Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Převzetí] Záchranná služba


5.10.2019 21:16

Název frakce: Záchranná služba

Typ frakce: Zdravotnické zařízení

Zakládající členové: Katerina Trnkowska

Startovní kapitál: 500000

Důvod převzetí: Záchranná služba, zkrácené ZS nefunguje jak má..... AspoŇ z mého pohledu. Neprobíhá aktivní nábor a proto je zde spoustu neaktivních hráčů a pár hráčů jako já, co lítají jako debilové z případu na případ a nemají čas na své RP nebo klid od lidí co se zabíjejí nebo nějak jinak zraní a volají 911. Žádám o kompletní převzetí z toho důvodu, že chci rozjet můj vlastní již ověřený systém P4 a nový systém odměn. Dále bych přepracoval systém fungování Zdravotnictví a kdyby byl zájem tak i systém výběru lidí, popřípaedě založení "zdrávky". Žádám taktéž o kompletní převzetí frakce do mých rukou, s tím že neslibuji z důvodu aktivity hráčů za to že to bude fungovat. Pokud žádost bude zamítnuta tak bohužel, já se dále angažovat v ZS nebudu a narovinu řeknu, "dělejte si co chcete". Systém P4 nebudu nikam psát, protože je to tajné a ví o něm pouze pár vyvolených. Nefunguje na serverech kde je denně pod 20 hráčů.

6.10.2019 09:59
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
8.10.2019 15:04
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
8.10.2019 16:05
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
8.10.2019 16:06
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Lofanek

Hráč

32
8.10.2019 18:21

Súhlasím s Nitroniusom, aktivita hráčov je v poriadku, len výjazdov je málo.

8.10.2019 23:45

Nábor do ZS probíhá svým způsobem neustále. Ano, je pravda, že s Alfondrou nejsme aktuálně nejaktivnější, ale snažíme se frakci udržet v chodu, společně s Lopakem. Myslím si, že jsme dostatečně kompetentní k tomu, abychom mohli vést záchrannou službu, a výše sepsaná žádost mi připadá poněkud arogantní. Nemám problém odstoupit z vedení frakce, shodnou-li se na tom hráči, ale jsem proti tomu, aby frakci vedl jeden člověk.

Bohužel jsme se s tímto problémem potýkali v podstatě na každé verzi Skima. A setkal jsem se s ním také i na jiných RP projektech. RP za záchranáře/hasiče není pro hráče zřejmě dost atraktivní. Je to specifická část RP, která je velmi složitá z několika důvodů. Nejde totiž jen o to, že hráč musí umět passive RP na velmi dobré úrovni, aby dokázal zapojit do akce aktivně i pacienta, pro kterého musí mít RP spád. Musí se také trochu orientovat v problematice. Nebudeme si ale lhát, odpovídající stav hráči zaRPí, alespoň co se zdravotnické stránky týče, tak v 5 % případů. Výjezdy jsou navíc rutinní. Trochu se bojím toho, že zájemců o RP záchranáře bude v naší scéně vždy málo. Na závěr si dovolím položit takovou filozofickou otázku: Možná by větší aktivita hráčů v RP zranění a nemocí napomohla aktivitě ZS, nemyslíte? Myslím, že by naši záchranáři občas rádi vyjížděli k něčemu jinému než k dopravní nehodě.  

KilopasCZ

Hráč

3
7.4.2020 08:54

ANO

12.4.2020 18:45
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
12.4.2020 22:29

Odpovídáte tu na starý topic ze Skima.

Radši ho zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~42