Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - FilipOGSCR


FilipOGSCR

Hráč

3
9.8.2022 23:26

Přezdívka: FilipOGSCR

Věk: 15

Zkušenosti: Nikdy jsem nebyl Helper ale zvládl bych to v pohodě a bavilo by mě to, rád bych se to naučil.

Komunikační dovednosti: Nikdy jsem nebyl moc komunikační ale teďka jsem si už zvykl a jsem dost komunikační.

Mám čas: Mám čas skoro furt když v tu dobu nejsem nemocný.

Další informace o mně:

Jsem Filip, je mi 15 let, rád hraju rp, baví mě rpit, hraju na skimu 160 hodin, za celou dobu co hraju na skimu tak jsem měl 1 ban, jsem trpělivý, rád se učím nové věci v rp.

Shade

Hráč

49
10.8.2022 02:55

Filipe..rád bych se vyjádříl k tvé přihlášce, vím že ti je 15 a že možná se nechceš rozepsat, ale to je tak trošku základ té přihlášky víš..rozepsat se o sobě..jaký jsi, co rád děláš a tak..tohle co si boužel napsal, neni dostačující přihláška..takže za mě boužel dávám nesouhlas Avšak bych rád uvítal nové tváře v HT. S pozdravem Shade.

11.8.2022 01:27

Ahoj Filipe,

chtěl bych ti poděkovat za projevený zájem o místo v Helper Teamu a za sepsání této přihlášky. Nalijme si čistého vína, s přihláškou sis mohl více pohrát a věnovat ji tak více času než jen 5 minut. Bohužel pro tebe je tato odfláklá přihláška jedním z několika důvodů, proč ti prozatím budu muset tvou přihlášku zamítnout, dalšími důvody jsou poměrně závažné tresty v tvé historii, poměrně malá aktivita ve hře a nakonec vyzdvihnu i nesouhlas komunity.

Neztrácej však naději a zkus se Skimu více věnovat, zapojuj se do budování komunity a předváděj ukázkové RP, můžeme si tě tak lépe povšimnout a dozvědět se o tobě více. Taktéž prosím, aby sis dal s přihláškou příště o něco více záležet.

Měj se hezky

GA Dzardys
správce Helper Teamu


Powered by LeoSight IFS
LT~62