Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stiažnost na nezmyslený ban od Admina RadekFil (dokazný material)

neznamy#8755

Smazaný účet

4
26.8.2022 00:18, naposledy upraveno 26.8.2022 00:19 uživatelem neznamy#8755

Zdravim vas.  Dnes som održal ban spolu s mojím kamratom @Retrix myslim si že tento ban je uplne nezmyselný jak z mojej strany tak zo strany @Retrix, mam samozjeme video ktore predložim. a teraz k veci. išlo o to že nas napadlo ist okradat kamionaky. prvy kamion sme uspešne okradli. vrhli sme sa okradat dalšie. zatim čo sme hladali novu korist som išiel tak 240 je jedna čast po ktorej som neuhamal a jazdil som tak 5 m po trave a hned som sa vykolajil na cestu ale to už bohužial natočene nemam. Videl som tam nejakeho capka ktorý nenapadne zastavil zatim čo som sa snažil driftom dostat na tu cestu. takže predpokladam že dokazny material pan @Radekfil ma. (pretože ten capek natočil a nasledne podal report).  tak smerom do Los Santos ma čakali bananove ostrovy. moj kamarat tiež až vypulil oči ak zbadal za čo ma ban. A teraz k tomu kamratovi moj kamarat dostal ban za pravidlo 8.

Pan @Radekfil si nevypočul moju stranu ani stranu @Retrix jednoducho mi dal dovolenku a viac už neriešil. z toho videa ide jasne vidiet že nič sme neporušili. som zvedavy ako sa vyjadri k tomu @Radekfil. na skimu som celkom novy ale pomali mi už preteka trpezlivost.  moj ban bol predlženy z dvovodu mojej historie kde som to riešil na discordu pretože moj učet bol ukradnutý nemenovanim projektom. Kde jak mi boli zmeneny udaje prihlasil som sa na ten učet polku mojich postav som musel zmazat pretože to bol čiste troll postavy. no a vlastne k zmazanie mojej historii som sa ešte nedostal. Dopodrobna som sa vyjadorval na forum tu: (https://leosight.cz/forum/topic/11521)

čož bolo vyriešenie Ale historia mi zmazana nebola. video tu:  https://www.youtube.com/watch?v=iCz8_sWltY4 

Tak chcel by som tuto žiadostou si požiadat o unban.  Dakujem za pozornost.  video točil @Retrix

26.8.2022 00:40
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
26.8.2022 00:45, odstraněno 26.8.2022 00:56 uživatelem
26.8.2022 01:10, naposledy upraveno 26.8.2022 09:31 uživatelem VajkoChlpko

Ten mixing myslel podľa mňa tak, že vaše postavy ako keby "vedeli pravidlá", že postave po PK postave hráča vypadne pamäť, takže vás nebude môcť nahlásiť na PSA. Nechcel som sa v prvom pocite moc k tomuto vyjadrovať, keďže nie som admin, ale rád by som ti teda vypichol nejakých pár vecí, aby si sa vyhol prípadnému budúcemu porušovaniu pravidiel, keby ste si zase zmysleli, že idete okrádať (čo je na serveri už dávno pasé). 

Prečo potom vravíš že si na serveri nový, keď ťa to neospravedlňuje ? Pravidlá máš vedieť ako otčenáša. To že si si ich nenaštudoval, je iba a iba tvoja chyba, absolútne nie Radkova, ktorého si tu tak "očiernil" tým, že dáva nezmyselné bany. Je pravdou, že si nonRP driving neporušil, ale podľa môjho neprofesionálneho názoru, si skôr porušil nejaký ten ľahký mixing, ako povedal Samicek, DM (PK), trashRP/neadekvátne RP, možno aj nenahlásenie porušovania pravidiel, pravidlo 21 (spam - fotka nižšie).

Prečo som však spomenul trashRP/neadekvátne RP ? Zaerpil si pomocou /me to, že si "vytahuje zbran a je pripraven strilet", čo je teda totálna banalita. Môj kamarát dostal za niečo veľmi podobné permu, keďže zaerpil "/me bere". Nemáš tam v tom mečku ani definované, odkiaľ napríklad tú zbraň berieš, alebo či ju nemáš na popruhu, alebo podobne. Je to dosť nedostatočné podľa mňa.

Pri vašom RP ani nebolo vidieť, že sa vaše postavy vôbec rozprávali. Dohodli sa vlastne na tom okrádaní ? Keď ste sa ani nebavili, dá sa to ľahko brať ako porušenie pravidla metagamingu, keďže si aj sám priznal, že ste spolu volali.

Len tak kričať po týpkovi, ktorý ide za vašim autom do Montgomeri ? By som vás chcel vidieť v reálnom živote, akí by ste bolí drsní, ale na toto som si už na skime zvykol. Ako keď napríklad niekto nadáva policajtovi (iba nadáva). V reálnom živote by iba poslúchal so sklopenými ušami. 

Ísť maskovaný s gunou do banky.... to by som si tiež pozrel irl. 

Mám však ešte dve otázky. Keď boli tvoje predošlé postavy troll, táto je čo ? Tebe preteká trpezlivosť, čo majú povedať admini ? 

Posledné tipy pre teba:

• nezverejňuj svoje osobné údaje na internete (na screenoch pri ukradnutí účtu je pravdepodobne tvoje občianske meno)
  • neokrádaj ako "mufián", v tejto komunite je to úplný spodok a nulový zážitok z RP, buď prínosom pre RP komunitu legálnou formou, napríklad nejaké IZS (pri najlepšom najľahšie = HZS)
  • kropení ≠ erpení
  • nájdi trochu pokory a sebareflexie (porušil si pravidlá a hádžeš špinu na Radka)

*pardon, teraz som si prečítal Radkovu odpoveď, a video si pravdepodobne netočil ty, nech to teda berie ako odkaz jemu napríklad

26.8.2022 01:15

Ahoj @neznamy#8755. Na video jsem se podíval, a dokoukal jsem jej až do konce. V čase 7:16 jste dali PK hráči, který byl okraden ( Doporučuji si pročíst tento topic - https://leosight.cz/forum/topic/9426 ). Tvůj kamarád tam běhal s PDW, jakoby nic, a zaRPil vytahování pouze u okrádání hráče. Také mě zarazilo to, že jste spolu IC vůbec nemluvili, a jen jezdili z místa na místo. Ban jsi dostal za to, že jsi z toho BMW dělal rallye auto, a zkracoval sis cestu tím, že jsi vyskočil kopec (viz. https://www.youtube.com/watch?v=W26_nCOsi98). Na dva dny to bylo z toho důvodu, protože máš velkou historii. Původně jsem ti chtěl ban zkrátit, ale nechám jej takový, už jen kvůli tomu, že jsem viděl další porušení pravidel ve tvém videu. 

26.8.2022 01:16
26.8.2022 01:28
Phobios udělil za tento příspěvek varování: Double post, příště užij úpravu příspěvku.