Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Pat000

Pat000

Hráč

22
29.5.2022 18:10, naposledy upraveno 29.5.2022 18:14 uživatelem Pat000

Přezdívka: Pat000

Věk: 28

Zkušenosti: Žiadne, nebol som ešte nikdy členom AT a preto dávam prihlášku, aby som si to aspoň raz skúsil.

Komunikační dovednosti: Gramatiku a jazyky ovládam, Slovenčinu samozrejme na 100%, Český jazyk taktiež rozumiem. Nejakú vetu by som vytvoril aj v Anglickom jazyku. Radšej robím písaný text, ako hovorený, keďže som veľmi hanblivý a mám s komunikáciou problémy. Nie že by som nevedel rozprávať, to nie, ale mám z toho strach, mám s tým veľmi zlé skúsenosti.

Mám čas: Od poobedných hodín do 22:00, vtedy chodím vždy spať, každý deň.

Další informace o mně:

Ahoj, volám sa Martin a pochádzam zo Slovenska. Veľmi rád chodím do prírody a mám veľmi rád zvieratá, hlavne psov, aj keď žiadneho nemám, ale raz by som chcel mať. Okrem toho keď mám čas, tak si zahrám aj PC hry, väčšinou v poobedných hodinách do 22 hodiny, pretože vtedy chodím už spať. Som priateľský a nemám rád, keď mi niekto nadáva a uráža ma, veľmi ma to vystresuje. Ako som písal už v sekcii "komunikační dovednosti", som veľmi hanblivý (stydlivý, pre tých, ktorí by nerozumeli po slovensky) komunikovať s druhými ľuďmi. Raz som hral na 1 nemenovanom serveri a skúsil som to, hráči sa mi smiali kvôli hlasu, ktorý počuli odo mňa a vtedy ma to tak vzalo a  ponížilo ma to, takže od vtedy už radšej komunikujem písaným textom, a nerád rozprávam, keďže nechcem znovu zažiť to poníženie. Rozprávam s ľuďmi len ak ich fakt dobre poznám a riadne si na nich zvyknem, inak som veľmi v strese. Neviem, či by som dokázal s vami komunikovať, možno áno, ale bol by som pravdepodobne vo veľkom strese a nevedel by som rýchlo reagovať, kým by som sa nespamätal. Neviem, ten strach z toho rozprávania dostať zo seba, možno by ste mi nejak vedeli poradiť, neviem. Myslím si, že RP ovládam veľmi dobre. Netvrdím, že najlepšie, ale veľmi dobre a keď už som na serveri, tak ma veľmi baví RPiť obyčajné veci. To by bolo odo mňa asi tak všetko, čo by som o sebe napísal. Majte sa.

23.6.2022 21:26

Ahoj Martine, Pate, netuším, jak tě oslovovat. 😄 Dovolím si zůstat u toho Martina, snad mi to odpustíš.

Předem musím říct, že se mi tvá přihláška moc líbí, je vidět, že sis s ní dal nějakou práci a nebál ses nám tu svěřit s nějakým problémem. Myslím si, že vzhledem k této transparentnosti s tebou nebude žádný problém týkající se důvěry.

Určitě bych tě chtěl ujistit, že na problémy, které zde zmiňuješ, určitě budeme v budoucnu brát ohled a pokusíme se ti zajistit takové prostředí, aby ses mezi námi cítil komfortně.

Vidím, že jsi členem LeoSight komunity už nějakou dobu, což je super. Jistě znáš nějakou historii tohoto portálu, předpokládám, že se znáš třeba i s Ratajem a některými hráči, čili nějaké své zázemí mezi hráči máš, což je úplně skvělý start.

Taktéž vidím, že i komunita jednoznačně souhlasí s tvým přijetím, já bych vlastně i taky souhlasil. Ale je tu menší zádrhel, naštěstí nic velkého.

Na současném Skimu vlastníš přesně jednu postavu, na níž jsi od podání přihlášky nahrál zhruba jednu hodinu. Naši helpeři by měli být proškoleni ohledně obsahu na Skimu, celkově se náš portál v současné chvíli zaměřuje především na Skimo. Budu moc rád, když nejdříve zažiješ obsah, který ti náš server v dnešní době může nabídnout, a až u nás odehraješ 100 hodin a budeš si jistý, že server znáš a dokážeš hráčům pomoci, podej si prosím přihlášku novou. Budeme velice rádi za lidi jako jsi ty a já se ti tedy ještě omlouvám, pokud jsem tě nějak zklamal, samotnému mi to moc nedělá radost, ale v tomto případě výjimku opravdu udělat nemohu. Tuto přihlášku tedy prozatím musím zamítnout.

Budu každopádně moc rád, když mě kontaktuješ na Discordu Dzardys#3287, rád bych tě blíže poznal a klidně ti i poradím, co a jak, abys náš server poznal co nejlépe.

Přeji ti hezký zbytek večera.

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu