Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban-Zkrácení @Dzardys


neznamy#7300

Smazaný účet

6
26.3.2022 22:18

Dobrý večír, nevěděl jsem jestli to mám psát po druhé nebo ne ptal jsem se a nikdo mi neodpověděl.


Takto, nevím o čem je přesně ban za prodloužení od dzardyse, nevím jakej ban to přesně byl nebo prostě věc ale rád bych věděl kde to bylo nebo nějaký video nebo log aspon kousek abych věděl, skákal jsem jako tary na skimu max před 1 rokem nebo ja nevim ale určitě ne teď, taky se omlouvám i za ten předchozí ban, za ten ban si opravdu můžu sám takže bych se chtěl opravdu omluvit za ten předchozí ban ale rád bych věděl co je tadyten ban..

Nevím co to je za ban vím jenom to že skáču jak tary, nevím jak vy ale přísahat nemohu jelikož dostanu ck v realitě ale opravdu nevím o čem to bylo a kdy to bylo, o tomto banu nevím ani touhu pomyšlení.. 

Nevím či to za mě hrál brácha co se do RP moc nevyzná ale jestli jo tak se chci za toto taky omluvit, nevím fákt nevím, momentálně jsem bunga bunga jakoby.

 

Gamud / @Džardýš

27.3.2022 13:37

Já ti jen přidal, tudíž unban si vyřeš s adminem, který ti ban původně dal. Podíváme se spolu na tvůj status:

A copak jsi šel udělat?

Taryho!!! Tak takhle prosím příště ne.


Powered by LeoSight IFS
LT~19