Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Event Manager - dennyas


dennyas

Hráč

7
5.5.2022 18:10, naposledy upraveno 5.5.2022 18:16 uživatelem dennyas

Přezdívka: dennyas

Věk: 19

Zkušenosti:

  •  Mám zkušenosti s fungováním na AT pozicích co se týče SA-MP RP serverů
  • Zkušenosti v řídících/organizačních elementech různých veřejných projektů atp.
  • Organizační duch v krvi po mých úžasných rodičích, vlastně všechno co můžu si pečlivě organizuji, plánuji.
  •  Kdekoliv kde jsem mohl, v jakékoliv hře, v jakékoliv skupině lidí, na táborech, ve volnočasových aktivitách jsem se vždy podílel na více organizační stránce věci.

Komunikační dovednosti: Jazyky jsou podle mě irelevantní, ale čeština a angličtina, tedy abych nevyčníval z davu. Co se týče komunikace, jako samotné tak nemám sebemenší problém mluvit s lidmi, nemám problém s vyjadřováním mých vlastních myšlenek nebo při výměně názorů s jiným člověkem. Dokážu se vyjadřovat formálně i neformálně. Stručně bych tento bod shrnul subjektivním hodnocením 9/10.

Mám čas: Já si myslím, že času mám dost. (zatím, nedokážu v tomhle předpovídat)

Další informace o mně:

Jmenuji se Denis, celou mou RP kariéru funguji pod přezdívkou Dennyáš, ale i Denny je fajn,

někteří si už mohli všimnout mojí existence, nejvíce jsem se mohl vyznačit svou nevědomostí, zmateností a se seznamováním se s tímto serverem.

Ti kteří semnou měli bližší kontakt tak už dávno ví, že RP ovládám na velmi kvalitní úrovni. to znamená, že mám naRPeno tisíce hodin na československých i cizokrajných serverech na SAMPu, Garry's Modu a LA-RP, což je RP v reálném životě. RPil jsem se špičkama československého RP a mám spoustu zkušeností, vědomostí, které bych chtěl uplatnit.

Také je o mě známo, respektive to o sobě říkám, že mám velké oči a velké cíle. Rozhodně nemám v plánu RPit nějakou nudu, či jen grindit peníze. Mým primárním cílem je RPit jednu z klíčových postav serveru ať už zastáním se nějaké významné funkce, vytvoření úspěšné a zajímavé nelegální či legální frakce, nebo vymyšlení originálního supr podniku. Samozřejmě k něčemu takovému je ten grind potřeba, takže mám ještě čas, ale rozhodně něco vymyslím a bude to zajímavé!

K mým organizačním schopnostem asi nemám co říct, výše v bodě zkušeností. Jináč si myslím, že na lidi působím přátelsky, jsem hrozně svůj a to si myslím, že je důležitý, ale rozhodně tu nemám žádné nepřátele. Doufám, že čtenářovi tohoto příspěvku bude připadat tato žádost zajímavá a budete uvažovat o přivítání mé maličkosti do systému.

Díky a čus

29.10.2022 23:55

Ahoj @dennyas, cením si tvého zájmu o členství v EM týmu, tvou přihlášku zamítám z důvodu neaktivity.

Pokud máš stále zájem, doporučuji aktivitu napravit například častějším hraním na Skimu, chozením na TS3 a nebo hraním společných aktivit v rámci portálu LS.


Powered by LeoSight IFS
LT~34

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024