Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Kocour v botách

HERBIE

2.2.2023 - 22:43


Puss in Boots: Fairy tale cat gets his superhero origin story - The Globe  and Mail

Film "Kocour v botách" je klasickým animovaným snímkem, který se odehrává v Rusku a je plný dobrodružství a legrace. Film byl poprvé uveden v roce 1969 a od té doby se stal jedním z nejoblíbenějších animovaných filmů všech dob.

Hlavní postavou filmu je kocour Puss in Boots, který je známý svými neuvěřitelnými dobrodružstvími a schopnostmi bojovat. Puss se vydává na cestu, aby pomohl svému pánovi Jackovi najít slavný poklad. Cestou se setkává s různými nástrahami a protivníky, ale nic ho neodradí od splnění svého úkolu.

Film je plný akce, humoru a dobrodružství a především krásných animací a kouzelných scén. Scény jsou plné barev a hudby, které dodávají filmu život a atmosféru. Postavy jsou plné charakteru a osobitosti, což dodává filmu hloubku a vytváří silný příběh.

Vedlejší postavy, jako například Jack, Jackova princezna a zlý král, jsou také skvěle ztvárněny a přispívají k celkovému příběhu a atmosféře filmu.

Celkově lze říct, že film "Kocour v botách" je skvělou volbou pro všechny věkové kategorie a jeho dobrodružný příběh a krásné animace vás určitě ohromí. Pokud jste fanouškem animovaných filmů, určitě byste měli vyzkoušet tento klasický film plný humoru a dobrodružství.

Komentáře
Adrian 9.2.2023 20:12
Bol som na tom v kine a je to naozaj fajn :) A bolo tam viacero párikov a dospelých ľudí, takže máš pravdu, je to pre všetky vekové kategórie, ale neviem či by som na to zobral malé dieťa lebo niektoré scény boli jak z hororu :D
Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

sobota 16:00

Kdo je online?
golfik34

15Kč včera v 23:50

golfik34

15Kč včera v 23:49

golfik34

50Kč včera v 23:49

Nejnovější uživatelé
DayanaPhill

Registrován 18.4.2024

raxgax

Registrován 17.4.2024

Petronelus

Registrován 17.4.2024