Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - romus123


romus123

Hráč

11
10.6.2022 11:46, naposledy upraveno 10.6.2022 11:50 uživatelem romus123

Přezdívka: romus123

Věk: Už 23 :D

Zkušenosti: Jako admin gta mta nulové, jinde Mc , Space engineers tak ano

Komunikační dovednosti: Poměrně na úrovni.

Mám čas: Dokud budu v nemocnici , tak 16 h denně, pak doma jak kdy ale hlavně večery , průměrně 6 h denně

Další informace o mně:

Tak kde začít, nebudu tu tentokrát rozepisovat něco o mě(stejně určitě o sobě něco napíšu), celkově tato přihláška bude trochu jiná. O mě si můžete přečíst zde : https://leosight.cz/forum/topic/9695 Tentokrát to bude trochu jiné, jelikož jsem dal asi 3 měsíce zpět přihlášku a dá se říct, že sám jsem ji zrušil, každý kdo četl asi naprosto chápe proč. Na co jít do helper teamu , když bych nehrál a tak to i bylo. Hlavně byla otázka jak to semnou bude ale léčba funguje a mám velkou naději. Spíš bych vám, chtěl říct a hlavně tobě lexikonne jak to bude teď a ty sám to můžeš posoudit. Ted se dá řici přesně, že do 14.6 budu aktivní denně klidně těch 16 h, co jiného tu dělat. Pak mě jak psa pustí z té nemocnice na týden prej vyvětrat :D . Je asi naprosto jasné a pochopitelné, že kdo by seděl u počítače, potom co je zavřenej na jednom pokoji. Takže ten týden bude moje aktivita k večeru. Pak to bude tak, že opět nejspíš, tak 2 měsíce budu hrát opět od rána do večera, což by se ty rána mohli hodit. Stává se mi tu, že se tu objeví 0h hráči. Potom po celé léčbě už to bude zas jak za stara a to budou tak ty 4 hodinky přes den někdy i celý den. Tak prošli jsme si aktivitu, teď zpět abych tu jen něco málo zopakoval o mě : Jak víte, na serveru jsem registrován, ještě před wipem. No už tu jsem nějakou dobu, začínal jsem na dodávce a kamiony ještě ani nebyli :D Za tu dobu jsem tu potkal spoustu fakt fajn lidí, které mám do dnes rád a strašně rád je tu potkám. Celkově skimo jak už jsem psal v minulé přihlášce ( kdo nečetl přečist než mi sem napíšete komentář.) pro mě je to část stráveného života a opět když se ted znovu léčím opět jsem tu našel tu zábavu, jak se zabavit a uplně díky hře a rp zapomenout, že jsem nemocný. Ohledně mé povahy, často vydržím fakt dost, jen tak nevybouchnu, ale je fakt, že jsem fakt emoční typ a někdy situace ze hry , když se do ní opravdu vžiju působí i na mě. Zkušenosti zaučovat? Spousty, asi všichni víte, že stačí vlastnit firmu a je z vás helper, tak na půl :D Lexikonne : Tobě chci jen vzkázat, že snad pochopíš, že styl mé přihlášky je tentokrát jinačí, protože bych se od minulé spíše jen opakoval . PS: Prosím komenty, ať je mi lépe atd. - nepsat , vím, že to myslíte dobře, ale opravdu ne

24.6.2022 01:00

Ahoj romusi!

Bohužel nejsem Lexikonn, kterému jsi adresoval tuto přihlášku a několik vět v ní, nýbrž jsem tu od toho, abych ti přihlášku vyhodnotil.

Vidím, že si tě komunita vcelku oblíbila a docela ti odsouhlasila tvou přihlášku. To je takové malé vítězství v rámci komunity. Přihlédnu-li na současné podmínky pro přijetí do HT, myslím si, že vyhráváš na všech frontách, poslední ban máš z minulého roku, aktivní vcelku jsi a s FLYERem jsme se shodli, že jsi fajn klučina. Rozhodl jsem se tedy, že postupuješ do dalšího kola.

Kontaktuj mne tedy na Discordu Dzardys#3287, kde si spolu sjednáme nějaký termín, kdy se sejdeme na TSku a popovídáme si spolu, seznámíme se a já tak budu mít možnost tvou osobu trochu poznat. Pokud ti nevyhovuje voice, určitě můžeme aplikovat i psanou formu.

Gratuluji a přeji hodně štěstí. 😄

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~53