Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - dandymenbro


28.6.2022 20:03

Přezdívka: dandymenbro

Věk: 21

Zkušenosti: Již jsem v helperu týmu byl takže nějaké ty zkušenosti mám.

Komunikační dovednosti: Výborné.

Mám čas: Záleží občas je toho času méně občas více avšak k večeru si určitě nějaký ten čas najdu.

Další informace o mně:

Tak zdravím vás tu u mé žádosti o znovupřijetí do helper teamu. No tak na začátek bych chtěl říct že jsem již v helper teamu byl ale bohužel kvůli mé časové vytíženosti jsem helper team musel opustit avšak bych se chtěl znovu vrátit do helper teamu. Pokud nahlédnete do mé historie tak zjistíte že tam mám asi jen 4x warny(převážně kvůli AFK jelikož se mi vždy nějak podařilo usnout.) A pouze jeden ban od Holyska na 6 hodin za zdravý rozum což je můj první a snažím se aby to byl i poslední ban v mé historii. Na své postavě mám už něco přes 200 nahraných hodin. RP si za mě myslím že mám vcelku dobré(ano mám tam ještě nějaké mušky které je potřeba pilovat ale nikdo není dokonalý jak se říká). Snažím se i hráčům v Help Chatu odpovídat na jejich dotazy případně když to nevím nechám jiného hráče/admina/helpera aby hráči jeho dotaz zodpověděl. Budu rád když opět dostanu příležitost se dostat do helper teamu a čas mi opět nebodne kudlu do zad. No nebudu tu z toho zase dělat slohovou práci zatím se loučím a užívejte večera. Dandy

Jacko88

Hráč

41
29.6.2022 08:32

Ahoj Dandy ((@dandymenbro)),

hned na začátek ti musím napsat, aby jsi to nebral jako urážky, pomluvu, atp.. Je to pouze konstruktivní kritika. 

V Helper Teamu jsi již byl, to vím. A to mě dost překvapuje. Protože jsem tě viděl ve hře, se do HELPCHATu ptát, kolikrát na úplně základní otázky. Na ony základní otázky je nás tam (V Helper Teamu.) dost, takže odpovídat stíháme stále. A na složitější věci si myslím, že by jsi odpověď neznal, tudíž by jsi dobrou posilou nebyl. 

Za druhé mi přijde, že z tvého RP vůbec nejde poznat, jak vyspělý jedinec by jsi měl být. Když RPíš s adminem, nebo Trusted Playerem, většinou to na kvalitě RP poznáš. (VĚTŠINĚ adminů je 18+.) Tobě je, jak zde uvádíš, 21 let, ale vůbec to není poznat. (Je znát, když 10 - 12yo borci RPí cukání pásů s všemožným mixem i/y. Tudíž u tebe jsem čekal mnohem, mnohem víc.) Já vím že soudit podle věku bych asi neměl, ale dělám to... 😅

No nic, když to shrnu, do Helper Teamu bych tě osobně nechtěl. Myslím, že na to nejsi připravený, ale neber to špatně, i tak ti přeju hodně štěstí.

Peace, Jacko ✌️

30.6.2022 12:43

Ahoj Dandy.

Vidím, že to ani v rámci komunity nemáš úplně nejjednodušší a bojuješ s obrovským množstvím nesouhlasů.

Faktem je, že jsi již členem HT byl (tuším, že jednou) a v rámci svého členství jsi vlastně nezaučil ani jednoho nováčka.

Zaučování není jedinnou povinností člena HT, to je sice fakt, nýbrž tvá aktivita nebyla nikdy moc projevována v žádném z působnostních polí. Vcelku by mě i zajímalo, jak dokážeš odpovídat hráčům do HelpChatu, do něhož jako hráč nevidíš. S tím se váže i skutečnost, že jsi (dle informací, které mi k tvé přihlášce byly zaslány) hráč, který se do HC chodí spíše často ptát, čili nemáš ještě ideální představu o nejpodstatnějších věcech.

Tou světlou stránkou tvé přihlášky je historie, v níž máš za poslední dva měsíce (a za celou svou působnost) pouze jeden jediný ban. Otázkou je, zda je to díky tvým znalostem pravidel nebo díky tomu, že jsi u nás moc nenahrál.

Já osobně ti mohu prozatím doporučit, abys tomu dal čas, pokud budeš mít zájem o vstup do HT, tak to zkus ideálně třeba koncem léta, kdy u nás (snad) budeš mít více nahraných hodin a o serveru budeš mít lepší představu.

Prozatím však tvou přihlášku budu muset zamítnout.

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~61

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024