Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Simulátor Accident: Ukáže vám následky těžkých dopravních nehod

bzinko

27.11.2020 - 08:54


Nezávislá hra Accident vám ukáže, jaké je to být prvním člověkem na místě dopravní nehody. Očekávejte hašení plamenů, volání pomoci, první pomoci zraneným osobám, vyšetřování příčiny vzniku dopravních nehod a bohužel také smrt ůčastníků dopravní nehody.

S pilotní verzí, neboli demo-verzí vydanou ještě dřív v tomto roku, přišlo na trh 14/10/2020 konečně plné vydání Accident. Tato hra a její premise je jednoduchá - budete hrát za novináře a pomocí zařízení pro virtuální realitu pátráte po příčinách dopravních nehod. 

Avšak před započetím vyšetřování musíte zajistit místo dopravní nehody, zavolat záchranní zložky a především pomoct všem účastníkům. Připravte se ale na to, že v této hře nejste hrdinou, který v poslední možné vteřině vytáhne pasažéra z auta před výbuchem. Namísto toho buďte připraveni na těžká zranění, zlomené väzy, spálené těla, umelé dýchání, pokládání výstražných trojúhelníků. zajišťování vozidla a tak dále.

 

Accident (CHRONOS) Free Download for PC | Steam Cracked Games

 

Tato hra sice graficky a scénáristicky nějak extra průměrného hráče nenadchne, avšak na to, že byla udělána jenom jedním člověkem je to hodně povedený kus. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že hra je zábavná, místami frustrující a hráč musí rychle přemýšlet, co udělat jako první aby zachránil všechny ty, kteří zachráněni můžou být.

Hru určite odporučuju. Zakoupit ji můžete v Steam obchodě za teď 9,99€ v slevě.

Komentáře