Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na člena GA - Dzardys


20.8.2022 11:47, naposledy upraveno 20.8.2022 12:21 uživatelem Killer14

Zdravím,

touto cestou bych chtěl podat stížnost na člena GA jmenovitě Dzardys za pochybné jednání (převážně trolling) v rámci IC akce, která nebyla nijak pozastavena, ačkoliv byla zřejmě pozorována nebo-li pod dohledem z možného podezření na obchodní podvod v rámci prodeje produktu (?), za porušení pravidla 0 - píšu si do IC chatu, přerušil mě s dotazem OOC na můj skin, že kde má nohy, což jsem nějak nepobral, co po mě v tu chvíli chtěl, vím o tom, že model skinu je o pár procent "pod zemí", ale je tohle vážně tak nutné a důležité něco zjišťovat v rámci OOC dohledu? Najednou mě vyhodil do vzduchu, aniž bych si v klidu "pokecal" s členama PSA... Tímto mě ale nejenom zdržoval v RP s odhozením mě do vzduchu, ale znepříjemnil mi hru.

Nicméně, IC statusy v rámci OOC aduty... Předpokládám, že status (i legitimace) je IC věc, neboť bych si skutečně troufnul říct, že se Dzardys dopustil porušením pravidla mixingu...


Důkazní materiály směřující pochybného jednání člena AT:
Videoklip směřující na pravidlo 0, pravděpodobný trolling...

Screeny dokazující pochybného jednání, tedy porušením pravidel Mixingu (IC statusy v rámci OOC dohledu)


Vzhledem k tomu, že přišel se skinem právníka (spolu s členy PSA), s kufříkem v ruce a legitimací zrovna v /aduty, bych si opět troufl říct, že takové chování člena GA je neprofesionální a tímhle opět narážím na trolling a mixing... A ten psaný text bych asi raději nekomentoval. Zcela pochybuji, že by, tímto jednáním, šel hráčům správným příkladem, když zrovna takto poukazuji na video, jež je předmětem této stížnosti... 


 

10.9.2022 22:52

VERDIKT

Ahoj @Killer14,

s Džardysem jsem situaci probíral, šlo o to, že skin má nohy pod zemí a Džardys myslel, že jde o bug. Tvým posunutím po Z souřadnici chtěl tento bug vyřešit. Sám zjistil, že tomu tak není, a příště se to nebude opakovat.

Status je IC věc, ale může se stát, že ti zůstane i poté, co vstoupíš do a-duty. Nemělo by se to stávat, ale jsme jen lidé a občas chybujeme. Ostatně nejen my, ale i technika. Stejně tak to je se skinem, zde v tomto případě i někteří administrátoři využívají jiný než defaultní a-skin pro výkon dozoru. Stížnost považuji za vyřešenou tím, že jsem ji s Džardysem probral a poučil jsem ho, aby si na podobné situace dával pozor a snažil se jim pro příště vyvarovat.


Powered by LeoSight IFS
LT~79