Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - DzofreCZ


DzofreCZ

Hráč

23
1.7.2022 18:33, naposledy upraveno 1.7.2022 18:34 uživatelem DzofreCZ

Přezdívka: DzofreCZ

Věk: 18

Zkušenosti: zkušenosti ohledně AT nemám žádné na RP serverech

Komunikační dovednosti: Čeština za mě dobrá. Anglicky taky něco dokážu poskládat

Mám čas: mám čas skoro furt jsme poslední dobou na Skimu dost aktivní

Další informace o mně:

Ahoj mé jméno je Tomáš. Je mi osmnáct let k RP serveru jsem se dostal tak že jsme s kamarády byli venku a jeden zmínil Roleplay hru nějak jsem se o to začal zajímat a postupem času jsem se dostal díky kamarádům na Skimo. Začal jsem se postupně učit a postupem času jsem byl lepší a lepší. mám na serveru pár banů za zbytečné chyby co jsem udělal a těchto chyb lituju. Na postavě Tomas Donatello mám současně nahráno 1281 hodin. Už druhým rokem se učím na kuchaře. Ale i tak se snažím skimu věnovat čas. Jsem poměrně klidný přátelský člověk který se rád seznamuje s novými lidmi jsem komunikativní. Mezi mé koníčky patří míčové hry jako je fotbal, basket a samozřejmě hraní na skimu. Nesmím zapomenout na mé kamarády díky kterým vím co je to Roleplay a kvůli ním sem poznal super komunitu tady na skimu.

4.7.2022 15:09

Ahoj Tomáši,

děkuji za pěknou přihlášku i projevený zájem. Jsem taktéž rád, že ses začal objevovat více na TeamSpeaku, kde trávíme celé dny, a můžeme si spolu tedy v pohodě pokecat.

Bohužel musím zvážit, že jsi v posledním měsíci dostal až přespříliš trestů, které moc nesvědčí o tom, že bys znal a respektoval pravidla na úrovni helpera. Nemusíš však zoufat, šancí budeš mít ještě nespočet, v tuto chvíli ti však budu muset přihlášku zamítnout a požádat tě, abys to zkusil znovunejdříve za dva měsíce, pokud nedostaneš žádný další ban.

Přeju hezký zbytek dne

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~46

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

50Kč včera v 21:36

ShadowzWT

70Kč včera v 15:24

MrKys

300Kč včera v 01:26

Nejnovější uživatelé
Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024

Tomaskosos

Registrován 24.4.2024