


 

 

Samik

Hráč

48
22.3.2022 20:51

Kandidatura - Cole Peterson


Odesílatel:

Ing. Cole Peterson, dr.h.c. 

 Fort Carson 1479

Adresát:
Vrchní soud San Andreas

 Las Venturas 1154


 Informace o kandidátovi:
Jméno a příjmení:
 Cole Peterson
Datum narození:  25.8.1989
Volební obvod: Fort Carson



Kandidatura na volební obvod - Fort Carson


Dobrý den vážení spoluobčané. Jsem si jist, že se již nemusím představovat, jelikož již tři měsíce působím jako starosta Fort Carson. Můj zájem stále přetrvává a hlásím se již po čtvrté. Pro Fort Carson jsem toho již udělal dost a snažím se dále konat dobré. Také již 3 měsíce působím jako předseda Kongresu San Andreas. Na této pozici se pohybuji nějakou dobu, tudíž s ní mám zkušenosti. Pokud bude možno, budu se o tuto pozici ucházet i další měsíc. 


Minulé období jsem vám sliboval, že zasáhnu do bezpečnostního systému. Zatím mám vytvořené návrhy. Prozatím mám tedy plán takový, že tuto záležitost uvedu do skutečnosti. Budu se dále snažit udržovat Fort Carson v klidu a míru, jak je to doposud. Také se tedy jak jsem psal výše budu ucházet o pozici předsedy Kongresu San Andreas.

A proto vážení občané, jděte volit ve dnech 1.4. 2022 do 3.4. 2022 mne, jakožto starostu Fort Carson.


Volíte Petersona, volíte pořádek.

Zdraví, lásku, mír v duši Vám přeje kandidát o znovuzvolení na post starosty Fort Carson


Ing. Cole Peterson, dr.h.c.
Předseda Kongresu San Andreas

23.3.2022 22:51, odstraněno 23.3.2022 22:54 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Brumik

Hráč

38
24.3.2022 19:12

Montgomery, 24.3.2022


Odesílatel:
Pepek
 Novák,
Pošta Montgomery, San Andreas

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154


Informace o kandidátovi

Jméno a příjmení: Pepek Novák
Datum narození: 18.8.1941
Volební obvod: Dillimore


Vážení spoluobčané, Vážený soude,
mé jméno je Pepek Novák, a opět kandiduji na místo starosty v obci Dillimore. Lze mne znát jako starostu obce Dillimore v období leden 2022. 

Po prohraných volbách se nevzdávám a opět kandiduji jako starosta. V následujícím volebním období bych chtěl spolupracovat s protikandidátem z ledna 2022, Panem Palmergem. Po projednávání jsme se shodli na věcech, kterých bychom chtěli docílit.

Vzhledem k tomu, že zase Dillimore není čisté, jak bývalo tak bych chtěl vydat vyhlášku a společně Dillimore uklidit. Co se týče bezpečnosti, kterou jsem sliboval v kandidaturním období březen 2022, tak se nic nezměnilo, protože chceme, aby Dillimore bylo bezpečnější jak pro mladou generaci, tak i pro starší, máme v plánu usilovat o nainstalování dvou kamer! Taktéž mi Pan Palmerg navrhl vydat vyhlášku o využívání veřejných parkovacích prostorů, která by zabránila tomu, aby zde neparkovaly vozidla nezpůsobilé k provozu. Další návrhy byste mně mohli napsat na emailovou stránku pepek.novak@post.ic.

Doufám, že mne budete volit ve dnech: 1.4.2022-3.4.2022 a společně vše změníme! Volíte dědu Pepka, volíte i Jamese Palmerga!


Změňme vše co bude možné! Volme dědu Pepka!  

Jacko88

Hráč

41
31.3.2022 21:00
Odesílatel:
Nathalia Hilton
Palomino Creek 4-7
Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

 


Vážení spoluobčané San Andreas, Red County, Palomino Creek, Vážení voliči a Vážený soude, 

opět jsem se rozhodla, podat kandidaturu na pozici starostky a kongresmanky San Andreas, za volební obvod Palomino Creek, již mám za sebou čtyři úspěšné volební mandáty (Listopad, prosinec, leden, březen.) Kdo mě sledujete na IRISu, mohli jste si určitě všimnout, že tam mám spoustu fotek z Palomino Creek, označené i hashtagem #palominocreek, tudíž jde poznat, že mám toto městečko opravdu ráda a chci pro něj a jeho občany jen to nejlepší. Určitě pokud mě něco napadne, zvelebím naše městečko ještě víc, pokud to teda ještě více jde. Dávám vám tu možnost, kontaktovat mě na IRISu, Postu, či osobně a předat mi váš návrh, co by jste chtěli upravit, vylepšit a udělat v Palomino Creek a pokud se mi to bude líbit, tak to přednesu na kongresu a budu usilovat o schválení. Pro toto období toho více v plánů nemám. Vaše lidová a nestranná kandidátka Nathalia Hilton. Proč lidová? Protože nejsem členem žádné politické strany. #voltehilton #palominocreek


Informace o kandidátovi:
Jméno: Nathalia Hilton
Datum narození: 14.6. 1999
Věk: 22 let
Trvalé bydliště: Palomino Creek 4-7
Dosažené vzdělání včetně titulů: Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola automobilní a technická České Budějovice. - Bc. 
Kontaktní informace:  nathalia.hilton@post.ic | tel. číslo: 823-681 | Jdu s dobou, takže mě můžete samozřejmě kontaktovat a sledovat na internetové platformě IRIS, pod jménem: @nath88 #voltehilton
Aktuální pracovní pozice: HZS - Kapitán | Velitel First Responder, Velitel Personálního Oddělení, člen Chemické a technické jednotky, vyšetřovatel v IVS. Dále majitelka firmy Dragon Group. V tuto dobu ještě aktuální starostka Palomino Creek, Kongresmanka.


Kandidátům přeji hodně štěstí
a voličům děkuji, za přečtení mé kandidatury a případné hlasy, 

Vaše Kpt. Bc. Nathalia

31.3.2022 22:03, naposledy upraveno 31.3.2022 22:06 uživatelem Kolpanek

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))



Kandidatura - Mgr. Elizabeth Hawkins


Jméno a příjmení: Mgr. Elizabeth Hawkins
Datum narození: 10.05.1998
Místo narození: San Fierro
Národnost: San Andreas
Volební obvod: Blueberry
Email: elizabeth.hawkins@post.ic


Vzdělání:
- Vysokoškolské vzdělání v oboru práv ukončeno s dosažením magisterského titulu.
Oprávnění:
-
Řidičské oprávnění - B/C

Jazyková znalost:
- Ovládám plynule Češtinu, Angličtinu a Ruštinu.


Vážení spoluobčané San Andreas,
Rozhodla jsem se, že budu kandidovat na pozici starostky v obci Blueberry pro volební období Duben 2022.
Jak jste si určitě všimli, tak jsem novou tváři v kandidatuře do Kongresu San Andreas. Nyní se Vám základně představím. Jmenuji se Elizabeth Hawkins a mám úspěšně ukončenou vysokou školu v oboru práv s dosažením magisterského titulu. Jsem osoba na kterou můžete spoléhat ve všech okolnostech. 
Nyní Vám odůvodním důvod proč jsem se rozhodla kandidovat do obce Blueberry. V této krásné obci bych chtěla zavést konzultační hodiny ve kterých můžeme společně konzultovat akce, které by jste chtěli pořádat v Blueberry. 
Co se týče internetu, tak bych chtěla domluvit s IT programátory vývoj webové stránky pro obec Blueberry, kde bych vkládala aktuality z Kongresu, které by se týkaly obce Blueberry případě i jiných obcí San Andreas. Dále bych chtěla modernizovat obecní úřad a mnoho jiných užitečných budov v Blueberry společně s návrhářemí interiérů. Svá rozhodnutí v Kongresu bych vyvíjela na názorech občanů San Andreas.. nechci, aby názory občanů byly jen tak pominuty a přehlížené. 
Pokud jste správně pochopili mojí kandidaturu, tak to znamená, že bych chtěla modernizovat obec Blueberry a chtěla bych svá rozhodnutí vyvíjet na názorech občanů San Andreas. 


Odesláno z pošty Montgomery - Mgr. Elizabeth Hawkins
Adresováno na: Vrchní soud San Andreas, Las Venturas 1154




31.3.2022 23:03, naposledy upraveno 31.3.2022 23:03 uživatelem Awoo

Adresát:  Vrchní soud San Andreas ; Las Venturas 1154

Odesilatel:   Annika Larsson, MSc. ; Midnight Cats, Palomino Creek


Drazí spoluobčané, ctění kandidáti, vážený soude,
Já, Annika Larsson, narozena 17.10.1988, bych touto formou ráda oznámila svou kandidaturu ke znovuzvolení v dubnových volbách 2022 a to ve volebním obvodě Montgomery

Ráda bych tímto oznámila obnovení své kandidatury na další volební období a věřím, že s Vaší podporou budu nadále posouvat stát San Andreas k zářnějším zítřkům.

Myslím si, že není potřeba se dlouze představovat nebo Vám tu předkládat sliby. Chci pouze pokračovat v předkládání a podporování kroků tím správným směrem. #VOTE4NIKA

Na závěr , drazí voliči, zopakuji mou oblíbenou větu: Bude mi ctí nadále sloužit Montgomery jako starostka a zastupovat město v kongresu. A i pokud jsem Vás jako kandidátka znovu neoslovila, dovolte mi opět apelovat - běžte k volbám, volte s rozumem a citem a věřte těm, kterým dáváte svůj hlas. Každý hlas se počítá.

1.4.2022 00:42

Seznam kandidátů


Pokud jste starší 18 let, nezapomeňte jít k volbám, volit můžete na níže uvedených místech.

Celkem máte pět hlasů a můžete je odevzdat těmto kandidátům v jednotlivých obvodech:

Volební obvod Blueberry:
Elizabeth Hawkins
[Prázdný hlas] - Kompenzuje hlas proti jedinému kandidátovi
(volí se v obecním úřadě Blueberry)

Volební obvod Montgomery:
Annika Larsson
[Prázdný hlas]
- Kompenzuje hlas proti jedinému kandidátovi
(volí se na obvodním oddělení Policie San Andreas v Montgomery)

Volební obvod Palomino Creek:
Nathalia Hilton
[Prázdný hlas]
- Kompenzuje hlas proti jedinému kandidátovi
(volí se na pobočce národní banky San Andreas v Palomino Creek)

Volební obvod Dillimore:
Pepek Novák
Pablo Gallardo

(volí se na čerpací stanici v Dillimore)

Volební obvod Fort Carson:
Cole Peterson
[Prázdný hlas]
- Kompenzuje hlas proti jedinému kandidátovi
(volí se na pobočce národní banky San Andreas ve Fort Carson)


Arnold Cornell, J.D.
předseda vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~108

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024