Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UNBAN

11.6.2022 19:30

Žádám o UNBAN, prý jsem jel NonRP, driving což o tom nevím a to že jsi policie něco vymyslí že NonRp driving a nevím co na tom bylo NonRp driving, měl jsem zvednuté auto a jel jsem přes hrboly neboli přes kopec dolů, a hned týpek dal report, tak jako nevím co jsem udělal a hned potom ban? A ani řešit se to nešlo a hned mi přiletěl ban. Fakt nevím co na tom je špatně. A od jakého admina to bylo to už nevím. 

11.6.2022 19:32

Video

Víc bych řekl, že netřeba dodávat.

11.6.2022 19:36

Odpověď @asfd: já jsem tam zvedl auto ale tak hned report tak jsi normální? Hele až budu na serveru tak si taky najdu na tebe jakou koliv chybu a dám report. 

11.6.2022 19:38, naposledy upraveno 11.6.2022 19:40 uživatelem asdf

@tomascz15

https://leosight.cz/forum/topic/9267

E.: To jsem ještě k tomu reportu mohl ještě přidat cop provoking, jenže mě to v tu chvíli nenapadlo.

11.6.2022 19:40

@asdf tak si to dej v irl na auto udělá ti to něco jiného, a vím o čem mluvím když mám v rodině mechanika co má udělaný takhle auto a jezdí s ním pak po louce. 

12.6.2022 15:20

Ahoj, asdf ti to vysvětlil docela dobře a poslal ti také video, které jsem viděl a jde tam jasně vidět porušení pravidla. Unban i zkrácení ti zamítám.