Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Event Manager - Nikosko


Nikosko

Hráč

34
23.6.2022 18:18

Přezdívka: Nikosko

Věk: 15

Zkušenosti: Bohužel žádné zkušenosti nemám, ale při pár eventech jsem byl a vím jak fungují.

Komunikační dovednosti: Jsem komunikativní, když se mě někdo snaží nějak nařknout tak se umím také slovně obrátit proti němu. Myslím si, že jsem celkem příjemný co se týče komunikace. Umím se s lidmi zasmát a pomoci s čím je třeba.

Mám čas: Většinou mívám čás cca 6 hodin denně, ale je to různé, ačkoliv je možné, že kvůli mému zdraví nemusím být týden nebo týden a půl dostupný, jinak si myslím, že času mám dost.

Další informace o mně:

Ahoj, jmenuji se Nikolas, ale na LeoSightu vystupuju jako Nikosko, je mi 15 let. Momentálě jsem žákem základní školy a jsem v 8 třídě. Ale také mám v životě menší zádrhel, který mě také občas stojí čas v nemocnici a to cukrovku, již s ní bojuji 10 let, ale zpět k lepšímu. Moc rád poznávám nové lidi, rád sportuji a jsem členem altetického klubu. Také mám rád počítače a zajímám se o ně kvůli staršímu bratrovi. V poslední době mám času dost, ale to bude asi tím, že se blíží prázdniny. Po ukončení základní školy hodlám jít na elektrotechnickou školu hardwarového zaměření. Myslím si, že nejsem ani průměrný a ani nadprůměrný, jen tak akorát. Nerad se nad lidimi povyšuji, ale s kamarády se umím slovně popichovat občas. Také moc rád jezdím na kole, například na horském. Na samotné Skimo jsem narazil asi zhruba před rokem a to přes stránku "top servery na MTA" Kde jsem narazil na Skimo a LeoSight komunitu. Za svoje tresty se stydím, ale teď se snažím aspoň nějak lépe RPit. To je ode mě vše a předem děkuji za přečtení a přehodnocení této přihlášky.

29.10.2022 23:56

Ahoj @Nikosko, cením si tvého zájmu o členství v EM týmu, tvou přihlášku ale zamítám, zkus to jindy.


Powered by LeoSight IFS
LT~39

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

70Kč včera v 22:29

AsiLucker

150Kč včera v 21:08

stokly

500Kč včera v 20:41

Nejnovější uživatelé
PetrSmitkoBack

Registrován 22.4.2024

Block18

Registrován 22.4.2024

Jamalzbr

Registrován 22.4.2024