Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Hry ZADARMO

Zeintar

28.1.2021 - 11:04


Zdravím,

většina to již zaregistrovala přes X měsíci, já také, ale budu k Vám upřímný, mám daily quest napsat článek. Tak jsem tu. :D

 

 

EPIC GAMES HRY ZDARMA

 

O co jde?
Jak již z názvu vyplývá, EpicGames již nějakou dobu rozdává hry zadarmo. Dává tak hráčům možnost hrát jejich vysněné hry na jejich platformě zcela zdarma! Nadělili nám již GTA V, Steep, Torchlight, Assasin's Creed Syndicate,  World War Z, Ark Survival Evolved, Watch Dogs 2, Mudrunner, nebo třeba i Jurrastic World Evolution. Říkáš si právě "Ehh, však já žádnou z těch her nemám!"? Tak to jsi tady správně, ukážu ti jak začít tyto hry zdarma získávat. Bohužel, ty které zdarma byly, už nezískáš, ale můžeš si počkat na další zajímavé novinky, které budou k dispozici.

1.) Skočíš sem - https://www.epicgames.com/store/en-US/free-games

2.) Vpravo nahoře se zaregistruješ

3.) Půjdeš zpátky na odkaz z bodu 1.)

4.) Najdeš si na stránce "Free Games"

5.) Klikneš na ni a dáš "Add to cart".

6.) Zaplatíš 0 korun a hra je tvoje! 

 

Momentálně je k dispozici hra Galactic Civilizations III. 

 

Tak jo, doufám že Ti tohle pomohlo! Už nemusíš vkládat těžký peníze do her, stačí si na ty hry počkat, než budou zadarmo! 

Komentáře
Zeintar 18.3.2021 13:31
Čus Ardak
Ardyssek 18.3.2021 13:09
Dík čelolečo
bit 28.1.2021 12:04
Ich bin ein gamer!