Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Curriculum vitae + Lore] Ethan Davis


neznamy#8937

Smazaný účet

2
21.8.2022 14:54, naposledy upraveno 24.8.2022 23:23 uživatelem neznamy#8937

Curriculum vitae

Ethan Davis

I. Basic informations

Name: Ethan

Surname: Davis

Date of birth: 25 March, 1980

Age: 42

Place of birth: Los Angeles, California, U.S.A

 

II. Education

High School: Woodrow Wilson High School, Field: Police

III. Work experience 

Employment: 

Phil Bucklew Naval Special Warfare Center - Private E-1 (2003 - 2004)

Marine Corps Base Camp Pendleton - Petty Officer First Class E-6 (2004 - 2007)

Los Angeles Police Department - Police Officer III (2015 - 2019)

 

IV. Contact details

Home adress: N/A

Phone number: N/A

E-mail: ethan.davis@gmail.com ((meow Jarda.exe#9999))


Lore: 

Pisnička k čtení: https://www.youtube.com/watch?v=oKLY08Gju1I

Kapitola I.

"Good men are born good"

Narodil jsem se 25. března, 1980. Otec Thomas Davis a matka Mia Davis, mé jméno mi bylo darováno ctí a oddaností své budoucí práci a také respektu. Nebyla jsme žádná speciální rodina, jen prostě klasická rodina žijící v centru Los Angeles. Od mala jsem byl učen respektu vůči ostatním lidí, i když si to nezaslouží měl jsem vždy respekt. Jak už jsem zmínil vyrůstal jsem v centru Los Angelese na San Pedrské ulici, pamatuju jsi měli jsme poblíž Flower Market. Když jsem tam byl posledně na hlídce, byl jsem zděšen jak tato ulice vypadá teď, samý stany a bezdomovci na chodnících, rozvalený stany i na silnici. Když jsem byl malý snil jsem být voják, hrál jsem si se svým nejlepším kamarádem Marcusem na policisty a zloděje, nebo na zloděje a vojáky. Do dnešního dne jsem neviděl Marcuse nespočet let. Rozdělily se naše cesty na střední.  Marcuse jsem bral jako svého bratra, on se taky tak choval, jednou mi řekl „Jestli tě někdo napadne, řekni mi to a já ho srovnám." odpověděl jsem mu na to „Rozumím." Základní školu jsme s Marcusem absolvovali úspešně, oba jsme prošli a vybrali si stejnou školu a stejný obor - Woodrow Wilson High School, policejní obor, měli jsme tam na výber s čtyř oborů: právo, policie, hasiči a záchranáři. To vše bylo maturitní obory. Kterou jsem později dal na dvojku, byl jsem v tedy spokojen. 

 

Podkapitola II.

"Who's my parent?"

Můj otec, Thomas Davis, pracoval jako voják u speciální jednotky Navy SEALs. Po několika letech u Navy SEALs zemřel v operaci Anaconda. Moje matka, Mia Davis, pracovala jako učitelka na Los Angeles Elementary School v centru. Otec když zemřel v boji tak mi bylo 17 let. Tehdy nám to šel oznámit Lieutenant Commander Eric Gustafson. Pamatuji si že jsem seděl na pohovce, najednou se rozezněl zvonek. Šel jsem otevřít.

Ethan:  „Prosím?"

Eric: Rodina Davis?"

Ethan „Přejete si pane?"

Eric: „Můžeš zavolat prosimtě svou matku?!

Šel jsem pro svou matku a poslouchal jsem ve vedlejší místnosti

Eric: Je mi to líto ale váš muž zemřel při válečné operaci, pohřeb zajistí jednotka Navy. Upřímnou soustrast." 

Víte, když ztratíte osobu na které Vám opravdu záleželo, je to těžké překousnout.

 

Kapitola II.

“Every man has one destiny.”

Po dodělání Bootcampu jako E-1 Private tak jsem musel povýšet na Enlisted hodnosti abych mohl udělat testy na Navy SEAL. Testy byli těžké, museli jsme si sáhnout na své psychické a fyzické dno. Po tomto dání tak v roce 2005 jsme se jako Navy SEAL's. V květnu 2005 jsme se přesunuli na leteckou základnu Bagrám v Pákistánu, aby jsme provedli Operaci Red Wings, za úkol této operace bylo najít a zabít Ahmáda Shaha který byl hlavní velitel a byl zodpovědný za zabití mariňáku ve Východním Afghánistánu. Když byl Briefing tak jsme si řikali všechny podstatné informace.

Briefing 9. ráno, Bagram Headquaters:

(( Ahmad Shah, ukázka z projektové tabule, charakteristika))

 

(( Jednotka Navy SEAL's na Briefingu.))

Joseph Grey: „Cílem akce je dopadnout a zabít Ahmada Shaha. Je to darebák, hlavní Talibanský velitel zodpovědný za smrt mariňáků ve Východním Afghánistánu. Prvořadý cíl. Aby jste Shaha identifikovali, všimněte si že nemá ušní lalůčky. Taraq - Jeho pravá ruka, dělá za něj tu špinavou práci. Vydáme se tam se čtyř členným průzkumným týmem. V čele bude Johnson, já půjdu druhej. Jones jako spojař, Ethan vzadu jako zdravotník. Johnsone ukaž trasu."

William Johnson: „Vystoupáme po zadní stěně této hory, tak na nás z té vesnice nebude vidět. Odhaduju že nám to zabere zhruba tři až čtyři hodiny, podle spádu vzdejšího terénu, kterej je dost strmej. 

Ethan Davis: „Tak jo, vše popořadě. Ten boj musíte vyhrát. Uprostřed boje se neošetřujeme, před čtrnácti dny byl 10. horský tým, Hella ušknul chřestýš a roste tam jedovatec, tak bacha na čuráky a koule nebo vás čeká dost velké peklo."

Bryan Jones: „Grey má satelitní telefon, v oblasti jsou průdký a strmý srázy. Počítejte s tím že budou obtížní spojení. Intervaly komunikace budou po dvou hodinách, když dva intervaly vynecháme. Klidně někoho zburcujte. Žadné strachy, trasový bod jedna je Budwaiser, trasový bod dva je Miller, trojka je Corona, čtyřka Heineken. Pozorovací stanoviště jedna je Schlitz. Rick James znamená že jsme spatřili Shaha."

Kapitán Lucasson: „Podle pravidel bojového nasazení musí Americké speciální jednotky musí postupovat vždy podle valečného práva. Použítí smrtící síly musí mít pádný důvod. Pokud-li budete napadeni nebo ohroženi, odvraťte a nebo mu zabraňte použití přiměřené síly."

Eric Gustafson: „Odletáme v 18:00, dva Chinocky a dva Apachy, poletíme sem do zóny přistání a tady vysadíme čtyřčlenný tým, pak poletíme třicet minut do Džalálábádu, tam bude čekat patnáct kluků z týmu a asi tucet mariňáků, jak uslyšíte slovo Schlitz, letíme zpět do Bagrámu na druhou fázi. Jednotka rychlého nasazení zůstane v Džalálábádu. Apachy zůstanou s Blackhawky, ten přesun je proto abychom měli Chinocky zpátky který budou připraveny na začátek druhou fázy až najdeme Shaha. Jo a abych nezapomněl, večerní představení našeho nováčka jsem přesunul na dnešek na čtrnáctou hodinu, abychom se pobavili a zúčastnili všichni"

14. hodina, Bagram Headquaters: 

Ta zábavná část o které Gustafson mluvil, tak jde o to že v Navy SEALs, když jste novej tak musíte se představit a ukázat se, poté až si to všichni členové odhlasují, teprvé řikáte slib.

Nováček Bradford vešel do místnosti a poté se zeptal: Můžu?"

Eric Gustafson: „Ne, nemůžeš."

Bradford mírně poozvedl obočí.

Eric Gustafson: „Měl by jsi se představit a říct nám o sobě co nevíme."

(( Ethan koukajíc na nováčka ))

Bradford: „Takže, Petty Officer Third Class Bradford."

Všichni po místností začali bůkat a nádavat mu. Gustafson se zvedl a přišel k němu, poté začal řvát na nás všechny: „Dobrá, uklidníme se! Dejte mu šanci! Vzpomeňte si na vaše začátky!"

Gustafson si šel zpět sednou a Bradford začal znova to jeho Petty Officer Bradford, začali jsme znovu bůkat a házet po něm plechovky.

Eric Gustafson: „Pane Brade, prosím."

Bradford se otočil zády k nám a vypadalo to že každou sekundu bude brečet avšak po pár sekundách začal tancovat.

(( Bradford tancující před všemi ))

Všichni mu házeli rady jak má tancovat. Ukázal jsem na Johnse ať to vypne. Johnson se zvedl a šel vypnout rádio. Ihned všichni začli tleskat a jásat. Johnson: „Podruhé se na to dívat nemůžu, musíme to odhlasovat, kdo je pro?"

Všichni jsme zvedli ruce. Potom v zadu zaznělo Já nevím, dokáže to odříkat?"

Ethan: „Jo, dokážeš to odříkat?"

Johnson: „Fakt tě nechci znovu vidět tančit.

Gustafson: „Umíte to odříkat?"

Bradford: „Já to umím odříkat." Bradford si odkašlal a ze zadních gaučů jeden řekl: „Neposer to!" 

Já na to hned zareagoval a přispěl tím: „No ták, neser se s tím, dělej.

Všichni jsme na něj čuměli a čeká co z něj vyleze.

Bradford poté se nadechl a spustil: „Dvakrát jsem cestoval kolem světa, viděl jsem mrdat dvě obrovské velryby. Znám jednoho tajce co má obrovského čůráka, zasouvám klacka, pěknýho macka a je jasný jak facka že tu na mě nikdo nemá.  Jsem svalovec a taky chlupatec, chulígán, paragán, s rozbruškovýma kleštěma piroman a taky žabí muž. Žadné nebe pro mě není vysoký, žadný moře divoký, žádná píča sevřená! Život mě toho hodně naučil, nikdy nestřílej na velkorážnýho chlapa malorážní střelou. Jezdím se všema náklaďákama, s náhonem na dvě, na čtyři i na šest. I s těma potvorama co dělají "Kšššš, kššš", kdy sešlápne na brzdu. Dobrá práce za přepracování stojí, umírněnost je pro sraby. Jsem milovník, bojovník, jsem z jednotky Navy SEAls. Popiju, pojím, pomuchluju zmizím dřív než natankovat stačím, kdo si chce vyskakovat, tak jen od toho, chrabý žabý muž je tady od toho! Nazdraví hoši!."

Potom se rozezněl křik a potlesk. Gustafson: „Tak jo, konec zábavy připravte se být v půl šestý na hangárech! Rozchod!"

 

Chapter III

"Operation RedWings."

(( WiP ))


Changelog: 

21.08

- Dodán životopis

- Dodána první kapitola příběhu

- Dodána první podkapitola 

- Dodána druhá kapitola

22.08

- Oprava obrázků

24.08 

- Dodána pisnička ke čtení aby to nebylo suché


Credits: Inspirováno Operace RedWings - Dle skutečné událost, film Lone Survivor - Na život a na smrt, vypujčení si vzhledu Marka Wahlberga a taktéž jako úctu padlým vojákům ve Východním Afghánistánu. <- Před 17 lety padly a měli bychom si to připomínat. Nechť je jim země lehká. Rest in Peace <3.


 


Powered by LeoSight IFS
LT~21