Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Diablo II

Alkanicborec

17.11.2021 - 20:03


Diablo II je počítačová hra společnosti Blizzard Entertainment žánru akční RPG. Hra navazuje na předchozí díl Diablo I a tvůrci dali hráčům i zde příležitost projít se v tomto temném gothic fantasy světě třikrát se stejnou postavou v různých obtížnostech. Hru lze projít s jednou z pěti postav, prochází různými prostředími od bažin přes pouště a džungli až do jiného rozměru pekla. Vývoj postavy je upřednostněn před příběhem a dialogy, jež jsou spíše doplňkem. Hra se ihned po vydání stala legendou a také terčem kopírování. Ke hře vyšel datadisk Diablo II: Lord of Destruction, který rozšiřuje příběh Diabla II a přidává dvě nové hratelné postavy.

Vyzkoušejte si očekávané Diablo 2: Resurrected. Tvůrci chystají otevřenou  betu

Hratelné postavy

Amazonka

Amazonka je bojovnice zaměřená na boje s lukem, kuší nebo kopím. 

Necromant

Ač se na první pohled zdá, že je nekromant herní postava záporná, jeho zapojení k silám dobra je logické, protože se snaží udržet rovnováhu mezi dobrem a zlem. 

Barbar

Barbaři pocházejí ze severních svahů bájné hory Arreat a sdružují se v kmenech ve kterých se dědí prastaré formy bojových umění, kterým se bojovníci učí od raného dětství. 

Čarodějka

Tato herní postava vyniká v kouzlech mnohem více než všichni ostatní.

Paladin

Doménou paladina není síla útoku, ale jeho rychlost. 

Prohledejte staré zálohy. Nové Diablo 2: Resurrected vám umožní pokračovat,  kde jste před 20 lety skončili - Cnews.cz

Postavy zla 

  • Andariel, čili panna úzkosti a chtíče, je démon a jednou z druhotných zlotvorů. Mistrně ovládá jed a své kostěné bodáky, s nimiž rozdává bolestivé rány. Musíte ji zabít, abyste se dostali do 2. aktu. Její tělo se podobá Sukubám.
  • Duriel je démon s titulem princ bolesti a jeden z druhotných zlotvorů. Nachází se v pravé Tal Rashově hrobce, kterou zuřivě brání svými mohutnými drápy. Vypadá jako několik metrů dlouhý a vysoký členovec.
  • Mefisto je nejstarší bratr z trojice prvotních zlotvorů, zvaný Pán nenávisti. Před mnoha staletími byl uvězněn řádem zakarumských paladinů a mágů klanu Vizjerei v chrámu u města Kurastu. Strážili ho mocní Zakarumové i mágové, ale neustáli moc nenávisti a stali se Mephistovými bezduchými služebníky. Mephisto dlouhé roky očekává příchod svých dvou bratrů, se kterými může odkrýt ještě jedno tajemství, které se v Chrámu nenávisti skrývá.
  • Diablo je nejmladší z bratrů trojice prvotních zlotvorů, nazývaný Pán hrůzy. Svým vzhledem se asi nejméně ze všech bratrů podobá člověku. Rudá kůže a ostny na zádech je jen několik příkladů odlišnosti. Diablo nejvíce „proslul“ tristramskými událostmi, popisovanými v prvním díle Diabla, než byl poražen v katakombách pod Tristramem.
  • Baal je posledním z bratrů trojice prvotních zlotvorů, nazývaný Pán zkázy. Dlouhá desetiletí byl uvězněn zčásti ve svém duševínu, z části v těle mága Tal Rashi, kterého nakonec úplně ovládl. Jeho role je v základním Diablu II malá, avšak v datadisku se z něj stává hlavní nepřítel.
    Remasteru Diabla II se máme dočkat už letos » Vortex
Komentáře
bit 19.11.2021 23:12
Super článeček, kdyby někdo chtěl, poskytnu originální Diablo 2 na stáhnutí ;)
Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

70Kč včera v 22:29

AsiLucker

150Kč včera v 21:08

stokly

500Kč včera v 20:41

Nejnovější uživatelé
PetrSmitkoBack

Registrován 22.4.2024

Block18

Registrován 22.4.2024

Jamalzbr

Registrován 22.4.2024