Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - wareznavzdy

4.7.2022 14:35

Přezdívka: wareznavzdy

Věk: 16

Zkušenosti: S moderováním a adminováním vůbec žádné. Párkrát jsem zaučoval pár nováčků(doslova pár, co si tak pamatuji), když mi to bylo dovoleno ze strany admina.

Komunikační dovednosti: Hodně komunikativní. Nemám problém se bavit jakýmkoliv člověkem. V cizině po pár gestikulací se dokáži taktéž domluvit, ale na Skimu jej stejně nevyužiji(myšleno cizí jazyk)

Mám čas: Snažím se za ten týden aspoň 2x až 3x zastavit na 2h-6h.

Další informace o mně:

Má přezdívka je Warez Navzdy, která vznikla na SAMPu ještě. Na Skimu působím od 18.11.2020. Dostal jsem se sem způsobem, že jsem zaslechl od jednoho kamaráda něco o RP, ale žádný pořádný server jsem na SAMPu nemohl najít, tudíž mě odkázal onen kamarád na MTA. Na ten jsem se šel podívat až po pár měsících Covidu a jednoduše kliknul na ten nejhranější a tak jsem se sem dostal. Na Skimu jsem nejvíc času strávil u záchranky. Už moje první postava se tam úplnou náhodou dostala(ta dostala CK dost brzo). Druhá postava je asi moje nejznámější Rotte Wallied. Ředitel záchranky, znalec vrchního soudu. Tyto první dvě postavy byly improvizace - neměli pořádný příběh. Dále už to šlo jak na běžícím páse: Angelica Marenigh, Robert Wilbur, Maisy Duncan. Tyhle postavy už mají vlastní předpřipravený příběh. Co a kde se jim stalo, prostě lore. Poslední dobou se snažím RPit, aby to bavilo všechny s kterýma RPím, ale i mě. Snažím se RPit kvalitně a uvěřitelně. Zároveň beru všechno s lehkostí, protože to je furt hra. Snažím se to dělat zkrátka pohodlné. Mám dohromady nahraných 1 777h, nějakým zázrakem se mi naštěstí nepovedlo dostat ban, pouze dvakrát kick za AFK od Bači. I díky tomu mám furt hvězdičku u svého jména. To byl takový můj hráčský život a můj reálný se v tom moc neliší. Jako člověk se snažím působit pohodově a příjemně, nejsem určitě zbrklej a nechávám si na všechno čas - někdy až moc samozřejmě. Nejsem konfliktní typ, nevyhledávám je a nemám je rád. Snažím se konfliktům nejlépe zamezit, avšak pokud vidím, že jsou neškodné tak se do nich nevměšuji. To by bylo snad tak vše odemě. A nemám rád nadbytečné využívaní emotikonů. Warez.

typecek

Hráč

70
4.7.2022 15:19

Jeden z těch pár hráčů co jsi zaučil, když jsi tu možnost dostal, jsem byl dokonce já.

Na nějakej ten začátek na RP serveru jsi mě určitě připravil, řekl bych že jsi taky hodně trpělivý, nebo co vím tak to semnou vyšlo na nějakou hodinu a něco, ale musel jsem potom odejít jinak by to bylo i na déle.

Jsem jednoznačně pro, hodně štěstí.

4.7.2022 15:57

Toto je snáď samozrejmosť. Jeden z najviac sympatických a pokorných ľudí na skime. RP na veľmi vysokej úrovni, TP máš predsa nejaký ten piatoček. Komunikácia je na krásnej a slušnej úrovni. Odporúčam tohto človeka, velice rád by som ho uvítal v kruhoch HT a neskôr, aby mi riešil reporty. (ckčka na PSA)

SheFisKo

Hráč

31
4.7.2022 16:15

Tento človek je jeden z mála, ktorý robí pôsobenie a RP zážitok na Skime lepším a určite viem jednoznačne povedať, že si to zaslúži. Jeho RP je veľmi kvalitné a taktiež má za sebou kopec hodín a vie byť veľmi nápomocný, rád ťa medzi nami uvítam. S pozdravom SheFisKo.♥️

4.7.2022 17:54

Ahoj warezi.

Původně jsem měl v plánu tvou přihlášku nějakou dobu nechat být a sledovat, jestli náhodou něco nepokazíš. Ale ve tvém případě si myslím, že je to úplně zbytečné a většina komunity mi dá za pravdu.

Jsi jedním z lidí, kteří se podíleli na mých Skimo začátcích a díky tobě jsem se naučil RP, proto si myslím, že ohledně RP s tebou není žádný problém. Taky jsme jediní dva lidé na Skimu, kteří doposud udělali operaci pohlavních orgánů, a na porod bych taktéž nemohl zapomenout.

Do historie se ani dívat nemusím, jsem tu dost dlouho na to, abych věděl, že s tebou nikdy nebyly žádné problémy a že tě nejen AT, ale především komunita ráda uvítá v našich řadách.

Jen budu rád, když se před přijetím zastavíš v mých PMs na Discordu a domluvíme se na krátkém TS callu, kde si projdeme, co vše je v HT nového a tak dále.

Přihlášku ti schvaluji a budu se těšit na spolupráci.

Přeji hezký den

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu