Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - p4trik44

p4trik44

Hráč

4
5.6.2022 22:33

Přezdívka: p4trik44

Věk: 18

Zkušenosti: Jsem zkušený administrátor jak na FiveM tak i na MTA

Komunikační dovednosti: Dokážu s kýmkoliv komunikovat na vysoké úrovni

Mám čas: Čas mám momentálně denně alespoň 4-5 hodin

Další informace o mně:

Zdravím, mé jméno je Patrik, je mi 18 let a pocházím z Jihomoravského kraje a to přesněji z Valtic, má rodina také pochází z Albánie a to přesněji z Kosova.. kam jezdím skoro každý rok minimálně jednou. Od dětství mě baví hrát fotbal a americký fotbal, jenže tady to moc nejde, takže od dětství hraju evropský fotbal. Když zrovna nejsem na serveru a nebo u PC, tak jsem venku s kamarády nebo s přítelkyní… Jsem student střední školy ve třetím ročníku, ale mám v plánu pokračovat na maturitu. Jsem velký milovník aut a sám chci mít jednou sbírku vozidel, miluju hlavně Německé a Japonské vozidla, přesněji Audi a Nissan.. jsem hodný a pracovitý člověk, když mě někdo hodně naštve tak se vždy snažím být velkorysí a hodný i nadále. Od narození jsem dyslektik a mám bohužel někdy problémy s i/y a mě/mně, avšak se to vždy snažím napsat správně a popřípadě vyhledat abych to měl vždy správně. Píšu přihlášku podruhé, jelikož jsem měl teď problém se školou a ten jsem tak nějak vyřešil, tak jsem se rozhodl vrátit k mému RP a to ve velkém. Mnozí mě možná znají skrze moji postavu jménem Matteo Saviola. Na serveru s touto postavou působím více než rok. Samozřejmě jsem měl i jiné postavy, ale vždy jsem se vrátil k té jedné. Budu rád za jakoukoliv odezvu jak od hráčů tak i od Admin Teamu. Pokud vás cokoliv zajímá, můžete se mi ozvat a řeknu vám o tom více. Díky za přečtení, Peci.

24.6.2022 01:28, naposledy upraveno 24.6.2022 01:28 uživatelem Dzardys

Ahoj Patriku! (Omlouvám se, ale nebudu tam stále psát tu čtyřku, snad to pochopíš. 😄)

V každém případě bych ti chtěl poděkovat za projevený zájem o členství v Helper Teamu, stejně tak za krásně sepsanou přihlášku. Máš dost zajímavé zájmy a záliby a rád bych se o nich někdy dozvěděl více, dovolí-li nám to čas. 😉

Ale teď již přejdu k věci, budeš mi jistě vděčnější. Rozhodování o tvé přihlášce nebyl vůbec jednoduchý počin a až do posledních chvil jsem si vlastně nebyl jistý, jak to udělat. Nakonec jsem se tedy rozhodl následovně.

Přihlédnu-li na tvou historii, mám dobrou i špatnou zprávu. Ta dobrá je, že jsi už nějakou dobu nedostal ban, což je úplně úžasné. Ta špatná je, že máš v historii permaban za poškozování portálu LeoSight formou reklamy. A já mám vcelku fajn paměť, pamatuji si přesně ten den, kdy jsi to udělal a jak jsi to udělal. Prošel jsem si tvé žádosti o unban k oné permě a zmiňoval jsi tam, že jsi to udělal z několika důvodů - vztahy s AT, Skimo tě nebavilo a vsadil ses s kamarádem.

Dobrá, určitě ti hraje do karet to, že za rok se člověk mohl změnit, stále se mi však nemůžeš divit, když si nejsem stále úplně jist ohledně nějaké důvěry vůči tvé osobě. Na Skimu máš nahráno (dle mně dostupných informací) za ten rok, který zde zmiňuješ, něco kolem 370 hodin a naposled jsi ve hře byl před 20 dny. Vidím zde několik scénářů, jedním z nich je ten, že ses vrátil po dlouhé době, během níž jsi nemohl dostat ban, protože jsi nebyl aktivní. Ty další scénáře už jsou takové méně podstatné a rozlišné jen v detailech od tohoto, jenž byl zmíněn.

Doufám tedy, že se na mě nebudeš zlobit, když ti přihlášku prozatím zamítnu. Rád bych tě ještě spolu s ostatními členy AT chvíli pozoroval ve hře a taktéž bych byl moc rád, kdybys do té hry semtam zašel. V tom HT to určitě potřeba bude.

Neboj se mi tedy napsat na Discord Dzardys#3287, rád bych tě poznal alespoň trochu z hlediska osobnosti a třeba ti to při příští žádosti (kterou si zkus podat třeba za měsíc) už dopadne lépe. Nyní však nemůžeme mít úplnou jistotu, že jsi 100% připraven se stát členem HT.

Omlouvám se ti tedy, pokud jsem tě nějak zklamal, ale určitě to nevzdávej. Přeji ti hodně štěstí. 😉

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu