Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - SheFisKo


13.5.2022 21:02

Přezdívka: SheFisKo

Věk: 18

Zkušenosti: S touto pozíciou mám dosť skúseností pomimo "RolePlay" sveta, par krát som bol na tejto pozícii a na iných hrách a taktiež aj na vyšších pozíciách. Tu je to trocha iné a omnoho vážnejšie a odnáša to kopec zodpovednosti. Mne sa zatiaľ podarilo si len splniť ten typický detský sen a to si založiť vlastný Minecraft server a taktiež adminovať na inom Minecraft servery...

Komunikační dovednosti: Takže môj rodný jazyk je slovenčina a taktiež rozumiem češtine, bez akéhokoľvek problému, potom tu máme angličtinu, stou sa sem tam nájde problém, čo sa týka písomnej stránky, počas komunikácie sa dorozumiem bez problémov a na koniec prichádza nemčina, no... jak to len povedať, nenávidím ten jazyk... Čo sa týka ostatných jazykov, tak viem ťa poslať do pi.., no, vieme čo mám na mysli v skoro každom jazyku, čo je na svete, pretože poviem to zjednodušenie: csgo + voicechat = velice kvalitná slovná zásoba v rôznych jazykoch plná vulgarizmov. Ďalej by som sem rád pripomenul, že zvládam komunikáciu v textovej forme, taktiež mám mikrofón takže, nie je problém ani s TSkom a taktiež Discordom.

Mám čas: Skoro každý deň, tu hru smažím hneď jak prídem zo školy až do polnoci a to je skoro 10 hodín každý deň, ale toto sú len výnimočné prípady. Normálne strávim každý deň na servery 4 hodiny cez týždeň. Keď je víkend, tak nemám problém potiahnuť aj 48 hodinovku. :D

Další informace o mně:

Tak, kde začať... Dobre teda, tak moje meno je Dominik, mám 18 rokov, aha, vlastne to už viete, pretože som to už napísal tam vyššie. No, nič teda, tak ja vám poviem tie typické veci, ktoré tu píše každý druhý a možno mi počas toho písania ešte niečo napadne. Chodím na strednú odbornú školu - Ochrana osôb a majetku, táto škola je zameraná na prípravu do práce v oblasti polície a vojska, taktiež kriminológie a tak ďalej...Nie! Nie je to škola, v ktorej ťa vyučia za SBSkára v nejakom obchode. Momentálne študujem 3 ročník a celkom to ešte zvládam, uvidíme čo bude až budem maturovať... Moje jediné záľuby, ktoré mám sú tá škola a taktiež Skimo a tam to končí, fakt som totálne jednoduchý a nezaujímavý človek, ktorý sa snaží niekam dostať a niečo dosiahnuť na tomto servery, pretože je to jediná vec, do ktorej dávam môj celý voľný čas, ktorý mám. Na mojej hlavnej postave (Robo Bakardi) som získal dňa 7.4.2022 TP, taktiež som dňa 12.5.2022 dosiahol na tejto postave 1000h a je na čase sa posunúť znova o kúsok ďalej a vyskúšať si prácu v admin tíme.

13.5.2022 21:18, odstraněno 13.5.2022 21:56 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Phobios udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k přihláškám

Qermo

Hráč

16
13.5.2022 21:40

Naprosto souhlasím s přijetím do helper teamu. Má skvělé RP a já sám s ním mám naRPeno několik hodin. Byl by za mě super posila do týmu. Quermo out.

13.5.2022 23:19

Ahoj SheFisKo,
znám tě na serveru poměrně už dlouho, přestože jsme spolu začali RPit teprve nedávno. Dříve jsem tě potkával náhodně IC, nebo právě ve službě ZZS. S čistým svědomím můžu říct, že jsi hodně vyrovnaný a zodpovědný člověk. Máš krásné RP na jedné z nejvyšších úrovní na serveru. Nemám absolutně žádný důvod s tím nesouhlasit, takže SOUHLASÍM!

28.5.2022 18:32
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~75

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024