Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Jirkaxd

Hráč

1
14.7.2022 19:46

Zdravím, rád bych si po tom roku a něco zažádal o unban, jsem si vědom, že jsem udělal blbost, díky které jsem dostal permanentní zákaz hrát na Skimu. Svou blbost jsem si plně uvědomil, a vím, že už bych žádnou takovou neudělal.

Shade

Hráč

49
14.7.2022 21:49

určitě za ten rok ses mohl naučit, že se u žádosti o Unban můžeš více rozepsat, a né tam prdnout tohle..

Jirkaxd

Hráč

1
15.7.2022 11:05

Ahoj,

vím, že svou žádost jsem mohl sepsat lépe, bohužel mě nenapadlo více věcí, co bych mohl napsat. Pokud mi unban z tohoto důvodu zamítnou, tak nejsem proti, a žádost sepíšu lépe.

14.8.2022 22:14

Ahoj @Jirkaxd,

prohlédl jsem tvou historii, jedná se o tvůj první permanentní ban. Dostal jsi jej za porušení několika pravidel, zmíním hlavně pravidlo týkající se obchodních podvodů (č. 37) s následnou nespoluprácí při řešení porušení pravidel, kdy jsi lhal členovi AT, který s tebou porušení pravidel řešil. Za toto jsi byl trestán opakovaně.

Nemám problém ti po takové době unban udělit. Ale neudělím ti ho teď. Chci od tebe žádost, která bude mít úroveň. Vysvětli, co jsi provedl a provést jsi neměl. Tipy k psaní žádostí o unban dal dohromady Džardys, přečíst si je můžeš zde, stačí kliknout. Podat ji můžeš kdykoliv.

Závěr: Žádost zamítám z důvodů uvedených výše.


Powered by LeoSight IFS
LT~42