Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Trocha vzpomínání

RaketakJura

15.4.2021 - 09:32


Zduřte borci, chtěl by jsem s váma zavzpomínat na nějaké hry, které jsem si v minulosti docela oblíbil. Ale jelikož jsem ročník 2004, tak chápu, že starší borci budou mít jiné srdcovky. Také se to pokusím popsat mým dojmem, nikoli nějakým článkem z Googlu, tím pádem nečekejte žádný zázrak, ale spíš můj pohled na danou hru, taky budu rád když mi napíšete co za srdcovku máte vy. 🧡 🧡

Každopádně asi první hra kterou si pomatuji, že jsem si tak nějak zahrál bylo GTA:SA, tuto hru beru jako částečnou vzpomínku na mého dědu, jelikož to byl on který mi dal to zázračné slovíčko "aezakmi" a "hesoyam"😄, ale i přes to, že tuto hru mám opravdu rád jsem ji nikdy neprojel do úplného konce za což se stydím a určitě si za to zbičuju záda, nemusíte se bát😄. Myslím, že jak pro mě tak pro dost členů Leosight komunity je GTA:SA srdcová záležitost.

Steam Community :: Screenshot :: First GTA where you play as a black guy:  first thing you do is steal a bike


Dost rád mám i Mafii 1 tedy "Mafia:The City of Lost Heaven" tuhle hru jsem dohrál nespotečně krát. Miluju tu grafiku, miluju ty efekty, ten movement a všechno okolo. Ikdyž příběh znám skoro na zpamět tak pokaždé hltám každou scénu a věřím, že to má někdo stejně.

Mafia: The City Of Lost Heaven - Intro & Mission #1 - An Offer You Can't  Refuse - YouTube


Další mou srdcovou záležitostí je Half-Life 2, k téhle hře mě přivedl bratranec a asi v mých šesti letech tedy v roce 2010 jsem tuhle hru poprvé dohrál s tátovou pomocí. Stejně jako u mafie, znám příběh velmi dobře, ale stejně se leknu při scéně kdy Gordona teleportujou do vody a pluje naproti jemu ta zku*vená ryba. Většinou si tuhle hru užívám tedy až Ravenholm s kterého mám hrůzu z dětství😄😄.

5 nejhorších míst ve hrách, kde byste rozhodně nechtěli žít - Kukatko.cz


Další hra není má uplná srdcovka, ale určitě je to vzpomínka na moje dětské léta, tedy Return to Castle Wolfenstein. Tahle hra mě baví do doby, než se dostaneme do krypty, samozřejmě chápu lidi kteří tuhle hru žerou, ale v ohledu na Wolfika, mám rád spíše novější díly. Každopádně si hru užívám než vejdu do krypty pak mé nadšení padá a hra většinou mizí.


Far Cry 3 hra kterou miluju, dokázal by jsem ji hrát po slepu, baví mě spracováním, hláškami efekty, scare jumpy a spoustu dalšího. Od prvního momentu kdy zdrháte z Vaasova tábora přes pálení trávy, stealth misí až po zabití Hoyta a osvobození kámošů si hru užívám. Hru dokážu dohrát 3x za sebou a stejně se teším na znovu dohrání. Hra mě baví, jelikož si můžete vybrat jestli chcete jezdit po mapě a zabíjet enemáky, zabírat věže nebo outposty. Na outpost můžete vběhnout buď jao hovado s kalachem, M249, plamenometem nebo hezky stealthtem. Ikdyž tahle hra vyšla 2010 je to pro mě neskutečná nostalgie a dokážu ji hrát hodiny vkuse.

Far Cry 3 Weed Farm Destroyed - YouTube


A hra která se dokáže v mém srdíčku srovnat s Far Cryem 3 je Mafia II. Stejně jako u Far Cry 3, jsem hru dohrál nepotečně krát spolu se všemi dodatky. Příběh mě baví od první momentu do posledního, při misi kde Henryho dosekají sekáčky na maso se pokaždé teším až vběhnu do té asijské restarace a rostřílím to tam. Hru jsem hrál asi půl roku po vydání a nebavila mě, ale když jsem si ji zahrál v roce 2012 znova, chytla mě a ještě mě neupustila. Hlávní přiběhovou linku znám na zpamět, to samé jako DLCčko Jimmyho Vendeta. A s klidem v duši můžu za mě řít, že Mafia I i Mafia II mají to kouzlo které už nové díly nemají.

Hrajeme dnes vydaný remaster Mafie II » Vortex


Samozdřejmě je nostalgických her opravdu dost, ale je tady rozdíl a to je ten že někdo z devadesáte nebude brát jako nostalgii Mafii II ale spíše Diablo nebo Doom. Budu rád když mi napíšete buď vaše oblíbené hry nebo hry na které vzpomínáte s radostí, doufám, že alespoň s někým se můj názor na nějakou hru bude shodovat, tak se měj čágo.🖐🖐🖐🖐

Komentáře
bit 15.4.2021 16:27
Líbí se mi jak je u HL2 screeny z bety a tu Far Cry 3 screen z mise která má v soundtracku Skrillexe, tím je má nejoblíbenější mise :D
Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024