Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - zlatysamicek


neznamy#6563

Smazaný účet

41
1.4.2022 09:05, naposledy upraveno 1.4.2022 09:18 uživatelem neznamy#6563

Přezdívka: zlatysamicek

Věk: 17

Zkušenosti: S pozicí helpera na MTA žádné, co se týče RP, tak o tom se rozepíši.

Komunikační dovednosti: Gramatiku a pravopis ovládám výborně, ovšem si po sobě málo kdy kontroluji své zprávy a tak se stane, že mi nějaká chybička ulítne. Co se týče mluveného projevu, tak ten moc nepreferuji, ale jsem schopen to přetrpět.

Mám čas: V týdnu okolo 5 hodin, o víkendu většinou celý den. Vše ale záleží na náladě a podobně.

Další informace o mně:

1.4. - ideální čas toho využít a podat si přihlášku do AT.

Ahoj, jmenuji se Samuel a je mi 17 let. Většina z vás mě bude nejspíše znát pod IC jménem Marietta De Rose, kde jsem se snažil udělat zajímavé RP pro členy PSA, ale jaksi to nevyšlo (:c), díky čemuž jsem svůj character proslavil…

Vše začalo 26.8.2021, když jsem se registroval na LeoSight a poprvé se přihlásil na Skimo… Skimo byl můj první RP server, takže jsem vůbec netušil, jak to zde funguje. A to je také vidět na mé ban historii, kde se nachází, tuším 17 banů. Ale jak se říká, chybami se člověk učí… a já se poučil až až. Kdo jiný by měl pravidla znát lépe, než člověk který den co den porušoval pravidla a polepšil se? (:D)

Přihlášku si podávám z toho důvodu, že na serveru stále potkávám nováčky, kteří často ani neznají rozdíl mezi IC a OOC chatem… několika takovým jsem i pár základních věcí vysvětlil. A proto si myslím, že by mě “práce” helpera bavila a dokázal bych nováčky zaučit.

Rychle se ještě vrátím k mému RP. Já osobně si myslím, že mé RP už je na vcelku fajn úrovni. Co mi ovšem stále dělá problém jsou injuries… to je věc která mi opravdu nejde. Samozřejmě, nějaké to krvácení z části těla si zaRPím, ale tím to pro mne hasne, bohužel…

Na závěr bych chtěl poděkovat všem, kteří si mou přihlášku přečtou s zareagují na ní. Snažil jsem se rozepsat co nejvíce a co nejvíce uvést vše na pravou míru.

VajkoChlpko

Hráč

57
1.4.2022 11:32

Niekto je odvážny, to už keď ti dá Wright "haha"... to už je o inom.

Ale teda samozrejme držím palce, orientuješ sa na skime vieš čo ako. Dosť pravdepodobne máš čo ponúknuť.

19.5.2022 16:22
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~65