Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Podniky


Pat000

Hráč

22
8.5.2020 08:16, naposledy upraveno 8.5.2020 09:33 uživatelem Pat000

Napadol ma taký 1 návrh na podniky. Hráč si tu môže kúpiť svoje podniky a potom cez NPC predávať produkty. Ale napadlo ma to ešte viac vylepšiť a to tak, že hráč, ktorý si kúpi svoj podnik, by mohol vo svojom podniku nastaviť ceny za tie produkty, ktoré jeho NPC predáva. A keby mal iný hráč tiež obchod s rovnakým typom tovaru, ale ten by si nastavil jeho vlastné ceny za tovar, tak by mohla byť konkurencia a každý z nich by sa snažil prilákať hráčov práve do jeho podniku práve tým, že by si mohol nastaviť ceny za tie produkty a tak 1 hráč by to mal drahšie, druhý by to mal lacnejšie a tak by si ostatní hráči mohli vybrať, do ktorého obchodu chcú ísť, či k tomu, čo to má lacné, alebo k tomu, čo to má drahšie. To by bolo na nich. A takto by sa hráči snažili meniť si ceny a spravovať svoj podnik tak, aby práve oni prilákali viac hráčov práve do ich podniku, aby si kúpili veci práve z ich podniku, nie z podniku iného hráča. Takže napríklad 2 rôzny hráči by mali obchod, v ktorom by predávali rovnaký typ tovaru, napr. dopravné potreby, ale 1 by si nastavil malé ceny, iný vysoké a potom by sa snažili proti sebe, aby si hráči práve od neho kúpili tovar, nie od hráča z konkurenčného obchodu.  2 návrh by bol taký, aby sa zrušilo úplne obch. centrum a aby existovali len podniky hráčov, aby hráči museli kupovať predmety len z podnikov hráčov, hráči by tak viac zarobili, ako je tomu teraz, lebo teraz sú tu obchody štátu a každý hráč ide práve do obchodu, ktorý patrí štátu a nie do obchodu hráča a tým pádom hráč nikdy/málo toho zarobí, lebo nikto k nemu nechodí. Takže zrušiť obchodné centrum, aby sa chodilo nakupovať len do obchodov hráčov, aby mali šancu zarobiť toho viac, ako teraz, keď je tu obch. centrum, nikto do hráčových obchodov nechodí.

 

P.S.: Nejak som to dopísal, ešte ma napadli veci, pôvodne toho bolo viac, toho textu, lenže som to písal na mobile a ja som to omylom zmazal celý dlhý text. :( Tak som napísal aspoň tie hlavné podstatné veci, ktoré som si zapamätal a o ktoré ide v tomto návrhu.

paprika43

Hráč

4
8.5.2020 08:20

Nevím jestli to tak vidím jen já, ale připadá mi, že jsi to nedopsal nebo se to nějak buglo, ale je to zvláštně zakončené.

misatorcz

Hráč

45
8.5.2020 09:18

@paprika43 nedokončil to.

paprika43

Hráč

4
8.5.2020 10:31

Už je to dopsaný.

No nejsem si jistý jestli to dělat úplně takhle, že nechat na serveru obchody hráčů a smazat obchodní centra z toho důvodu, že už vidím jak si tam nějaký wannabe rich man nastaví 5K za skin a pak by mě zajímalo kdo to koupí. Ano pokud si hráči budou moct dělat ty ceny v nějakém rozmezí, u obchodu s oblečením nastavit skin v rozmezí od 25 Kč do 75 Kč například, skiny klasické bez reskinu by stály třeba 30 Kč a skiny s reskiny třeba dávat třeba za 60+ Kč, pak ano, možná ještě hráčům povolit si vybrat jaké konkrétně skiny budou prodávat, aby tam nebylo 200+ skinů na výběr a polovina z toho jsou bezdomovci nebo tarzani. :D Ale je tu další věc a to ta, že koupě vlastního podniku je na serveru dostupná už teď a podívej se kolik lidí to kupuje ( skoro nikdo ). Pamatuji si jak se mluvilo o nejmenovaném baru poblíž groove a ten už teď asi ani nefunguje, protože hráče to přestane bavit a je po podniku nebo to ty lidi prostě neláká, nevidí v tom zisk... To bude přesně ono, na serveru bude chaos, protože si nějaký začátečník vydělá peníze, koupí co nejvíce obchodů a pak se o ně nebude starat a obchody se budou zase prázdné pak je zase někdo koupí atd. Nehledě na to, že v obchodním centru je vše pohromadě a tady u toho bys musel každý obchod hledat a to si myslím, že ani tebe by nebavilo běhat po městě a hledat obchod, kde mají třeba rohlík. :D Dále otevírací doba, jelikož je to interiér tak by měl jít zamknout, hráč si to zamkne a je po hehe.

--------

Něco v tom bude, ale obchodní centrum bych určitě nemazal, protože je vždy na stejném místě a vše je pohromadě a je pořád otevřeno.  Asi bych je vylepšil systém obchodů, ale takhle velké změny bych nedělal.

--------

Za mě 1. bod návrhu s těma cenama ANO, jen to poupravit a dát tam rozmezí viz. Ano pokud si hráči budou moct dělat ty ceny v nějakém rozmezí, u obchodu s oblečením nastavit skin v rozmezí od 25 Kč do 75 Kč například, skiny klasické bez reskinu by stály třeba 30 Kč a skiny s reskiny třeba dávat třeba za 60+ Kč, pak ano

--------

Za mě 2. bod článku s odstraněním obchodních center NE.

Pat000

Hráč

22
8.5.2020 11:22, naposledy upraveno 8.5.2020 11:24 uživatelem Pat000

No, možno by som teda súhlasil, aby obchodné centrum zostalo, aby boli tie obchody na jednom mieste, aby to hráč nemusel po celom meste hľadať, ale tak, že by sa tie jednotlivé obchody čo sú tam, prerobili z majiteľa mesta, na volné, aby si ich mohol kúpiť hráč. Proste nechať obchodné centrum, ale tie rôzne obchody budú mať hráči, nie mesto. 

Samicer

Hráč

4
9.5.2020 00:49

Kdyby se to celé doladilo tak souhlas. Třeba že by obchody mohl hráč od státu odkoupit

29.6.2020 03:02
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~49