Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Rexo


Rexo

VIP

1
7.5.2022 12:33, naposledy upraveno 7.5.2022 12:33 uživatelem Rexo

Přezdívka: Rexo

Věk: 16

Zkušenosti: Pár zkušeností s adminováním, například v Minecraftu, na Twitchi, Discord serverech a SCP serverech.

Komunikační dovednosti: Umím dobře anglický jazyk, samozřejmě český a slovenský jazyk, matně ruský. Dokážu mluvit o čemkoliv klidně několik hodin.

Mám čas: Na Skimu trávím většinu mého volného času, denně nahraji kolem pěti hodin, někdy i více.

Další informace o mně:

Zdravím, jmenuji se Petra a je mi šestnáct let. Bydlím v Ústeckém kraji nedaleko města Ústí nad Labem. Studuji na soukromé střední odborné škole obor Informační technologie. Svůj volný čas trávím převážně s rodinou a přáteli, k večeru, když není co dělat, trávím čas hraním na Skimu. Na Skimu jsem nahrál něco kolem tísíc hodin, né-li více. Za tři měsíce to bude rok, co jsem zde zavítal. Chtěl bych být helper z důvodu, že chci učit nové hráče a zkusit si také něco nového. Potkal jsem tu několik fajn lidí, s některými se občas také scházím. V RP se čím dál tím víc učím a RPím co jen mohu. Postupem času jsem se naučil spoustu nových věcí, jak v RP, tak i mimo hry. Během mého RP na Skimu jsem dostal pár banů, kterých lituji do teď, ale myslím si, že to není tak strašné.

7.5.2022 17:14, odstraněno 7.5.2022 17:32 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
7.5.2022 18:07
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~24