Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Lobster


Lobster

Hráč

4
5.5.2022 17:30, naposledy upraveno 5.5.2022 17:31 uživatelem Lobster

Přezdívka: Lobster

Věk: 21

Zkušenosti: Myslím si že mam dost velké, což na to jsem byl v AT dost na serverech jak víme to jsou ty trash servery, ale tam se všechno naučíte.

Komunikační dovednosti: jsem zvyklí z běžného života komunikovat s lidmi, takže mě to neděla problém... Plus umí Angličtinu, a Němčinu.. a Češtinu logicky umím.

Mám čas: hraju denně 5-7H a jse furt aktivní.

Další informace o mně:

Ahoj já jsem Roman je mi 21 let... Pocházím z Zlinský kraj... Jsem vyučení jako Mechanik ale 1 rok jsem chodil na ajtáka ale pak jsem se na to vykašlal, a šel jsem Opravař řemeslných stroju. Jsem spolehlivý a ochotný človek a vždy je na ě spolech. Jsem dost oblíbení vždy v kounikaci jako např na hovorech atd... Můj strávený čas je... Scriptovaní ruzných scriptu na Fivem či MTA a zkrátka dokažu vam co koliv na scriptovat. Dříve jsem chodil jako menší na ruzné koužky např, klavír a na kytaru.. ale pote jsem se na to všechno vykašlal, a ted pouze hraju jen tak pro zabavu na kytaru... Vždy třeba na discordu nekomu nekdy něco zahraju a zkratka jsem pro každou srandu. Já vždy mam svoji hlavu a nekdy jsem i tvrdohlava palice :D, a dokažu poslouchat a zkrátka řečeno naslouchat. S každým vycházím ale bohužel ne s každym jde vycházet a nemam moc rád Arogantní lidi. Rád komu koliv vždy poradim když to je možne, či pomohu. A myslím si že je tu spoustu lidi co chtěji nějako poradit a proto jsme tu my, kteří víme např neco co ten daný človek potřebuje vědet a proto jsme tu my kteří mu pomůžeme. A dost lidem jsem vždy pomáhal a spíše vysvětlovat jak se hraje právě MTA RolePlay, takže chci řict stačí mi kdy koliv napsat, a já vám pomužu. Byl jsem v AT na hrách MTA,Minecraft,Fivem. Proč chci být v AT?: No já jsem člověk který rád pomáha tak chci pomoc serveru a hlavně lidem na serveru aby měli lepší zážiték ve hře. Děkuji všem za každou odpověd ANO či NE, za všechno děkuji, a hezky zbytek dne. Pozdravem: Lobster

lolcz

Hráč

35
5.5.2022 17:33

Zdravím, tvá přihláška zní dobře, ale moc šancí ti nedávám.

Nesplňuješ požadavek nemít za posledních 30 dní ban.

 

S pozdravem lolcz.

 

5.5.2022 19:52
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~60

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

70Kč včera v 22:29

AsiLucker

150Kč včera v 21:08

stokly

500Kč včera v 20:41

Nejnovější uživatelé
PetrSmitkoBack

Registrován 22.4.2024

Block18

Registrován 22.4.2024

Jamalzbr

Registrován 22.4.2024