Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Event Manager - Keksik


27.4.2022 00:14, naposledy upraveno 27.4.2022 00:24 uživatelem Keksik

Přezdívka: Keksík

Věk: 15 let

Zkušenosti: Jakožto Event Manager (dále jako EM), tak žádné zkušenosti nemám... Organizování nějakého eventu například.. opět na minecraftu, tak tam jsem eventy dělal moc rád. Neustále mi v hlavě proudily různé myšlenky, jaký event uspořádat.. Myslím si, že bych byl nápomocen a určitě bych rád pomáhal nějaký event uspořádat ať už se jedná o nějakou vetší RP akci na Skimu či na jiných hrách příkladem jsou hry typu : Counter Strike Global Offensive, League of Legends, King Arthur´s Gold.

Komunikační dovednosti: Komunikační dovednosti si myslím, že mám... Někdy prostě neustále mluvím a to mě baví, někoho rozesmávat nebo se jen bavit o hrách či o něčem jiném a když už nemám co říct, tak čistě jen poslouchám to o čem si ostatní povídají, doslova žiju komunikací. Umím plynule mluvit Česky, Slovensky a domluvil bych se i Anglicky. Snažím se mluvit pouze slušně, ale každý ví, že někdy to špatné slůvko ulítne a někdy není tak pěkné.

Mám čas: Čas mám poměrně vždy, každý den po škole přijdu na TeamSpeak kde voláme, hrajeme různé hry.. Každý den strávím na TeamSpeaku minimálně 6-8 hodin, což je poměrně půlka mého dne. Přes týden jsem dostupný od třetí hodiny odpolední až do pozdních nočních hodin a o víkendu mám čas ihned co vstanu.

Další informace o mně:

Zdravím všechny čtenáře, část z vás mě může znát pod přezdívkou Keksík, je mi 15 let tento rok mi bude 16, již prvním rokem chodím na střední odbornou školu na obor automechanik, zajímám se o auta a o různé sporty typu baseball, basketball a další sporty kde něco můžeš dokázat, jsem dosti otravný člověk někdy až moc. Neustále mám tendenci s někým mluvit, protože mě to baví. Na portálu Leosight jsem dost aktivní, jak již jsem zmínil, jsem každý den na Leosight TeamSpeaku, kde mě může kdokoliv z vás potkat. Taktéž mě můžete potkat ve hře, kde hraju taky dost často. Proč se hlásím na pozici "EM" když jsem si již podával přihlášku do helper teamu? Popravdě sám nevím chci vyzkoušet co mě bude bavit nejvíce, něco nového i když jsem již dříve dělal nějaké eventy na minecraftu, tak tohle si myslím, že bude dost odlišné. Jsem člověk který musí neustále něco dělat, nejsem schopen třeba ve škole jen sedět v lavici a nic nedělat, tohle prostě není život, který chci žít. Mám nutkání mít práce až po krk a nestíhat, to je věc kterou bych si přál i když dost z vás by určitě chtělo mít co nejméně práce, tak já jsem pravý opak.

29.10.2022 23:52

Ahoj @Keksik, cením si tvého zájmu o členství v EM týmu, po vyhodnocení tvé přihlášky jsem rozhodl, že postupuješ na pohovor na pozici člena EM.

Pokud máš stále zájem, tak se mi ozvi na discordu(JáJsemFlájaATyNe!#2402), a domluvíme se na času pohovoru.


Powered by LeoSight IFS
LT~51

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo