Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Event Manager - F3nixar


F3nixar

Hráč

22
1.5.2022 01:06, naposledy upraveno 1.5.2022 01:10 uživatelem F3nixar

Přezdívka: F3nixar

Věk: 17

Zkušenosti: Prozatím žádné

Komunikační dovednosti: Velmi dobré

Mám čas: Umím si najít určitě čas pro dohodnuté akce

Další informace o mně:

Milý Rataji, přátelé, komunito,

Po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodl se přihlásit na pozici event managera. A to už proto, že si za mě osobně myslím, že jako event manager budu pro komunitu přínosnější než helper se svými projekty a ne tím "hlavním" čím se helper zabývá. Zabývá se především zaučením na požádání či nově příchozích. Ovšem já se zaměřuji už na komunitu jako takovou a to pro některé není tolik dobré, jako to já vidím.

Ovšem jsem si taky uvědomil, že vlastně činnosti, co dělám mohou být i bez toho, aniž bych měl roli helpera a mohu je provozovat mimo helper pozici. Jedinou výhodu, co jako helper vidím, byla bližší komunikace s admin - týmem. To je také důvodem, proč jsem si podal přihlášku, protože za mě je čas posunout se dál.

Moje hlavní pole působnosti, kde bych se chtěl primárně zaměřit by byl RP svět. Rád bych uskutečnil různé celoserverové RP akce, co přinesou serveru ten zážitek, po kterým tolik touží. Mojí výhodou je velká fantazie a rád beru odevšud inspiraci pro mé výtvory tudíž to pro mne osobně nedělá žádný problém. Rád bych se také zaměřil i na různé turnaje v jiných hrách, ovšem moje priorita by byla zajišťování RP akcí pro server. Rád bych si vyslechl různé návrhy od hráčů či sám vymýšlel různé akce pro celý server, co by všem přinesl jistý zážitek. Mohou se díky tomu zrodit i skvělé nápady na přidání různých updatů, takže to vidím jako dost dobrou příležitost pro mé uvedení právě do téhle funkce.

Já pevně a pevně věřím v kladný postoj k této přihlášce a případně se těším na další spolupráci.

S pozdravem,
F3nixar

1.5.2022 09:16

Za mě určitě ne. Dlouhodobě s tebou máme v komunitě zkušenost, že umíš akorát slibovat, ideálně se honosit tím, jaký jsi RP vzor pro ilegály, ale v životě jsem se z tvé strany nedočkal ničeho kladného. Povinnosti dáváš až za kropení, bereš si na sebe věčně nějakou zodpovědnost, ale neumíš ji svědomitě vyplnit, ve výsledku od tebe všichni slyšíme akorát samé "já". Z mého pohledu je svěření nějakých povinností tvé osobě stejná sebevražda jako dát Derbovi unban. Není na tebe spoleh, dřív, než budeš chtít mít kompetence úplně všude, se začni snažit, aby ti to alespoň někde fungovalo. Tady se tě pořád dokola doprošovat nikdo nebude.

F3nixar

Hráč

22
2.5.2022 22:30

Dovolím si k tomu vznést pár slov, které tady mám a rád bych vyjádřil.

 

Spoleh na mě nebyl, proto také chci přejít do nového prostředí, co by mě nezavazoval právě povinnostmi, co helper přináší. Pokud se bavíme o herním světě, tak tam je už dávno vše vyřízeno, naráží-li se na psychologii, kterou jsem tehdy dostal do rukou. Již jsem si dávno podal žádost o výpověď a je jen na vedení ZZS, jak s tím naloží. (Nechci tím nikoho kritizovat, ovšem chci to přiložit jako fakt, co vede právě k tomuto komentáři) Co se ilegálního světa týče, napsal jsem ti o tom své do DMs, tudíž to zde ventilovat nechci. Každý právo má na svůj pohled a já ho rozhodně nikomu neberu. 

Dále je právě důležité říct, že mě svazují časové potíže a holt se nemile stalo, že jsem dostal něco do ruky a neměl jsem čas tomu věnovat tolik času, co by to skutečně potřebovalo. Právě EM tým by mi ulehčil z hlediska těch povinností co mě jako Helperovi svazovalo a právě EM tým, kdy chci alespoň něco předat komunitě, tak i s časovými potížemi lze vykonávat na slušný výkon. To ovšem neslibuji ovšem konstatuji jako fakt.

Toť by jistě stačilo k přidání pohledu ode mne. 

29.10.2022 23:54

Ahoj @F3nixar, cením si tvého zájmu o členství v EM týmu, tvou přihlášku zamítám z důvodu nízké aktivity a nesouhlasu komunity.

Pokud máš stále zájem, doporučuji aktivitu napravit například hraním na Skimu, chozením na TS3 a nebo hraním společných aktivit v rámci portálu LS.


Powered by LeoSight IFS
LT~81