Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Frakce


Brumik

Hráč

38
7.7.2022 23:48, naposledy upraveno 7.7.2022 23:59 uživatelem Brumik

Ahojte,

jelikož jsem nenašel příspěvek, který se zabývá nastavováním frakcí a věci okolo toho, a dříve by se mi hodil, tak jsem se jej rozhodl napsat. Určitě tento příspěvek pomůže hráčům začínajícím s rozvojem nějaké menší frakce.


 Základní informace

     ➢ Frakce, neboli firma je způsob, jak na serveru začít vydělávat jiným způsobem. Dá se vytvořit na úřadě práce v obci Blueberry za 1,000,000, nebo si lze vytvořit gang v budově Los Santos. Počet zaměstnanců ve frakci není omezen a hráč může být ve vícero frakcí. Pomocí tlačítka F3 otevřete frakční menu (jestliže nebudete zaměstnaní, nic se vám neotevře) ve kterém vidíte přehled firem.


Nastavování hodností

     ➢ Mezi první kroky nastavování patří vytvoření hodností. Ty lze vidět na pravé straně nabídky pod názvem upravit hodnosti. Po kliknutí se vám otevře nabídka, ve které máte ať už přidat hodnost, nebo odebrat hodnost.



     ➢ Pro přidání hodnosti zmáčkneme tlačítko přidat. Otevře se nám nabídka, ve které můžeme hodnost pojmenovat, nastavit plat a jednotlivá oprávnění, co může hráč dělat. Pro zaměstnance jsou to oprávnění typu zakázky přepravní služby, oprava a základní úprava vozidel, …… Pro vedení firmy to jsou třeba plná práva, správa vozidel, …… Oprávnění nastavíme stisknutím tlačítka CTRL a kliknutím levým tlačítkem na dané práva. 

     ➢ Co se týče platů, ze začátku bych doporučoval nastavit platy menší a v případě, že firma bude prosperovat by platy mohly být vyšší. Jestliže budete mít hodnosti ve frakčním menu přeházené (zaměstnanec bude nahoře, ředitel firmy dole a dovolená uprostřed) nastavte nejvyšší hodnosti nejvyšší plat a nejnižší hodnosti nejnižší plat ze všech hodností. Plat jde nastavit do maximální výšky 50,000.


Úprava člena

     ➢ Máte vytvořené hodnosti a chcete hodnost někomu dát, tak je zde tlačítko upravit člena. Daného hráče zakliknete levým (řádek zmodrá) a kliknete na upravit člena. Vyskočí na vás tabulka všech hodností, ve které nastavíte hodnost. V této tabulce je i možnost titul (nedoporučuji, přijde mi zbytečné, abych vysvětloval), prémie (můžete zaměstanci nastavit prémii ve výšce až 5,000 - hráč dostane plat + prémie) a číslo odznaku (pro frakci, ve které je modul BADGE). 


Pozvat člena

     ➢ Otevře se vám nabídka, ve které vyplníte jméno hráče.


Vytvořit odznak

     ➢ Tlačítko vytvořit odznak se ukáže frakcím, které mají modul BADGE. Po kliknutí se otevře nabídka, kde vyplníte jméno hráče, pro kterého chcete odznak vytvořit. Taktéž lze pomocí /odznak (ID FRAKCE) (ID HRÁČE) (NÁZEV ODZNAKU).


Nástěnka

     ➢ Slouží pro základní informace pro hráče třeba discord (však pozor, musí být schválen - seznam schválených IC Discordů). Součástí je i MOTD, které se nachází úplně dole ve frakční nabídce.


Vozidla

     ➢ Je zde přehled všech vozidel přepsaných na frakci. Vozidlo na frakci lze přepsat jen přes admina (GA) v F2 téma: týká se frakce (jaké vozidla pro firmu zvolit). Je zde možnost respawn vozidla a respawn všech vozidel. Respawn vozidel stojí peníze, vždy 1,000 za dovoz + náklady za opravu a benzín. 



Finance

     ➢ Veškerý přehled všech výdajů firmy ať už výplaty, výběry nebo náklady za respawn. Za výběry z frakčního účtu se odečítá 20%.


Moduly

     ➢ Jestliže máte všechno nastavené tak už jen zbývá se rozhodnout v jakém zaměření se firma bude rozvíjet. Lze si koupit moduly, které nahrajete na frakci. Modul se nahraje po restartu. K jaké moduly slouží k čemu si můžete projít zde. Zakoupené moduly budete mít v uživatelském panelu, kde je nahrajete. Modul BADGE a PRODUCT lze nahrát jen přes ticket na webu.


 

Frakci lze koupit i IC, která může být už nastavená s vozidla a moduly, však cena nebude nijak tak nízká. ;) Snad jsem vepsal vše, co se týče frakcí, kdyžtak mě můžete opravit či doplnit.

 

Brumík

Sensei

Hráč

27
14.7.2022 14:10, naposledy upraveno 14.7.2022 14:10 uživatelem Sensei

Malý dodatok pre nováčikov iba, frakcia a modul nie sú IC pojmy! To jest treba ich nahradiť nejakým iným slovom ako, firma, licencia a tak ďalej.


Powered by LeoSight IFS
LT~39