Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost a nahlášení člena AT @SovietDog za zneužívání jeho pravomocí.


rpgamer

Hráč

3
9.4.2022 15:50

Podávám stížnost na jednání člena AT @SovietDog jelikož jeho chování hraničí se zneužíváním jeho pravomocí.

Podávám tuto stížnost na základě jeho jednání, ve kterém se mi prostě dnes rozhodl dát ban, za naprostou banalitu, ale vzhledem k tomu, že on je tu ten co má moc a já ne, tak mi dal naprosto bezdůvodně permanentní ban, za to že jsem si před ním klekl. 

Ano můžete si říkat, že jsem to neměl dělat, což asi nejspíš neměl. Ale kolik z Vás by napadlo, že když se postavíte za kamaráda, pouhým vtipem, že dostanete permaban? 

I člověk, co nemá ani špetku důvtipu a toto jednání by mu přišlo spíše trapné, než vtipné, tak i takový člověk může mít stále nějaký zdravý rozum, což tento člen AT dle jeho chování rozhodně nemá.

Přikládám zde logy, které obsahují vše, za co jsem dostal od tohoto člena permaban.

Nevím jak Vám, ale mě to tedy přijde, jako zneužívání jeho pravomoce, jelikož jsem se nedopustil ničeho, co by bylo hodné takového trestu. Jenže pro mou smůlu, tu kamarády v řadách AT nemám, aby mi kryli záda.

Logy:
https://leosight.cz/logs/G2pRnEZyY9
https://leosight.cz/logs/iULcaUejJL

 

Dave323

Hráč

32
9.4.2022 16:50

Rád bych podotkl, že ujíždění není přestřelka, aby tam byl S2K systém. Hned první uličku jsi naboural bez helmy v rychlosti do zdi, dopravní nehoda se RPí hned, postřelení až po akci. Ten tvuj driving, že s motorkou vyjedeš eskalátory a potom skočíš z 5 metrový střechy kolmo na silnici není RP ani zdaleka. 

9.4.2022 17:06
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

rpgamer

Hráč

3
10.4.2022 17:50

@Dave323 než se k něčemu budeš vyjadřovat, tak si prosím první zjisti, zdali se vyjadřuješ k tomu správnému.
To o kom mluvíš jsem nebyl já, ale můj kamarád, kterému jsem chtěl mým "vtipem" odlehčit trest. Já neudělal nic jiného, než to co je psáno v logách.

@Lexikonn ano řekneš si třetí permu, přičemž ta první, je i můj první ban zdali si všimneš.. a s tou jedinou souhlasím, že jsem ji dostal oprávněně, jelikož jsem udělal sračku a nechal si od kamaráda převést jeho majetek.. hold, jsem začínal hrát a trochu jsem si to ulehčil.
Druhá perma mi byla zkrácena na 336, tudíž se to jako perma nepočítá ne? Nebo to tak teda popisují pravidla serveru.
A třetí perma? Za to že jsem si klekl a napsal modlitbu? Buzerace a zneužití AT moci, nic jiného. Za porušení pravidla 0? Přitom jsem nikomu hru neznepříjemnil. Pravidlo 0 porušuje člen vašeho AT, který dává bany s takovou váhou za uplné banality a potom se zbytek At dívá na toho hráče jako na odpad, když vidí v historii tak závažné bany.

Od "druhé" permy, která mi byla zkrácena, jsem se nedopustil jediného přestupku. Dostal jsem ban za nofear 168 hodit od stejného člena AT jako teď Permu. Řešil jsem to v sekci o unban a lidé se mnou, dle reakcí na můj post, souhlasili se mnou, že jsem se nofearu nedopustil, asi proto si teď potřeboval něco dokázat a dát mi další, ještě víc nesmyslný trest.

Jsou tu fajn admini, normální rozumní lidé, se kterýma se dá rozumně bavit, za kterého považuju i například tebe, tvůj názor pro mě má nějakou váhu. Ale potom tu máte členy, kteří si akorát vybíjejí své komplexy z reálného života, jelikož tady mají nějakou moc.

Každý se podívá na mou historii a řekne si, jo to bude nějaký kok.. co tu akorát trolí.. ta historie možná vypovídá o tom, jaký hráč jsem byl, když jsem začínal a rp mi nic neříkalo, ale vůbec nevypovídá o tom, jakým hráčem jsem teď, po všech těch fuckupech, kterých jsem se dopustil.

Jestli i tobě @Lexikonn přijde adekvátní trest perma ban, za to čeho jsem se dopustil.. což můžeš vidět v logách, tak to beru. Ale ne od někoho s kým se nedá ani normálně bavit, což jde taky z logů vidět..

,,Pokud administrátor řeší s dotyčným jakoukoliv situaci, nezasahuj do toho." Jen bych chtěl odkázat na tvoje slova.. kdyby jsem s tím člověkem, na kterého se portnul momentálně nehrál a ta situace se mě taky tak trochu netýkala, tak bych se žádnému adminovi do práce nepletl. Jak jde vidět v logách, taky jsem se mu za to omluvil, zdali ho to můj komentář nějak urazil.

Každopádně jestli ti tohle 
přijde jako dostatečný důvod na to dát někomu perma ban, tak tady z toho mám vážně dost.

Dave323

Hráč

32
10.4.2022 18:42, naposledy upraveno 10.4.2022 18:48 uživatelem Dave323

@rpgamer nejde jen o tvé permabany, ale o tvých celkových 18 trestů. Což ještě ta tvoje první perma zahrnuje multiacc a kdo ví, kolik trestů jsi měl tam. A hlavně, nedostal jsi permu jenom za mixing a pravidlo 1, ale za to, že máš bohatou historii. Délku banu vždy určuje člen AT, někdo je tvrdší, někdo zase dává méně. A nesnaž se ani tvrdit (což jsi Sovietovi celou dobu v logu tvrdil), že to co jsi udělal mixing a pravidlo 1 není.

DrawaX

Hráč

11
10.4.2022 23:20

Jak si někdo může stěžovat na Sovieta? :O Všal je to frajeeer. :O 

Holysek udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

milanek

Hráč

6
16.4.2022 16:28, naposledy upraveno 16.4.2022 16:29 uživatelem milanek

Když jsem si to tak četl tak jsem si říkal že jo perma je dost na tohle, ale pak koukneš dolu a vidíš tohle VIZ

 ještě se dočteš o 3 permabanech a asi 18 banech.

Tak ti asi nemusím říkat že se tě v tomhle nikdo nezastane každej si prostě řekne že jsi neponaučitelnej.

Plus říkat že nemáš ¨kamarády u Admin Teamu aby ti kryli záda¨ tahle to nemají ani ostatní, nikdo nikomu nekreje záda, pokud něco porušíš tak si to odneseš že ano. 

V podstatě když to tak vezmu tak to někdo může brát i jako TROLL. nevěřím že někdo přisoudí že to bylo zneužití pravomoce.

 

 

 

16.7.2022 00:28
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
10.8.2022 00:09, naposledy upraveno 10.8.2022 00:43 uživatelem Dzardys

EXCERPT

Ahoj rpgamere, já jsem Dzardys, pravděpodobně se již známe, no a jsem tu kvůli excerptu.

Opravdu nás mrzí, že jsi zažil z tvého pohledu nepříjemnou situaci, proto jsem se pokusil logy probrat a rád bych si tedy nyní ujasnil, o co ti vlastně v oné stížnosti jde, případně bych tě rád upozornil na určité věci.

Ratajovi se SedliXem tedy adresuješ stížnost na základě nespokojenosti s přístupem daného administrátora a údajného zneužívání jeho práv na základě udělení banu tobě i tvému kamarádovi. Konkrétnější informace ohledně banu tvého kamaráda jsi nám nezaslal, nebudou tedy brány jako předmět stížnosti a zaměříme se tedy čistě na tebe. Podívám-li se do tvé historie trestů, k aktuální chvíli máš dvacet banů a tento ban byl již tvým třetím, načež tedy nesouhlasíš s tím, že by za tyto činy musel nutně Soviet dávat ban. Zde si jen dovolím vložit menší vsuvku, která není předmětem excerptu, pouze bych ti chtěl poradit... I sranda má své meze a určitě bys neměl porušovat naschvál pravidla, obzvláště v přítomnosti administrátora. Někdo nad tím může mávnout rukou, někdo jiný tě však oprávněně může potrestat.

Konkrétní důkazy znovu postovat nebudu, jednak jsou jednoduše zobrazitelné v logu, a jednak jsi sám vyscreenoval konkrétní úsek, který se stal tvým osudovým.

Pokud máš nějaké výhrady ohledně zde shrnutých informací, které se týkají stížnosti, určitě se mě neboj opravit, ať to mají Rataj se SedliXem připravené pro brzké řešení.

 

Za LeoSight AT

Game Admin Dzardys

 

@rpgamer

10.8.2022 12:17, naposledy upraveno 10.8.2022 12:17 uživatelem Rataj

VERDIKT

Ban byl oprávněný, k porušení pravidel skutečně došlo, ačkoliv souhlasím s tím, že za tohle není permanentní ban zcela na místě. Vždy přihlížíme k historii banů, proto @SovietDog rozhodl tak, jak rozhodl. V případě nějaké činnosti za kterou jsi už banován byl, nebo něčeho co kazí hru ostatním hráčům by byl takový trest zcela adekvátní a nemůžeš moc počítat s tím, že k tobě budou administrátoři milí a vstřícní a přimhouří oči, když máš takovou historii. Stále však v tomto případě nebyl permanentní ban nutný.

Jestliže Soviet potvrdí, že jsi ban dostal skutečně pouze za událost obsaženou v logu, bude ti ban zrušen. Přecijen máš ten ban už od dubna a to je nadměrně vysoký trest za něco takového. Přesto ti poradím, aby sis dával pozor a pravidla řádně dodržoval. V době kdy tento verdikt budeš číst už bude tvůj ban pravděpodobně zrušený. @rpgamer

Samozřejmě se mi nelíbí nepřiměřenost trestu a především to, že si s vámi Soviet hrál ve stylu otázek na poslední slova a podobně, což je neprofesionální chování a za tyto dvě skutečnosti bude varován.

Tím považuji stížnost za vyřešenou a téma zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~115

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024