Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Julian


Julik

Hráč

31
6.6.2022 11:20

Přezdívka: Julian

Věk: 16

Zkušenosti: Z pozice Admina či něco podobné v celku nulové.

Komunikační dovednosti: V celku bych řekl dobré, jsem dosti komunikativní a a kolektivní. A když z druhé strany cejtím snahu, tak proč snahu nevrátit. :)

Mám čas: 5-8 H Denně

Další informace o mně:

Tak především se vám asi představím. Jmenuji se Julian, kamarádi mi říkají Juli, Juliku apod. Vím v celku nezvyklé jméno že.. Pocházím z středočeského kraje a pocházím z města kousek od Prahy. Konkrétněji z Kladna, momentálně jsem na střední škole. Ale z rodinných důvodů jsem musel školu ukončit.. A momentálně se učím doma online převážně. Na Skimu jsem začal hrát cca před rokem. Za tu dobu jsem se dost naučil a také poučil. Za ten rok o zde hraji, mám nahráno okolo 2 tisíc hodin. Začínal jsem na první postavě za kterou jsem ERpil v celku Ilegální věci. Po nějaké době mě Ilegál přestavil bavit, páč jste všude viděl jak jezdí každý za kamiony v černé A8 a poté mě to fakt omrzelo. Tak jsem si zkusil založit novou postavu. Na které jsem začal RPit legál a k ilegálu jsem už skoro ani nečuchl. A na této postavě hraju dodnes. A už nějakou dobu jsem přemýšlel o přihláška na Helpera, myslím si že bych mohl novým hráčům zlepšit RP, ale neříkám že jsem zase nějaký všeuměl to vůbec. Budu rád za všechny kladné i nekladné názory z pozdravem Julik 👋 🧡

KukisTV

Hráč

38
6.6.2022 13:52

Zdarec všichni. Když vidím přihlášku, tak se taky rád ozvu
RP s tebou je rozhodně zajímavé, je úžasný co toho víš o autech a hlavně že to máš v hlavě v pořádku a dá se s tebou bavit o hromadě věcí. Ač už teď moc nehraju, tak s tebou si vždy rád zahraju a myslím že budeš přínosný v HT. Souhlasím s tím a budu ti držet palce - Karlík

fikstvUwU

Hráč

16
6.6.2022 14:30

Já už tě jako helpera bral :D vždy si pomohl jak tady na forum tak i lidem ve hře. Držím palce a máš mojí plnou podporu. :3

mariox

Hráč

31
6.6.2022 15:28

Julo.. Pamätám si ťa ešte za čias, čo si erpieval za postavu "Julian Ilasenko". Čo si budeme vtedy tvoje RP nebolo nejako dobré, ale už za tých čias som ťa bral ako v pohode chalana, vždy sa s tebou dalo pokecať, ako už Kukis vyššie spomenul a vzhľadom k tomu, že tvoje RP sa rapidne zlepšilo by som ťa rád videl na pozícii Helpera. Myslím si, že ty si ten človek, ktorý má tu trpezlivosť k tomu, aby mohol nejakému hráčovi pomôcť v jeho začiatkoch. Som určite za! 

mariox <3

vladko

Hráč

13
7.6.2022 23:02

Juli, pamatuji si dodnes na den když jsem tě poznal na Skimu. V té době bylo naše RP hodně špatné. RP s tebou bylo vždy zábavné a užil jsem si to (možná to je taky důvod, proč mám tolik nahráno a proč jsem se stále k RP vracel). Za ten rok co tě znám si se v RP hodně posunul. Hodně si mě toho naučil co se týče RP. Rád bych tě viděl v HT. Věřím že bys nové hráče hodně naučil a dopřál jim to zábavné RP co mě.  Máš mojí podporu.

              Vladko.

VajkoChlpko

Hráč

57
8.6.2022 13:09

Erpíme spolu od kedy som nastúpil do G66, čo bude o malú chvíľu rok. Za ten čas sme si čo to poerpili a viem, že erpíš fajn. Si sympatický týpek, ktorý je naladený na správnu frekvenciu humoru. Taktiež nemáš problém so zodpovednosťou, ktorej si mal na rováši pomerne dosť. Šmelinár áut jednoducho. Nemám vo zvyku sa vyjadrovať k prihláškam, ale si človek, ktorý si podporu jednoznačne zaslúži. Beriem ako samozrejmosť tvoj postup, verím ti a držím palce. 

Serus apačko. 🥰

24.6.2022 01:08

Ahoj Juliane!

Děkuji za pěkně sepsanou žádost a především to, že jsi přestal RPit ilegál. 😄

Jak můžeš vidět, komunita tě na postu helpera ráda uvidí, můžeš to tedy brát jako své malé osobní vítězství v této komunitě a mít jistotu, že jsou tu lidi, kteří za tebou stojí. To je určitě super začátek.

Stejně tak splňuješ i podmínku v aktivitě, na serveru tě vídám v podstatě denně. Co se mi zas tolik nelíbí je tvá historie trestů, ale jsem ochotný přihmouřit oči, přeedvším protože jich máš plno ode mě a většinu z loňska. To je dost dlouhá doba na nápravu a já doufám, že už si pozor dáš.

Doposud vůči tobě nenamítl nic ani nikdo z AT, což beru jako poslední splněnou podmínku. To znamená, že jsi tedy prošel ve všech bodech a já tvou přihlášku tedy schvaluji.

Ozvi se mi na Discord Dzardys#3287, kde si domluvíme termín, kdy se sejdeme na TS, trochu se poznáme a pokecáme o všemožném. Rád bych měl nějakou představu, jaká osobnost vlastně jsi. Pokud ti nevyhovuje voice forma, můžeme to nahradit textově, avšak ten TeamSpeak bych upřednostnil.

Gratuluji a přeji mnoho štěstí. 😄

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~84