Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - hans44

neznamy#2387

Smazaný účet

8
5.8.2022 05:38

Přezdívka: hans44

Věk: 23

Zkušenosti: malé

Komunikační dovednosti: základné

Mám čas: ak mi to práca dovolí (tento mesiac mám skoro nonstop čas)

Další informace o mně:

Zdravím, mňa už niektorí poznajú a Vy nový nie tak sa Vám predstavím. Ahojte, moje meno je Viktor, pochádzam zo Senca a je mi 23. Už v roku 2020 som začal aktívne hrávať (nebavilo ma samotného iné hry hrať sám) MTA kde na starom dobrom servery Artheon. Na artheone som nahral 2000h a z toho asi 1850h v HZS kde si ma dosť veľká komunita hráčov obľúbila. Po rozpade Artheonu som blúdil po serveroch a nevedel som nič nájsť. Po mesiaci som sa dostal na Slovak Rp, kde som rovno po pripojení dostal na starosť HZS (to na každom servery keď videli Raphaela_Heisenberg). Tam ma prehovorili aby som skúsil v hre helpera. Zo skúšobne ho som sa prepracoval po čase na Hlavný supportera. A nakoniec som skončil na skúšobný administrator kde som bol nakonec vyhnaní zo servera menom Yeleha. No a po roku, som sa vrátil na MTA kde ma pri živote udržiavajú starý dobrý piratelia ešte z artheonu a držia ma ako rukojemníka na skime, kde môžem povedať že mabto baví hrať. A v tejto dobe môj OOC život ide dole vodou lebo človek spraví skúšky a vyhodia ho na nižšiu pracovnú pozíciu kde musí na novo prejsť lekársku prehliadku aj psychotesty, sladká ZSSK 😅. A na záver, sa ospravedlňujem že nemám čistý "štít" ale považujem že mám len 2x uporoznenie lebo arci_cz mi ešte raz dal na jednú vec uporoznenie kde som už asi 10min mal.

10.8.2022 16:06
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem