Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - karlito


30.6.2022 15:48, naposledy upraveno 30.6.2022 15:58 uživatelem karlito

Přezdívka: karlito

Věk: 19

Zkušenosti: Bohužel s Admin a Helper pozicí žádné, avšak rychle se učím. ( vše je jednou poprvé :D ) Zkušenosti v RP mám, ale vždy je prostor ke zlepšení.

Komunikační dovednosti: Komunikační dovednosti bych si dovolil říci vcelku na úrovni. Nemám problém si pokecat na Discordu či TS. Ale nebráním se i psané formě.

Mám čas: Většinou denně 3 hodinky, někdy i déle. Ale v průměru to dá ty tři hodinky.

Další informace o mně:

Zdravíčko, no kde bych začal. Tak jmenuji se Karel ale spíše mi říkají Karlito. Spíše mě budete znát pod herní přezdívkou Evzen Skocdopole. Pocházím ze středočeského kraje. Mám vystudovaného Elektrikáře, ale pokračuji dále ve studiu na střední škole, studuji obor jménem Podnikání a to z jednoduchého důvodu, abych získal maturitu. (doufám v to :) ) V budoucnu bych asi chtěl zůstat u té elektriky, ale člověk nikdy neví co se přihodí.

Mezi mé koníčky patří fotbal, hraní PC her, sportování. S hraním na počítači jsem začal poměrně brzo a to ve 4 letech baj očko, když jsem hrával starého Sonica. Postupem přibývajících let jsem objevoval i jiné hry.

Bohužel se mi právě při fotbale minulý rok stalo zranění kolene, sportem ku zdraví no xD. Tak mám momentálně "chviličku pauzu" od fotbálku, tak teďka zápasy sleduji jen už z tribuny, díky tomu mám více času na Skimo . Ale především i více času na kamarády a různé akcičky s nimi🍺.

Když už nám přišla řeč na Skimo, tak to jsem začal hrát minulý rok v březnu. Bylo to poprvé kdy jsem si čuchnul k Roleplayi, dosti se mi to zalíbilo a mám nahráno plusmínus 900 hodin. Myslím že během toho roku jsem stihl nasbírat mnoho zkušeností, pár kamarádů.... atd...

No a tady nastává asi můj největší problém mé přihlášky a to je má ban historie, bohužel jsem na začátku neznal pravidla (ano to mě neomlouvá) a bohužel jsem vyfasoval pár banů, V průběhu hraní jsem už pochopil pravidla, ale avšak se stále vyskytlo pár banů. Nebudu se tu nějak vymlouvat že za to nemohu, prostě to v tu dobu nějak odehrálo. Ale jak se říká člověk se má poučit ze svých chyb a tak se i stalo. Myslím že jsem v celku komunikativní člověk se kterým nejsou zásadní problémky.

Důvodem proč si vlastně podávám přihlášku je prostý, jak už zde jednou padlo ten kdo má firmu je na "půl" Helper. Vlastně je to i pravda, hodně často potkávám nové hráče a často jim vysvětluji základní věci. No a zjistil jsem že mě to vlastně vůbec nezabije jim pomoct něco vysvětlit, či když něčemu nerozumí nebo nechápou.

Předem se omlouvám za chybičky, občas se prostě nějaká vloudí. :)

Všem děkuji za přečtení mé přihlášky. S pozdravem Karlito🤍.

4.7.2022 15:13

Ahoj karlito!

Děkuji ti za pěknou přihlášku, rád jsem se o tobě dozvěděl něco nového. Ale nebudu chodit dlouho kolem horké kaše.

Když se dívám na tvou historii, není to úplně ideální. Samozřejmě věřím, že většina lidí má schopnost se napravit a sekat latinu, což si myslím, že v tvém případě platí. Nehledě na to se mi jevíš jako velice rozumný člověk a budu s tebou rád spolupracovat.

Ozvi se mi proto na Discord Dzardys#3287, kde spolu domluvíme půlhodinový pokec na TSku (neboj se, pohovor to nebude, nemusíš se připravovat). Eventuálně to budeme moci vyřešit i textově, na druhou stranu TSko se stává dříve nebo později nedílnou součástí každého našeho helpera.

Považuj tedy svou přihlášku za přijatou a budu se těšit v druhém kole.

S přáním pěkného dne

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~45

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

dnes 16:00

tootsao hledá spoluhráče na Counter-Strike 1.6 dnes v 22:00
Kdo je online?
Vysocak

70Kč dnes v 08:51

AsiLucker

280Kč včera v 20:34

Jablkoo

154Kč včera v 17:28

Nejnovější uživatelé
Adameek58

Registrován 20.4.2024

Sumakts

Registrován 19.4.2024

Dantero

Registrován 19.4.2024