Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Pochybnosti o jednání [GM] Samik.


lolcz

Hráč

35
18.4.2022 15:36, naposledy upraveno 21.4.2022 08:49 uživatelem lolcz

Zdravím,
abych řekl pravdu, tak se mi tady do tohoto nechtělo.

Samík řekl, že pravidla jsou pravidla. To má pravdu, ale měl by je dodržovat každý, nemám snad pravdu?

Tohle si pamatujme, dobře?

 

Pravidlo č. 21 - " V OOC chatu je zakázáno využívat vulgarismy a nadávat ostatním hráčům."

Každému jednou ulétne nějaké to slovo.

 

Dnešní ban za AssPuling.

Tímto odkazuji na dnešní ban. Hráč se nějakým způsobem obhájil v daném příspěvku. Dobře, pravděpodobně udělal nějaký AssPuling, ovšem je rozdíl, když ten člověk má třeba tašku nebo si opravdu tu lopatu strká do ASSu. Nevím jak to bylo v tomto případě a je mi to celkem jedno, ale dostalo mě spíš tady toto.

Zde na screenu, který mám, tak Nicol těží. V pořádku, ať si těží. Ovšem na screenu jde vidět, že nemá ani tašku na nějaký materiál nebo samotnou lopatu, kterou zde třeba může umístit. Běhá s lopatou, kterou si strká do ASSu a navíc nemá ani kde dávat materiál. Jednoduše, aby zrychlil běh, tak lopatu si skryje z ruky, protože jak víme, tak běh s lopatou je pomalejší.

 

•Pochybné bany.

1. Můžu zde například zmínit svůj příspěvek.

Kde jsem dostal ban za údajné TrashRP..

 

2. Další příklad.

Dostal jsem ban já a kamarád. Samozřejmě já jsem ten ban dostal jako první za další TrashRP. Viz. v tomto příspěvku.

3. Již jsem to zmiňoval výše, ale zmíním to znova.

Opět vše podstatné v příspěvku.

 

Tady bych jen zmínil „Káže vodu a pije víno."

 

Admin by měl taktéž dodržovat pravidla. Jestliže chce banovat za to co sám dělá, tak mi to nepříjde úplně v pohodě. Zároveň bych Vás poprosil a Váš názor.

 

S pozdravem lolcz.

 

 

E:// Uznávám, že jsem tam do roomky vletěl jako uragán. TeamSpeak pravidla jsou TeamSpeak pravidla.. Ovšem byl jsem zabanován uprostřed RP akce důvodu TrashRP.

 

Teda přesněji za to, že jsem řekl "Di chej". 

Dobře po nějaké době jsi uznal, že TrashRP bylo spíše z jeho strany a mně jsi dal UnBan a následně vymazal trest z historie. Ovšem má reakce byla taková jaká byla a prostě jsem z toho byl naštvaný. Zároveň se omlouvám všem uživatelům co tam byli, že jsem jim způsobil tento šok. Byl jsem prostě vytočený a tak nějak jsem zareagoval, nebyla to nejlepší reakce, ale zkuste pochopit tu chvíli.

 

E:// Já jsem uváděl, že ani nemá tašku na ty suroviny a ták, případně si tu lopatu vytahuje opravdu z ASSu. Samik řekl, že tu tašku v invu měl, ale neměl ji zakliknutou. Stane, protože jsme lidi. Ale tady jde spíš o úhel pohledu, protože hráč dostal ban za AssPuling. @neznamy#6563

                                           

Samik

VIP

47
18.4.2022 16:07

Ahoj, abych se ti k tomu nějak vyjádřil.
Je rozdíl mezi tím, když za někým přijdu a začnu mu v OOC nadávat. A nebo to, že napíšu sprosté slovo do OOC jen mezi hráčema, s kterýma jsem zrovna na hovoru a nebo udělají něco "vtipného". Situaci druhou jsem tě IC ignoroval z toho důvodu, že jsem u sebe v inventáři tašku měl, avšak jsem si ji tak nějak zapomněl zakliknout v inventáři, což jsem si uvědomil a je to pravda, to jsem pokazil. Jinak proti tvé stížnosti nic nemám, a jsem rád že po dlouhé době vidím pěkně napsanou stížnost. Avšak bych ti chtěl vyvrátit to, že jsi psal, jak jsi za mnou přišel na TS a údajně ses mě otázal slušně na důvod banu. Tak jsi za mnou přišel do roomky se slovy: "Za co kurva?!" 
Zároveň tím, jsi také porušil pravidlo 7 místnosti Herní Čajovna, ve které jsem se nacházel přibližně s dalšími pěti až šesti lidmi. Nadále jsi porušil pravidlo 4, 10, 11této roomky. Avšak si oba nachystáme nějaké křupínky, či popcorn a budeme čekat na výsledek této stížnosti. Zatím ahoj.

18.4.2022 17:26, odstraněno 18.4.2022 17:32 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
1.8.2022 14:52

Vzhledem k vyřešení aktuálnější stížnosti, kvůli které už Samik není členem Skimo AT, uzavřu rovnou i tuto stížnost - je v tuto chvíli mířena na už bývalého člena Skimo AT.


Powered by LeoSight IFS
LT~58

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024