Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Beta testing nového Skima

JazeX

28.10.2020 - 00:21


Už se to krátí... už dnes se budete moci zapojit do testingu nového Skima. Je odlišné od ostatních, přichází s velkými updaty a hlavně změnou herní zóny. 

Tím, že chceme hráčům dodat herní zážitek co nejdříve jsme si na sebe sami ušili bič. Vývoj pod časovým nátlakem však není vůbec na škodu. V rekordním čase jsme byli schopni přidat a vylepšit herní systémy. Rataj, který se stará o vývoj gamemodu a serveru jako takového, kompletně smazal a "na zelené louce" napsal nový frakční systém. Ten nám dovoluje mnohé, mimo lepší správu a připravenost na budoucí updaty i to, že hráč může pracovat ve více frakcích najednou. Mimo to máme nový systém čerpacích stanic a v neposlední řadě kompletně nový inventář. Ten je nyní slotový a lépe tak sedí k RolePlayi. 

Já jsem si vzal na starost IC internet. Připravili jsme Smail, emailové prostředí, které je přístupné jak ze hry, tak i mimo ni. Můžete tak řešit IC záležitosti řešit opravdu čistě v IC prostředí, i v době, kdy se právě nemůžete připojit. Mezi další patří přepracovaný systém internetového bankovnictví. Hráč si tak bude moct část svých financí dát do IC onlinu a tam s financemi pracovat. To hráčům do budoucna umožní vytvoření online autobazaru a podobně.

Rád bych ještě jednou upozornil, že dnes se bude konat Beta testing. Jde tak o to získat co možná nejvíce relevantních podmětů od hráčů a opravit všechny chyby, které do systému mohli být zaneseny. 

Byli jsme schopni naplánovat i systém budoucích updatů. Každý týden budeme "cestovat" a u různých frakcích zjišťovat, co hráčům schází a co by uvítali nejvíce.

To všechno však není možné bez vaší podpory, které si skutečně vážíme. Rádi bychom, aby LeoSight byl do budoucna schopný zajistit čas jednoho vývojáře na plný úvazek.

V nejbližší budoucnosti nás však čeká následující: spuštění Skimo 5.2 Beta, zapracování podmětů od hráčů a připravit se na oficiální spuštění v pátek.

Veškerý postup, který během Bety nahrajete bude zachován. Server pak v nočních hodinách opět uzavřeme, abychom mohli všechny vámi nalezené chyby opravit. Takové chyby nám v průběhu beta testu posílejte do ticketů.

Musím mockrát poděkovat všem členům AT, kteří projektu obětují nejen svůj čas, ale nabízejí i své schopnosti a dovednosti a já věřím, že se nám společnými silami opět povede dokázat, že Skimo je projekt, který vždy stál na kvalitním RP a na co možná nejlepším herním zážitku našich hráčů. To tentokrát podpoří menší herní zóna, která i v menším počtu hráčů dokáže působit živě a o sociální RP tak nebude nouze. 

 

Budeme se moc těšit i na Tvou návštěvu. 

Za AT,
JazeX

 

Komentáře