Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - dandymenbro

dandymenbro

Hráč

8
15.4.2022 08:49, naposledy upraveno 15.4.2022 11:35 uživatelem dandymenbro

Přezdívka: dandymenbro

Věk: 21

Zkušenosti: Mám

Komunikační dovednosti: Výborné

Mám čas: Záleží dle práce občas ho mám víc občas méně( ale těch 4-5 hodin si zvládnu udělat čas)

Další informace o mně:

Ahoj já jsem dandy na skimu hraju už něco přes rok. již jednou jsem v HT byl avšak technické problémy mého tehdejšího noteboku mi znemožnili nadále hrát na skimu a vykonávat povinnosti co by Helpera. Samozřejmě jsou tu zde i další ohledy co mi znemožnili hrát například moje bývalá práce kde se mnou nejednali s respektem a tak jsem často odcházel z místa dřívějšího pracoviště naštvaný a celkem zdrcený bez nálady na cokoliv. Momentálně pracuji v práci kde si mě více váží a mám více volného času než-li v přechozí práci takže si určitě denně 4-5 hodin najdu. Řekl bych že jsem celkem nekonfliktní osoba a snažím se pokud to jde řešit věci s chladnou hlavou. Můj banlist by až na pár warnů měl být čistý a snažím se aby to tak zůstalo. RP rozhodně nemám nejlepší avšak neřekl bych že ani úplně nejhorší a vždy se snažím adekvátně zaerpit danou situaci tak aby byla v souladu s pravidly.  Děkuji za váš čas a pozornost Dandy.

15.4.2022 09:03

Ahoj.
Přes to, že jsi již helper byl.. tak sis mohl s tou přihláškou trošku více dát práci.

15.4.2022 10:24

Nemohu nesouhlasit, z přihlášky lze cítit, že svůj návrat do HT bereš jako samozřejmost. Samozřejmost to není, měl by ses rozepsat.

dandymenbro

Hráč

8
15.4.2022 11:22

Ahoj džarysi jen bych tě chtěl ujistit že návrat do HT neberu jako samozřejmost jestli to však na tebe tak působí tak se omlouvám ale nebyl a není to záměr. Děkuji za pochopení Dandy.

19.5.2022 16:59
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem