Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Halloweenská banová amnestie.

neznamy#4565

31.10.2021 - 15:42


„Hallowenská banová amnestie.

 

Ano, je to tak. Duchové byli vypuštění, máme tu opět 31. října - den strachu a to naše milované dušičky či halloween, se kterým přichází banová amnestie. Za posledních pár let bylo zaznamenáno přes 500. různých leosight účtu s permanentním banem. Toto číslo po dlouhé době naopak začalo klesat. Lidé, kteří porušovali pravidla mají nyní druhou šanci.

Sám jsem člověk, který zde byl permanentně zabanován za spam a už jsem se smířil s tím, že se zde nikdy nevrátím. Po tom co jsem se dozvěděl, že majitel chystá banovou amnestii, tak jsem neodolal. Věřím, že nejsem sám kdo se této příležitosti s úsměvem a radostí chopil.

Nesmí chybět bič

Samozřejmě jsme si všichni vědomí, že ne všichni se dokáží změnit. Proto zde existují určité opatření - lidé, kteří dostali druhou šanci jsou pod lupou administrátorů. „Pamatuj však, že ačkoliv odpouštíme, tak nezapomínáme. Všichni administrátoři jsou obeznámeni s tím, že si na tebe a další, kterým byl ban zrušen, mají dávat dobrý pozor. Ať už s námi máš v budoucnu jakýkoliv problém, doporučujeme ti aplikovat rozvahu a neopakovat podobné chyby, které by opět vedly k banu na celý portál. Máš poslední šanci ukázat se v dobrém světle, tak ji nevyplýtvej.“

Názor komunity

Radost lidí s druhou šancí nechme tentokrát stranou. Zajímá mě Váš názor na tuto amnestii, určitě jsou zde hráči kteří jsou rádi, že jejich bývalý spoluhráč má možnost opět hrát ale určitě jsou zde i jedinci pro které je tato skutečnost zarážející, nebojte se podělit svůj názor do komentářů pod článek.

Veselý halloween.

Komentáře
crims 5.11.2021 16:21
ako povedal dinpi sme sledovani 4 roky do mesaca takze je to tak. ale samozrejme to je dan za to ze sme brikulaci
Raust 1.11.2021 16:02
dObrY napad, ako povedal pArADox
DeePee 31.10.2021 17:54
Určite som spokojný s týmto nápadom a ako to dopadlo. To že sme nonstop pod dohľadom mi dosvedčil pán Dzardys ktorý ma pravdepodobne 24/7 sleduje keď do mňa týpek nabúral a neRPil hneď dostal ban bez akéhokoľvek reportu. Takže sa asi hráči nemusia báť že budeme robiť brikule kedže budeme eliminovaný skôr ako sa niečoho dopustíme. Síce sa trochu cítim ako nemecká doga na elektrickom obojku ale to je daň za druhú šancu. No uvidíme koľkí z nás sa vrátia k banu opäť. Jako?
Paradox 31.10.2021 16:36
dOBRY napad